Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледно-новогодишна тема 44

• 55 940
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Сори, обърках се, не беше скорпион

# 571
Герда, пак казвам, че това Масло от вечерна иглика е вълшебно. На мен много ми помага и особено по време на стимулации. Но най-вероятно го знаеш много добре.
Благодаря за отговорите.
Каква дневна доза приемаш ? Аз пия 1800 и се чудя дали е достатъчно. Пия и др.масло и съм в чуденка дали стимулират целулита.  #Cussing out

# 572
Аз пия 2×1300мг от това на GNC. Целулит ли?! Не съм забелязала да се отразява. Аз също пия и Омега 3 по 1000мг дневно. И двете ги пия повече от година.

# 573
На мен ми се струваше отровна тая вечерна иглика и че се помята от нея. Shocked

# 574
 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
това не го бях чувала

# 575
  • В сърцето на любимия човек
Вечерната иглика май се пиеше само до овулация, защото предизвикваше контракциина матката и може да доведе до спонтанен аборт.
Добавките трябва да се консултира с лекуващия лекар, защото не се знае дали няма да навредят с нещо.

# 576
и аз бях чела в някакъв роман че бабите давали на снахите си освен отрова от татул и вечерна иглика за да помятат
 и магданоза също предизвиква контракции на матката Wink
Малини или къпини кръвосъсирвали и касиса също , свивали кръвоносните съдове и  водели до помянате сякаш, ако имаш тромбофилия
 Кат опиша от телефона се получава като от детската градина. Laughing
 Но поне да с епосмеем.

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 20:37 от Анонимен

# 577
Еее, чак да се помята  Joy, не знаех. Приемам я от няколко месеца, а се боря за бебе от 5г. Пия веч. игл. до започване на опит, след това я спирам и пия само добавки изписани от имунолози. На тях им казах, че я пия, не я отрекаха. Казаха, че било мода в интернета  hahaha hahaha

# 578
И аз я пиех и съм с ПКЯ,обача като казах на док.ме направи на нищо Naughty Peace

# 579
Опиши какво ти каза лекаря, ако не те затруднявам. Аз споделих с гинеколога ми и имунолозите, но никой не я отхвърли.

# 580
И аз я пиех и съм с ПКЯ,обача като казах на док.ме направи на нищо Naughty Peace
Цитирам док.:"Ма ти луда ли си, как може да го пиеш това нещо. Ти си с ПКЯ и аз се чудя защо не ти се успокояват Я.при ПКЯ тези хапчета подхранват кистичките.. "Embarassed

# 581
Здравейте, момичета. Отскоро съм пациентка на "Надежда". Имам два неуспешни инвитро опита в Тутракан (по фонда), откъдето ме изпратиха при д-р Стаменов. Всъщност съм минала само един, първичен преглед при него, след който той ме извика, за да проследи овулацията и ми каза тогава да дойда със съпруга ми. Записах си час и днес ми се обадиха, за да ми кажат, че ще ме прегледа д-р Тихомирова. Трябва ли да се притеснявам? Искам да направим третия си опит по фонда там, но незнам от кого зависи това, ще могат ли при сегашното ми отиване да ми дадат документ, с който да си взема заповедта със сменена клиника, какво ще правят с мъжа ми....въобще доста ме тревожат всички тези неясноти...имам ли основание да се притеснявам или машината е добре смазана и те си препредават информацията помежду си? Благодаря ви и успех на всички от сърце!

И мен д-р Тихомирова ме е проследявала, дори ми е назначавала стимулация, от която извадихме 8 бр. и 8 бр. се оплодиха. Давай смело.
 За опитите по фонда има момиче, което се занимава с документите.Ако не се лъжа се казваше Румяна и може да видиш телефона, на който отговаря в първата страница на темета и да се обадиш да поговориш с нея какво да правиш. Понякога работи и в събота.

# 582
Я, Герда скорпионка ли е? За това понякога ме дразни толкова  Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Шакира, от вчера се каня да ти пиша, и все не мога да стигна. Та, за генетични изменения не е необходимо да има някакви външни белези или история в рода. На мен ми бяха казали, че се назначават при 1-2 несполучливи опита/аборта, но аз нямах време и яйцеклетки за несполучливи опити. Затова - всичко предварително - и генетични, и имунологични, и както нямах никакви признаци, така излязоха проблеми. Носител на фактор 5 Лайден съм, който е много опасен за плода и майката при бременност и задължително иска терапия. Накратко - много силно те съветвам да си вържеш гащите и да си направиш необходимите изследвания.

# 583
5 лайден ли бил тоя фактор, аз си мислех, че е  (V  Leiden) Велайден. Laughing
И аз като Момето, всичко предварително направих, че нямам време и Я, а и борим нещо определено.
Да не стане така, че да броим пет цифри за диагностика на ембриони по ултра модерен метод, а да не назначим фраксипарин или да не преборим антитела.
 Кой е кардиологcj в Надежда, че  май трябвало да си направя консултация заради анемията?
 Аз хубаво се каня да правя трансфер след няколко седмици, ама аз не съм се сетила да си видя в какво състояние ми е анемията. Ами забравям. Спомням си, че едно момиче беше правило трансфер с хемоглобин под сто.

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 11:23 от Анонимен

# 584
За вечерната иглика - тя подпомага образуването на жълтото тяло в лутеалната фаза за производството на прогестерон. А контракции се получават при дози над 3000мг. дневно.
Mometo, благодаря ти, мила! Днес ще звънна да видим за кога да отида при генетик...Вече ми писна по лекари. Но щом казвате, че трябва.

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 12:04 от Шакира

Общи условия

Активация на акаунт