Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледно-новогодишна тема 44

• 55 925
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета,
искам да ви попитам има ли някой записал си час при д-р Персенска за тази седмица, която предстой от 25.01-29.01 , т.к. аз трябваше да си запиша час за стимулация, но ми казаха, че е на семинар . Дане би да няма свободни часове или....
Предварително, ви благодаря!

# 601
  • В сърцето на любимия човек
Вероятно стимулацията ще я стартира д-р Цветков, обикновено той поема нейните пациенти, когато тя отсъства.
От регистратура не казаха ли дали пренасочват пациентите?

# 602
Вероятно стимулацията ще я стартира д-р Цветков, обикновено той поема нейните пациенти, когато тя отсъства.
От регистратура не казаха ли дали пренасочват пациентите?

Да насочиха ме към д-р Цветков, т.к. съм нова пациентка не знам какво да правя дали да ходя при него или да го отложа за др.месец, какво ще ме посъветвате ?

# 603
Ти как ще се чувстваш по-спокойна?
Постъпи така, както ще се чувстваш ти добре, а не както някой друг ти каже. Все пак е важно дали ще можеш да отсъстваш от работа другия месец, както и други фактори.

Аз съм пациент на клиниката от две години и тъй като при нас има комбинация от НЯР + не лек мъжки фактор + предишни опити и т.н. аз държа стимулацията да ми я проведе моя лекар, а за пункция, трансфер, лекарства, биопсии и всякакви други прегледи и манипулации нямам претенции кой ще ги проведе, защото за мен са по-скоро "техническа" задача.
Ако ще се чувстваш по-спокойна, отложи. Ако не те притеснява да стартираш при друг лекар, бързаш и няма да можеш друг месец - стартирай сега.

# 604
Ти как ще се чувстваш по-спокойна?
Постъпи така, както ще се чувстваш ти добре, а не както някой друг ти каже. Все пак е важно дали ще можеш да отсъстваш от работа другия месец, както и други фактори.

Аз съм пациент на клиниката от две години и тъй като при нас има комбинация от НЯР + не лек мъжки фактор + предишни опити и т.н. аз държа стимулацията да ми я проведе моя лекар, а за пункция, трансфер, лекарства, биопсии и всякакви други прегледи и манипулации нямам претенции кой ще ги проведе, защото за мен са по-скоро "техническа" задача.
Ако ще се чувстваш по-спокойна, отложи. Ако не те притеснява да стартираш при друг лекар, бързаш и няма да можеш друг месец - стартирай сега.

Много ти благодаря, искам само последно нещо -да попитам- т.к не съм на ясно- за м.02 сега ли предварително трябва ли да запазя час или когато дойде времето, т.к. се страхувам да не би да няма свободни часове за февруари, много е натоварен графика на д-р Персенска ?
И когато се правят процедури например инсе- кой ги прави ? Предварително , благодаря!

# 605
Аз до сега съм се обаждала щом ми дойде цикъла и са ме записвали за 2-ри /3-ти ден на МЦ - ако "цъфна" преди 14ч. за първи ден се брой същия ден, ако е след 14ч - следващия.

По принцип всички процедури ги прави лекуващият лекар, но ако отсъства процедурите се правят от заместващия лекар.

# 606
Много ти благодаря за всички отговори, лека вечер!

# 607
При мен д-р Тихомирова ми започна стимулацията.
Тя ме е проследявала, когато док отсъства.
Резултатът беше 8Я всичките се оплодиха.

# 608
Може, стандартно т.нар. къс протокол започва на 2-3-ти ден от МЦ. При жени с по-дълъг цикъл може и на 4-ти ден.

# 609
Момичета искам да ви попитам нещо.Започнахме подготовка с естрофем за замразен трансфер.От вчера усещам парене,най вероятно гъбички.Искам да попитам мога ли да се мажа с нещо сега и с какво?Искам да изчезнат до трансфера.

# 610
Момичета искам да ви попитам нещо.Започнахме подготовка с естрофем за замразен трансфер.От вчера усещам парене,най вероятно гъбички.Искам да попитам мога ли да се мажа с нещо сега и с какво?Искам да изчезнат до трансфера.
Обади се на спешния телефон, от там могат да посъветват най-добре какви глобули може да поставяш или да те насочат за преглед и микробиология. Не си самопредписвайте лекарства.

# 611
Магнолия, много хубава песен.
Електра, запази си час тогава за 9ти ден.
Амини, трябвало да мина при кардиолог, заради анемията.Така ми каза друга мама с такава анемия, че в началото на бременността и преди нея трябвало да се провери дали всичко е наред там.Може би заради това имам сърдечни оплаквания, когато приемам естрофем и утрогестан. А може и да е от Фактор 5 на тромбофилията. Какво пък ще пречи сърцето за забременяването или за бременноста. Ново 20.
Ох, мерси, успях за 10-ти ден Simple Smile
Между другото, явно има значение сърцето, защото ми искаха от общината кардиограма и консултация от кардиолог, когато кандидатствах за финансиране.

# 612
Здравейте момичета,
Искам да попитам някой правил ли е биопсия при д-р Тихомирова? Аз имах час в списък на изчакващи за д-р Стаменов,попринцип съм негова пациентка, но ми се обадиха за утре и ми казаха че биопсията ще я направи д-р Тихомирова и чесно казано съм малко притеснена. Предният път ми я прави д-р Стаменов и мислех,че и сега той ще ми я прави.
Благодаря ви предварително!

# 613
  • София
Здравейте  bouquet.
Имам час за 2-ри за първичен преглед. Трябва ли някой да ми се обади да потвърди часа или направо си отивам в уречения ден и час newsm78?
Благодаря ви  Hug.

# 614
Зазу, ако ти е притеснено не пречи ти да звъннеш на регистратура да ти потвърдят часа:) Успех:)

Общи условия

Активация на акаунт