Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледно-новогодишна тема 44

• 55 943
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Не съм ли много нахална да искам да успея още с втория опит, като хората имат по 10 - 11 неуспешни и се борят. Wink
 Малко прекалявам.

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 15:57 от Анонимен

# 556
Не сме ли много нахални да искаме да успеем още с втория опит, като хората имат по 10 - 11 неуспешни и се борят? newsm78
 Малко прекаляваме.
Герда, не разбирам въпроса ти?
Някой трябва да се чувства виновен, че е успял от втория път след 14 години, или затова, че друг не е успял от 11 път за 3 години?
Всъщност, периода на чакане няма никакво значение, всичко е в Божиите ръце.

# 557
Извинявам се, иронизирам неуместтно, най-вече себе си. Embarassed

# 558
Герда, разбирам те...и аз понякога така си казвам - "май искам много и като не съм си организирала живота по-рано, сега ще си сърбам попарата"...Самонаказвам се един вид. Разбирам те напълно.

# 559
При мен проблемът идва до голяма степен от  генетично заболяване и по-малко от неориентиран живот.

# 560
Герда, стискам ти палци този да е твоят опит Praynig
Шакира, след неуспешния опит Персенска ми каза да направя генетични(и аз нямам фамилна обремененост, но не ме е питала), имунологични и мамолог. Само това бяха изследванията между неуспешни и успешния опит.
Церемония, ако не те затруднявам, би ли споделила какво излезе при тези изследвания, каква беше терапията... Аз имам кисти в гърдите, за които пия Масло от вечерна иглика и се чувствам много добре. Да не би и те да ми правят проблем?!?!

# 561
  • София
Някой питаше за цените на генетичните. Преди два дена платихме 2 х 150 лв. И поисках да си запиша час за Персенска за началото на февруари, и се оказа, че има много свободни часове, чак можех да си избирам. Което не е било никога, винаги с мъка  Flutter

# 562
Церемония, ако не те затруднявам, би ли споделила какво излезе при тези изследвания, каква беше терапията... Аз имам кисти в гърдите, за които пия Масло от вечерна иглика и се чувствам много добре. Да не би и те да ми правят проблем?!?!

Първо да уточня, не че е важно, че понякога многото години на чакане и малкото осъществени опити не трябва да се възприемат като неориентиран живот.
Иначе при тези изследвания нямах никакви проблеми, проблемът ми беше отпреди това, няколко операции, забрана за забременяване и т.н.

# 563
Шакира и аз съм с много лоши участъци в гърдите.
За една година съм направила голяма динамика и съм се преместила в по-нисък райдс стандарт, че и
това  го мисля, предвид напредващата възраст, как ще ми се отразят тежките стимулации, които се налагат от  изследванеот на ембрионите и намаления капацитет на яйчниците ми. Кременски след проучване на изследванията ми беше казал, че тялото ми ще издържи 3 стимулации.
Хирурзи и онколози казваха не може ли инвитрото да е без хормонална стимулация.
Притеснявам се да не взема да се "сгюцам" с някой рак на гърдата преди да родя.
Но след като родя може. Laughing
ИЗвинявам се за черния хумор, днес ми става нещо.

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 17:43 от Анонимен

# 564
Герда, пак казвам, че това Масло от вечерна иглика е вълшебно. На мен много ми помага и особено по време на стимулации. Но най-вероятно го знаеш много добре.
Благодаря за отговорите.

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 18:04 от Шакира

# 565
  • София
на мен пък за пореден път май забравиха да ми се обадят от манипулационната Close
пак трябва да се разхождам до там, писна ми вече.
поне да не обещават та да не разчитам.

