158 Коледарчета в Америка пишат късмети и сурвакат за здраве

• 134 868
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Еди, колко приказно!

Агент, не виждам кадъра. Само квадрат има.

# 211
Хмммм, а така:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 04:16 от Agent Provocateur

# 212
А, виж, така бива. Двама картофобелачи Simple Smile

# 213
  • The QC to be!!!
Агент, прекрасни, прекрасни и пак прекрасни! Мерси! bouquet  И колко са средоточени само! Пу пу пу…..

# 214
Може ли някой да ми препоръча добър счетоводител за данъчна декларация? Писна ми вече. Или разни неграмотници искат по $1000, за да ми сметнат данъците, или правят каша, от която после нищо не се разбира.

# 215
Това къде тези цени,тук в Чикаго цените са до 100 долара за лични ,вече за фирма не знам.

# 216
Това къде тези цени,тук в Чикаго цените са до 100 долара за лични ,вече за фирма не знам.
НЙС. Частник поиска такава сума миналата година. Тогава данъците ни бяха много сложни (между 3 щата), но $1000 все пак са прекалено много.

# 217

е, не е точно така. Зависи от времето, което отнема правенето на личните.

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 20:14 от Niki1

# 218
Мерси момичета!
Агент Пу-Пу!!! Heart Eyes

# 219
  • The QC to be!!!
Фея, за това преди години, аз реших сама да си ги правя, и щати сменявахме и купувахме, продавахме имоти, и сега когато съм извън щатите, пак сама си ги правя. Пълно е с некадърници и там, и тук където сме сега… Поне в щатите човек ако следва инструкциите, даже и да са много формите, може сам да си ги направи. Успех в намирането на някой, но ако не, езика го знаеш, сядаш и почваш сама.  Peace Отнема много време, но щом аз мога, и ти можеш. Не се предавай.

# 220
Фея, ще ти пиша на лични.

# 221
С това забравено в колата дете си мислех, че ще изпишете темата Grinning

Ние се върнахме от шест седмичен престой в България и сега пак ми е черно всичко тук, по няколко месеца ми е климатизацията всеки път  Tired

С потрес гледаме предизборните кампании, цъкаме с език и мислим варианти Б за емиграция  Crazy

Наближава Великден, кой ще боядисва яйца, кой ще меси козунаци? Simple Smile На коя дата ще празнувате?

Фея, а вие с фръцлите отбелязвате ли нещо празнично намясто Великден? Онзи ден се зачудих какви езически празници е заместил точно този, да си разнообразим малко празнуването.

# 222
по два пъти боядисвам яйца. Един път за американския/скатолишкия, един път с нас. Носят си и си разменят със съседчетата, разни сладости. После нашия е по- духовен. Ходим през нощта при гърците на църква.
Не се разбираме с тестото, ще купя френски козунаци.

# 223
  • У дома
Jane, че те в БГ да не са по-свестни политиците?

Аз не знам какво ще правим за Великден. Меся козунаци и раздавам, тъй като ние не ядем, та малко работа на халос при мен. Черпя редовно в библиотеката, защото ми купуват книги като им кажа какво ми трябва, та уважението е взаимно Simple Smile

Агент, много сладки помагачи си имаш!

# 224
  • The QC to be!!!
Jane този вариант Б го подхвърляш от доста време.

Някои мои познати от щатите също споменават евентуално търсене да емигрират.

Общи условия

Активация на акаунт