Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледно-новогодишна тема 44

• 55 964
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Мелиске, големи глупости си написала. Увиването на пъпната връв какво общо има с клексана? И на мутация 4Ж-4Ж не винаги се налага използването му.

# 496
    Момиченца, препоръчайте някой за ЖК в Надежда, чудя се при кого да се запиша... newsm78
Аз съм при д-р Арабаджикова. Каквото и да пиша за нея, все ще ми се стори малко. Страхотна е.

# 497
    Церемония, благодаря ти много! Аз съм я виждала, веднъж ме прегледа в спешния кабинет. Ми да взема при нея да се запиша...  bouquet

# 498
От сайта на клиниката:

"За всички, които с нетърпение очакват новината за завръщането на д-р Шефкетова в "Надежда". От 1 февруари, с редуциран график, д-р Мефтуне Шефкетова ще бъде на разположение на своите пациенти."
    Чудесно,а дали ще оставят и Доктор Цветков на репродуктивна или ще го преместят?

# 499
  • гр.София
Дано да го оставят. На мен много ми допадна и мисля да продължа при него

# 500
Аз също много го харесвам и искам да остана при него.

# 501
  • София
Аз също много харесвам д-р Цветков и искам да остане. Категорично не искам да се местя при Шефкетова. По принцип трудно се доверявам на лекар, а с Цветков се чувствам много спокойна, виждам го че обмисля нещата и докато сме при него мисли конкретно за нашия случай... Дано не се разочаровам
Момичета, в Понеделник ми насрочиха диагностична хистероскопия и ако не се наложат никакви "корекции", инвитро на ест. цикъл  Praynig

# 502
Др Цветков ми прави пункцията и преди всяка манипулация ми казваше какво ще прави, а на трансфера изобщо не разбрах кога беше промивката и кога самият трансфер - познайте кое ми хареса повече?!  Mr. Green
Вие питате ли какво следва и отговаря ли ви се, защото на мен всичко ми беше за първи път и определено ми хареса повече като ми се казваше какво ми правят?  Rolling Eyes

# 503
Днес бях в клиниката и питах дали доктор Цветков ще си остане репродуктивен специалист - отговориха ми, че остава  Hug
Отдъхнах си  Party

# 504
Утре по БНТ в "Денят започва" ще участва д-р Стаменов. Не уточниха в колко часа.

# 505
Днес бях в клиниката и питах дали доктор Цветков ще си остане репродуктивен специалист - отговориха ми, че остава  Hug
Отдъхнах си  Party
  Благодаря за инфото и аз си отдъхнах.

# 506
Трябва да гледам любимия си доктор по телевизията. Той за мен е всичко. Praynig
Каза ,че можело да ми върнат две ембриончета. Направо ми идва да заплача.
Толкова много си мечтая за близнаци.

# 507
Трябва да гледам любимия си доктор по телевизията. Той за мен е всичко. Praynig
Каза ,че можело да ми върнат две ембриончета. Направо ми идва да заплача.
Толкова много си мечтая за близнаци.

Герда, успех със ЗЕТ и ти пожелавам едни здрави близначета на финал  Hug

# 508
Току-що научих, че д-р Цветков и д-р Шефкетова ще преглеждат в един кабинет, като ще се редуват на 1 и 2 смяна.
Дано е временно, че ми се струва много неудобно за пациентите на д-р Цветков, които ще си останат при него. Да не започнат и нас да ни записват в списък и да ни отлагат часовете  Rolling Eyes

# 509
  • София
дано измислят и още някой кабинет.
в момента тихомирова преглежда в на стаменов кабинета, видях че търсят още лекари, къде ще ги слагат  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт