Брекети - къде, какви, за колко? - тема 7

• 124 241
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Всичко е индивидуално, зависи от организма, зъбите и т.н. Мен също не ме е боляло след смяна на дъгите.

# 136
Абсолютно индивидуално е. Мен при слагането на брекетите, не ме болчло изобщо, обаче сега при смпна на дъгите ме боли доста.

# 137
a kogato ti gi svaliat, vuzvrushtat li si zubite tazi sila i uverenost, kakto predi, ili zavinagi si ostavat taka kato iztrupnali. pak se izviniavam za smeshnite vuprosi, ama naistina mi e chudno i vse zabraviam da pitam .

# 138
Зъбите изтръпват при поставяне на брекетите или след смяна на дъга. Когато зъбите свикнат с напрежението, не се чувстват изтръпнали. А когато брекетите ги няма, няма нищо, което да оказва напрежение, следователно няма причина да са изтръпнали.

# 139
Искам да попитам още нещо. Някой правил ли е корекция на леко пропаднала захапка, или само изправяне ?

# 140
Пропаднала захапка?

# 141
Когато има липса на долен зъб дълго време, горните срещуположни се изместват надолу.

# 142
Теичка,
щом си доволна тогава това е най-важното  Peace  още по-добре щом може и разсрочено.
Моята захапка не беше пропаднала,но доста изкривена.Откакто сложих долу брекетите доста бързо се изправиха.
Мисля,че просто трябва да попаднеш на добър ортодонт,за жалост мога да препоръчам само за Пловдив.
Успех  bouquet

# 143
И в Пловдив бих отишла, хаха.
Благодаря ти !

# 144
  • София
Здравейте!
Моля Ви , да ми препоръчате добър Ортодонт в София!
Имаме консултация с специалист и ни препоръчаха метални  брекети с капачета, но искаме още едно мнение и то от изпитани специалисти.
Ще съм Ви много благодарна , да споделите и извинявам е ако е коментирано!
 bouquet bouquet bouquet

# 145
Чувал съм добри отзиви за Д-р Красимира Гайдарова, а и лично познавам 2ма души които са били при нея и са много доволни.

# 146
  • София
Когато има липса на долен зъб дълго време, горните срещуположни се изместват надолу.
Пораснали зъби ли имаш предвид? Точно така бяха моите долни, челюстта беше с вълнообразна форма. Вече е права.

# 147
Ами не мога да си го предствя на долни зъби. Най-образно казано, два, три горни зъба са по-смъкнати от срещуположните.

# 148
Ами не мога да си го предствя на долни зъби. Най-образно казано, два, три горни зъба са по-смъкнати от срещуположните.

Точния термин е прораснали

# 149
Благодаря за поправката. Значи могат да се оправят с брекети. Предполагам около две години ще трябва да ги нося.

Общи условия

Активация на акаунт