Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледно-новогодишна тема 44

• 55 959
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • В сърцето на любимия човек
Видях и студент или стажант тия дни - едно момче с престилка на не повече от 20-22 години, още не му се е сгъстила брадата. Симпатичен, макар да ми напомни на Джъстин Бийбър с прическата и смъкнатите дънки Simple Smile
Нека има повече лекари, но според мен трябва да освободят 3-ти кабинет за репродуктивните лекари.

# 511
  • София
не само трети кабинет, ами и отсрещните.
изобщо тоя ъгъл там да го запълнят и да не се виси по сто часа  Rolling Eyes
и в манипулационната по повече от една акушерка.

# 512
Бамба, я иди да им предоставиш една консултантска услуга по организация на работния процес  Wink

# 513
Гледах сутринта д-р Стаменов по телевизията. Heart Eyes

# 514
Герда, има ли запис, който да гледам? Сутринта го изтървах, а бях станала от 7ч, а забравих и ме е яд..

# 515
  • София
Аз търсих в нета предаването от сутринта но неможах да намеря нищо.

# 516
# 517
  • София
http://bnt.bg/part-of-show/da-darish-nadezhda

Бамба ме изпревари Simple Smile

# 518
 Доктор Стаменов щял да отсъства между 7 и 13 февруари.  newsm78 Кой ли ще ми прави трансфера?
На предния трансфер нещо се беше объркало и бяха забравили да ми назначат фраксипарина. Laughing
А братовчедка ми почина от тромб и белодробна емболия седмица преди термин с бебето и мен си ме е шубе, щото съм с Велайден, и хомозиготна с мхфрто.
Седмица преди трансфер ще имам октагам.
 Док каза, че може да ми върнат два ембриона, още не знам това до колко  е рисковано, защото съм с анемия, която не се знае накъде може да тръгне, ако не се поддаде на овладяване.
Питах док защо съм пила медрол предния път, но той не ми каза, може би ще помисли и ще ми каже следващия път, защото трябва да провери.
Док ме питаше мен, защо са ми назначили октагам имунолозите, и аз му казах заради високи антитела на хашимотото.
Питах док лепило ползвали ли сме предния път, но той не ми каза, може би трябва да помисли да провери случая.
Но ммного ми се искаше да знам отговорите на тези въпроси. Sad

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 09:16 от Анонимен

# 519
и аз съм в питанка newsm78 Аз на 11 или 12февруари трябва да съм 8ми-9ти ден и да съм си насрочила час за проследяване за ЗЕТ

# 520
  • София
или отлагате или Тихомирова  Rolling Eyes

# 521
Някой знае ли кой е дежурен тази събота?

# 522
На 5-ти съм в списъка за д-р Стаменов за проследяване за ЗЕТ. Трансферът ще се пада на 12-сти. Май отлагам за март. Тъкмо няма да се бода за инунологични тази седмица, че ще ми е второ вземане на кръв за месеца, преди 10 дни дадох за генетични..

# 523
Гери, защо ще отлагаш?

# 524
много се чудя с тези генетични newsm78 само там не съм ходила..и все се успокоявам, че няма какво толкова да ми излезе, защото знам в рода ми, че няма кой знае какви заболявания...Но знае ли човек

Общи условия

Активация на акаунт