# 566
Не знам нищо за вечерната иглика като масло.
Не съм я пробвала.Ако искаш напиши ред-два.

# 567
Пия я повече от година и съм много доволна. Ето Герда:
Скрит текст:
Масло от вечерна иглика и предменструален синдром /ПМС/
Гамма линоленовата киселина спомага за производството на простагландин Е1, вид хормон, който намалява възпалителните процеси в организма. Това свойство е много полезно при неприятните симптоми на ПМС, отнасяйки се към физичните и физиологичните му аспекти. Използването на масло от вечерна иглика допълнително спомага за намаляване на тежестта в корема, главоболие, чувствителност и болка в гърдите, наднормено тегло, болки в гърба, повдигане, диария или констипация, уринарни проблеми, кожни проблеми, като изсушаване, акне или лабиален херпес, симптоми, изключително характерни за дните, предшестващи менструалния цикъл. От гледна точка на физиологичните аспекти PRIM OIL намалява депресията, раздразнителността, агресивността, чувството на безпокойство и т.н. Използването на това масло представлява алтернатива без контраиндикации за използването на простагландините инхибитори или хормони.

Масло от вечерна иглика и екзема
Маслото се използва като първо средство в лечението на екзема, по-специално на атопична екзема. Използването му за период от 3-4 месеца редуцира сърбежите, изсушаването на кожата и я предпазва от лющене. Използва се като алтернатива на лечението с кортикоиди или локални имуномодулатори.

Масло от вечерна иглика и акне
Намалява появата на черни точки, пъпки и кожни възпаления, характерни за акнето. Това му свойство се дължи на способността на маслото да разрежда натрупванията на мазнини в порите на кожата, което пък от своя страна възпрепятства появата на акне и кожни недостатъци.

Масло от вечерна иглика и алергии
Използва се за превенция на респираторни алергии. Намалява симптомите им, като кихане и сълзене на очите.

Масло от вечерна иглика и доброкачествени образувания на гърдите
Благодарение на Омега 6 мастните киселини, се наблюдава намаляване на възпаленията в гърдите, отстранявайки или намалявайки образуването на доброкачествени бучки на гърдите (фиброкистична мастопатия).

Масло от вечерна иглика и репродуктивни проблеми
Маслото от вечерна иглика въздейства на някои репродуктивни проблеми, дължащи се на хормонална дисфункция. Това действие на PRIM OIL се дължи на преобразуването на гамма линолеиновата киселина /GLA/ в хормонално-подобна субстанция, наричана простагландини, които подобряват женският хормонален баланс и могат да поддържат широк обсег от телесните функции, включвайки грижа за влажността на лигавиците.

Масло от вечерна иглика и кисти на яйчниците
Спомага за редуциране на овариалните кисти.

Масло от вечерна иглика и менопауза
Приемът на гамма линоленовата киселина, съдържаща се в маслото от вечерна иглика, е популярен метод, използван от жените за намаляване на неразположения при менопауза. Счита се, че редуцира лицевата еритема (зачервявания) и т.нар. "топли и студени вълни", характерни за този период.

Още за ПРИМ ОЙЛ капс. 500 мг. * 60 (PRIM OIL caps. 500 mg. * 60), цена и информация от Framar.bg: http://apteka.framar.bg/30017871/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC-%D0%BE … 0-%D0%BC%D0%B3-60

# 568
Здравейте, момичета. Отскоро съм пациентка на "Надежда". Имам два неуспешни инвитро опита в Тутракан (по фонда), откъдето ме изпратиха при д-р Стаменов. Всъщност съм минала само един, първичен преглед при него, след който той ме извика, за да проследи овулацията и ми каза тогава да дойда със съпруга ми. Записах си час и днес ми се обадиха, за да ми кажат, че ще ме прегледа д-р Тихомирова. Трябва ли да се притеснявам? Искам да направим третия си опит по фонда там, но незнам от кого зависи това, ще могат ли при сегашното ми отиване да ми дадат документ, с който да си взема заповедта със сменена клиника, какво ще правят с мъжа ми....въобще доста ме тревожат всички тези неясноти...имам ли основание да се притеснявам или машината е добре смазана и те си препредават информацията помежду си? Благодаря ви и успех на всички от сърце!

# 569
Я, Герда скорпионка ли е? За това понякога ме дразни толкова  Joy

Общи условия

Активация на акаунт