Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледно-новогодишна тема 44

• 55 911
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • София
имаше ли телефон за връзка с ембриолозите?

# 616
имаше ли телефон за връзка с ембриолозите?

Колкото пъти съм се опитвала да се свържа с тях, удрям на камък. От регистратурата упорито отказват да свържат с тях. И все ми отговарят да чакам обратно позвъняване. Кауза пердута! Хахахаха

# 617
Здравейте  bouquet.
Имам час за 2-ри за първичен преглед. Трябва ли някой да ми се обади да потвърди часа или направо си отивам в уречения ден и час newsm78?
Благодаря ви  Hug.

Миналата година на мен ми се обадиха няколко седмици преди това за да потвърдя че ще отида.За твое спокойствие се обади на регистратурата и попитай има ли промяна или си остава часа.

# 618
  • София
да седя и да си чакам значи. я се обадят, я не.
нещо много криво ми тръгна тая година с комуникациите там  ooooh!

# 619
Здравейте момичета,
Искам да попитам някой правил ли е биопсия при д-р Тихомирова? Аз имах час в списък на изчакващи за д-р Стаменов,попринцип съм негова пациентка, но ми се обадиха за утре и ми казаха че биопсията ще я направи д-р Тихомирова и чесно казано съм малко притеснена. Предният път ми я прави д-р Стаменов и мислех,че и сега той ще ми я прави.
Благодаря ви предварително!

какво означава това "Аз имах час в списък на изчакващи" ,че отиваш без определен час и седиш и чакаш да те извикат ли?

# 620
Не виждам защо доктор Тихомирова да не направи една биопсия, не е кой знае какво  Rolling Eyes

# 621
Здравейте момичета,
Искам да попитам някой правил ли е биопсия при д-р Тихомирова? Аз имах час в списък на изчакващи за д-р Стаменов,попринцип съм негова пациентка, но ми се обадиха за утре и ми казаха че биопсията ще я направи д-р Тихомирова и чесно казано съм малко притеснена. Предният път ми я прави д-р Стаменов и мислех,че и сега той ще ми я прави.
Благодаря ви предварително!

какво означава това "Аз имах час в списък на изчакващи" ,че отиваш без определен час и седиш и чакаш да те извикат ли?

Не, чакаш да ти се обадят от регистратурата и да ти дадът час за въпросният ден или за друг в зависимост от това какво ще правиш  Peace

# 622
да седя и да си чакам значи. я се обадят, я не.
нещо много криво ми тръгна тая година с комуникациите там  ooooh!
Бамба, седиш чакаш и това е! Sad Аз не успях да вдигна за 1сек. и разговора прекъсна. Помъчих се няколко пъти да ме свържат и от рег. ми отговориха, че те не могат да бъдат притеснявани. Обадиха се след 4ч. после!

# 623
  • София
звъннаха преди малко.
разбирам като има много пункции и много хора за обаждане, ама вчера бяхме само 5  Rolling Eyes

# 624
колко  броя извадихте?

# 625
  • София
мен ако питаш, един.
на ец толкова.

# 626
теб.
добре е  Peace

# 627
  • София
добре е, като знам че можеше и николко, ако не бях нахална  ooooh!

# 628
А пък моите фоликули много бавно растат... От днес един 12мм, и 5бр около 9мм. Лигавица 7М (отново Joy)
Поя ги от 12-ти през ден, а от 18-ти всеки ден, две седмици вече. Не съм свикнала така... предишните пъти за 7 дена стигаме до пункция.  Crazy Хахахахаха
В сряда пак в чакалнята. Дали ще има шанс вече за пункция петък-събота?

# 629
Клер,дано да има пункция с хубави новини!
Усещам си, че имам промяна в тсх-то, нямам време да ида на ендокринолог.
Направих днес изследване и виждам, че е почнало да пада. Утре ще ходя да видим какво ще правим да го спрем да пада, че идва трансфер.

Общи условия

Активация на акаунт