158 Коледарчета в Америка пишат късмети и сурвакат за здраве

• 133 406
  • 742
  •   1
Отговори
# 525

Соу, как да ти дам съвет Sad Колко ще струва да се смени билета? Гаранция няма, че нищо лошо няма да се случи и на друго европейско летище, за жалост.
ще купувам нов еднопосочен евентуално, но точно това, че не знам дали има смисъл ме тормози. Няма гаранция за нищо тези дни, как да избера летище като целия свят полудя. Ще изчакаме още малко да видим каква ще е обстановката в Турция и ще решим.

Джейн, намажи венците с орал гел или друго подобно.

Скай, трябва да имаш пълномощно да излезеш от Бг. с детето и че можеш да го предадеш на авиокомпанията и да подпишеш документите на летището за непридружено дете. обади се и на авиокомпанията и питай дали те искат нещо специално, щом родителите няма да предадат лично детето на авиокомпанията.

# 526
Взела съм гел за зъбки и мотрин, вкъщи избягвам и двете и се оправяме с гушкане и кърмене, но не очаквам съседите по седалка да имат моето търпение.

За капак на бебо му излезе някакво блистерче на езика и от два дни не е близнала никаква храна. Абе да минава това пътуване, че ... newsm77

Аз си мисля, че не бих сменила билета, но то докато не ти дойде до главата... Успокоявам се с мисълта, че няма как такива ужаси да се случат след security check, детенце няма да напуска летището, от единия гейт, до другия.

# 527
  • Чикаго / София
Зора добре си се завърнала. Ти наминаваш на всеки 2-3 години по веднъж Simple Smile, а ние с каквото темпо пишем темите, като се появиш след 2-3 години таман ще приключваме тази  Laughing

so what мислех си за теб тези дни. Сигурно много се притесняваш с полета през Турция. Уф! Не знам. До средата на Август има време, според мен нещата ще се поуспокоят до тогава. И а Джейн добре е написала, че децата са след секюрити чека, ама пак притеснението си остава.  Изчакай още малко, пък дано наистина се успокои обстановката.

Джейн лек полет и прекрасно лято в Бг!

# 528
  • WA, USA
Ако е отворено летището не бих сменяла билет, точно защото вече навсякъде е мазано.
Връщахме се през Брюксел вчера. Животът си тече, а на мен ми беше ужасно тягостно докато чаках на опашка в Старбъкс. Не страшно, а тъжно че сме такива хората и сме способни на такива ужасни неща.
Джейн, може и хенд фуут маут да има бебчо. По това време е голяма напаст този вирус. Педиатърът ни беше казал че по-честото кърмене помага с болката от блистърите.
Леко пътуване😘

# 529
Благодаря момичета. Ще направя ембаси реджистрайшън за сега, а нататък ще видим.

# 530
sipirumi, нещо такова е май, излязоха още няколко афтички. Вече почти минават. Добре, че се кърмим още, защото 4ти ден отказва да близне каквото и да било.

Нещо интересно - на тръгване от летището в Питтсбърг, още щом сканирахме паспорта на голямата, излезе съобщение, че български граждани под 18 години, пътуващи с един родител, трябва да имат пълномощно. Аз пълномощно имах в мен, но на български. Попитах ги как така изведнъж ми трябва пълномощно за да напусна Питтсбърг, служителката не летището твърдеше, че това не е нищо ново и служителите преди нея едва ли не не са си свършили работата, но това са глупости, ние от три години пътуваме напред назад, това съобщение никога не съм го виждала преди. Накрая склони да й прочета пълномощното  newsm78 То аз ако искам можех и меню от ресторант да й прочета, как ще знае, ама ...

Малкото мога да си го отвличам на спокойствие Wink

Много ми е хубаво, че съм тук  Heart Eyes

# 531
Мами,задължително/има ли закон/ ли е дете на 11 г да има самостоятелна стая или зависи от щата в който се живее?Искам да знам дали е възможно отначало да живеем в едностаен?

# 532
  • Down south
Много зависи от наемодателят. Ако е комплекс, в който има правила и правилца, няма да можете да наемете едностаен апартамент. Ако се договорите с частно лице, може и да стане, но по-скоро съм склонна да мисля, че ще бъде трудно, защото детето е голямо.

# 533
Трябва да се пита. При нас максимума е трима човека в едноспален. Може и трима възрастни.

# 534
Благодаря!!! Simple Smile

# 535
И на отиване, и на връщане летях с Фръцлите през Истанбул. Атентатът беше дни преди да заминем, а опитът за преврат - дни преди да се върнем. По нищо не личеше какво е станало.

На връщане подадох на митничаря по два паспорта на човек. Никой не ми поиска нотариално завереното пълномощно.

Хубаво беше в БГ. И Фръцлите се забавляваха чудесно. Бяхме в Соф., Костенец и по северното Черноморие.

Само две неща ни измъчваха: ужасно многото пушачи и болезнено бедният избор на пресни растителни продукти. Наличните пък бяха напълно безвкусни. Добре, че има оцет...

# 536
  • The QC to be!!!
Ооооо Фея, и ти кат мен с пушачите… заради пушачи дали има да сме седнали 10 пъти на вън, и то след обикаляне и търсене на маса, от къде духа вятъра… такива ви ти ми драми…

А какви растителни продукти намери, след като не е имало това което търсиш?  Аз бях поръчала предварително на мама да насади няколко неща, точно заради вкус. но и там намерихме доста които ни харесаха. Важното е от къде пазарува човек.

# 537
Здравейте! Бих искала да попитам с коя банка излиза най-евтино да се направи превод по банков път от Щатите до България. Благодаря ви предварително

# 538
# 539
Аз ползвам TransferWise за парични преводи. Първият ми превод с тях беше безплатен (чрез покана от приятел).

Общи условия

Активация на акаунт