Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледно-новогодишна тема 44

• 55 940
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Някой налагало ли се е да изпраща кръв за плацентарни молекули по куриер? Притеснявам се да не се компрометира резултата като не е директно даване на кръв, а все пак си е скъпичко изследването.

# 586
Най-добре е да звъннеш до лабораторията и да ги питаш.

# 587
garda1, имунолозите ми казаха, че може. Просто исках да знам, че някой е пускал вече по този начин и всичко е било наред с изследванията.

# 588
Герда, защо кардиолог  newsm78
То при анемия сърцебиенето е често срещано явление, но аз си знам и вече не се притеснявам.

# 589
момичета,имах положителен тест 118 след трансфер на 23.12 на една късна морула.
Но  малко рано се зарадвах.На прегледа миналата събота видяхме плоден сак,но доки каза,че е много малък за 6-та седмица.Тогава ми каза,че може да изчакаме,но от опита който има е по-добре да спрем с опита до тук- да спра лекарствата,да изчакам да прокървя и на 6-7 ми ден след прокървяване да отида да ме види и да се подготвим за нов зет.Според вас колко време след спиране на лекарствата трябва да прокървя.Мина вече седмица и няма никакъв признак за цикъл- имам си пак пробождания от време на време,общо взето усещанията,които имах преди да спра лекарствата и сега са ми все едни и същи.Мисля,ако до 2-3 дни нищо не се случи да си запиша час и да отида доктора да ме види пак.
Някой имал ли е подобна ситуация?

# 590
Някой знае ли дали д-р Персенска ще отсъства началото на февруари? По-точно за 1-ви ме интересува дали ще е там, има ли някой с часове за тази дата?

# 591
  • Перник
Някой знае ли дали д-р Персенска ще отсъства началото на февруари? По-точно за 1-ви ме интересува дали ще е там, има ли някой с часове за тази дата?
Аз ще съм за  последен път при нея за 2-ри.

# 592
Благодаря, значи би трябвало и на 1-ви да е там, дано да е...
За последен път? Четох тук за твоя случай, наред ли е всичко при теб?

# 593
  • Перник
За последен, защото при бременност те следят до 12 седмица, после отиваш при други лекари. Звънни на регистратура и попитай за 1-ви.

# 594
  • София
Момичета,
Поздрав с тази хубава песен за вас.
Пожелавам на себе си и на всички, които се надяваме да се случи щастието, то наистина да се случи

# 595
За последен, защото при бременност те следят до 12 седмица, после отиваш при други лекари. Звънни на регистратура и попитай за 1-ви.

Радвам се за теб:)
Точно заради тези от регистратура питах тук за 1-ви, защото трябва да запиша час за 10-ти ден от цикъла и това е 1-ви, а момичето  измрънка нещо от рода, че тя може да не е в клиниката тогава и щели да ми се обадят. 15 мин й обяснявах какъв ми е случая и че д-р Персенска знае, че трябва да запиша час, дано се обадят  Praynig

# 596
  • Перник
Мagnollia, огромно благодаря за хубавата песен, разплака ме  Hug

# 597
Магнолия, много хубава песен.
Електра, запази си час тогава за 9ти ден.
Амини, трябвало да мина при кардиолог, заради анемията.Така ми каза друга мама с такава анемия, че в началото на бременността и преди нея трябвало да се провери дали всичко е наред там.Може би заради това имам сърдечни оплаквания, когато приемам естрофем и утрогестан. А може и да е от Фактор 5 на тромбофилията. Какво пък ще пречи сърцето за забременяването или за бременноста. Ново 20.

# 598
  • София
момичета,имах положителен тест 118 след трансфер на 23.12 на една късна морула.
Но  малко рано се зарадвах.На прегледа миналата събота видяхме плоден сак,но доки каза,че е много малък за 6-та седмица.Тогава ми каза,че може да изчакаме,но от опита който има е по-добре да спрем с опита до тук- да спра лекарствата,да изчакам да прокървя и на 6-7 ми ден след прокървяване да отида да ме види и да се подготвим за нов зет.Според вас колко време след спиране на лекарствата трябва да прокървя.Мина вече седмица и няма никакъв признак за цикъл- имам си пак пробождания от време на време,общо взето усещанията,които имах преди да спра лекарствата и сега са ми все едни и същи.Мисля,ако до 2-3 дни нищо не се случи да си запиша час и да отида доктора да ме види пак.
Някой имал ли е подобна ситуация?

Здравей, скоро във форума четох подобни истории на твоята. Едно от момичетата разказваше че са и казали няколко пъти да се откаже, но добре че не е. Запиши си час, потърси и второ мнение. Успех  Hug

Последна редакция: сб, 23 яну 2016, 21:47 от Cveti

# 599
  • София
аз бях в подобна ситуация лятото, но ходих на няколко прегледа.
позабавиха се нещата повече от седмица, ама не помня точно колко.
първо имаше сак, после се смачка, после изчезна, накрая нещо лигавицата се трансформира и чак тогава започна кървене.

Общи условия

Активация на акаунт