Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледно-новогодишна тема 44

• 55 912
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • Burgas, Bulgaria
gerda1, не е проблем , ако ТСХ пада. Лошо е ако се качва. Освен, ако не си с хиперфункция. Каква ти е стойността?

# 631
  • София
за замразяването да питам, ако някой е наясно.
имаше цени замразяване на 2 ембриона 200лв.
аз замразявам един, плащам 200, следващия пак ли е 200 или се явява втори и не го плащам  newsm78

# 632
  • В сърцето на любимия човек
Мисля, че всеки път плащаш, но за следващите сумата е по-малка. Дано не те объркам, но си спомням, че на нас ни казаха, че за втори ембрион се подписва анекс към договора. Ние за първия платихме 400лв 2014г и ако бяхме замразили друг щеше да е 200лв, май  newsm78
От информация не казват ли?

# 633
  • София
не съм ходила на информация, това го пишеше на информираното съгласие.
и на предното замразяване платихме 450лв за първия и после за всяко замразяване по 200.
ама сега е сменено обяснението  Rolling Eyes

# 634
При мен не е добре да пада тсх-то, в такава форма на Хашимотото съм, но с ендокринолога ми ще го хванем.Сега е около едно, но доктора каза, чче не бива дда пада под него.А ако има положителен тест още повече ще падне.
 Ззапоччнах месеца на трансфера, може би моите скорпиончета ме чакат.Тряббва дда запазвам час за прослеедяване, а утре съм на ендокринолог.

# 635
Аз бях питала точно по този казус и ми казаха, че втория щял да бъде безплатно, но така и не стигнахме до втори, направихме смесен трансфер.

# 636
  • София
Бамба, първия път плащаш замразяване 200 + съхранение за колкото решиш, следващия път плащаш само замразяването 200

# 637
  • София
nini_5553 Не се притеснявай за доктор Тихомирова. Тя замества доктор Стаменов, когато отсъства. Сега е на семинар до края на седмицата. И мен ще ме гледа тя на 7-ми ден от цикъла. 

zazu1 Няма нужда да си потвърждаваш първичния преглед. Най-вероятно ще ти се обадят от болницата за да потвърдиш ти , защото нерядко пациент ката се отказва, защото е забременяла. Две мои близки, на които записах час забременяха преди часа и аз го отмених  Simple Smile

# 638
  • София
Персенска кога щеше да отсъства?

# 639
Персенска кога щеше да отсъства?
От днес до петък - на семинар е с д-р Стаменов - така ми казаха от информация.

# 640
  • София
там са само тихомирова и цветков ли?

# 641
там са само тихомирова и цветков ли?

Да  Peace Поне от сряда до петък със сигурност, за днес не ми стана много ясно кой е на смяна и кой не.

# 642
Момичета,

изследването за тромбофилия от регистратурата ли се дава  newsm78 Имам в предвид готовият резултат    И до колко работят  Crazy  

Благодаря предварително  Hug

# 643
  • София
Благодаря  bouquet.
Ще изчакам още ден-два и ако никой не се обади, ще звънна аз за всеки случай, че да не се окаже, че са ме забравили  Blush.

# 644
  • Sofia
Някой знае ли как върви графика на др.Стаменов?

Общи условия

Активация на акаунт