Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледно-новогодишна тема 44

• 55 972
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • София
за зет не искат вирусология.
за пункция е задължително, преди години я пропускаха, но им тръснаха една яка глоба и вече не пропускат.

# 481
Вирусология е необходима, когато се прави обработка на биологичен материал, т.е. при пункция. Аз се бях минала да пусна и преди ЗЕТ.

# 482
На мм му искаха задължително преди да замрази материал.

# 483
Вирусологията важи три месеца, т.е. при три поредни пункции само първия път пускат. Мисля, че така беше. На мен все ми проверяваха кога е пусната вирусология предния път. А преди ЗЕТ не са ми пускали.

# 484
Точно така, 3 месеца важи, искат я и за инсеминация. Ние си имахме "годни" все още изследвания, в Надежда са правени, но точно като влязох за процедурата ме питаха "имате ли?" и разчитаха само на моя устен отговор.

П.п. Представям си как двойки в процедура водят безразборен полов живот Mr. Green Аз лично на моменти се хващам, че съм забравила варианта обикновен секс за забременяване Wink, но сигурно са длъжни по закон, какво да се прави.

# 485
Момичета случвало ли се е на някоя от вас или на позната да загуби детето поради: Истински възел на пъпната връв. Дайте информация какво са казали докторите.

# 486
  • В сърцето на любимия човек
Съжалявам за загубата ви  Sad
За съжаление моя позната загуби така бебето си 2 дни преди планирано секцио преди няколко години  Sad За щастие след това успяха да се преборят за своето живо и здраво момченце, но жената всяка седмица след двадесет и някоя седмица ходеше на доплер, за да гледат кръвотока на пъпната връв и плацентата и имаха готовност да извадят бебето във всеки един момент, макар и недоносено.
Освен това мисля, че беше и на хепаринова терапия с Фраксипарин, въпреки че нямаше вродени тромбофилии.

Открих и стара тема във форума, в която се обсъжда проблема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476615.0

# 487
Благодаря ти пънче-мънче.Загубата наистина е голяма особено в края на бремеността.Дано следващия път да успеем.Сега ни предстои преглед при доктора да видим дали ще се правят някакви изследвания преди следващото ин витро и дали има някаква обяснима причина за това.

# 488
ivanaivanova, искрени съболезнования.
Във форума за родители преживели загуба има такава история.... Ето линк:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=74525.msg30681446#msg30681446
Много интересно е разказано и има и други хипотези, за които се говори....
Изпращям ви любов и светлина.

# 489
Здравейте момичета
Дали някой има информация, че следващата седмица др Стаменов ще отсъства

# 490
В събота бях на преглед и чух ,че коментираше някакво предстоящо пътуване- не запомних за кога е:))

# 491
От сайта на клиниката:

"За всички, които с нетърпение очакват новината за завръщането на д-р Шефкетова в "Надежда". От 1 февруари, с редуциран график, д-р Мефтуне Шефкетова ще бъде на разположение на своите пациенти."

# 492
ivanaivanova, искрени съболезнования.
Във форума за родители преживели загуба има такава история.... Ето линк:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=74525.msg30681446#msg30681446
Много интересно е разказано и има и други хипотези, за които се говори....
Изпращям ви любов и светлина.

Благодаря love001

# 493
    Момиченца, препоръчайте някой за ЖК в Надежда, чудя се при кого да се запиша... newsm78

# 494
Здравейте момичета. Аз рядко пиша,но ви чета редовно. Искам само да споделя,че аз имам 4G/4G мутация и рискувах да загубя Яница вече на 2г. и 7мес. точно в края на бремеността ако не се бях върнала в БГ и отишла при д-р Сигридов в 7- месец. Истината е Фраксипарин или Клексан, иначе се образуват тромби и обяснението е овиване на пъпната връв и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт