158 Коледарчета в Америка пишат късмети и сурвакат за здраве

• 134 793
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
пеперудке, и от там има мами. Успех с местенето и адаптирането! Не мога да намеря линк, но и в Атланта има бг училище.

# 511
Здравейте! Записвам се да следя темата.

# 512
Тя темата хич я няма, ама ме е страх да не се развихри пак Круела, ако някой каже нещо "грешно".

# 513
  • Калифорния, САЩ
   Потресена съм :

https://www.24chasa.bg/novini/article/5646670

# 514
  • Down south
Ако човек е в САЩ и разчита на бълагрските медии Sad
За момента, като източник на информация, бих предпочела това
http://www.msn.com/en-us/news/world/truck-attacker-kills-at-leas … BulpVJ?li=BBnb7Kz

75 души и то за начало. Ужасно Sad Поредната трагедия Sad
Кога това ще спре или по-скоро има ли изгледи да спре Sad

Всичко това спира ли ви да пътувате?
За сега, аз не се давам, но до кога Sad

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 04:07 от Daylily

# 515
  • Калифорния, САЩ
Ако човек е в САЩ и разчита на бълагрските медии Sad

Бях в сайта на 24 часа, тази статия току що бе постната, затова я побликувах от ТОЗИ източник. Веднага след това влязох в сайта на СВS и бройката на жертвите В ТОЗИ МОМЕНТ бе 60, както и в българската медия. След това се увеличи за съжаление.

Какво толкова против имате българските медии, аз и тях чета (както и този форум/сайт, който е български).  Thinking Thinking Thinking

# 516
  • The QC to be!!!
Daylily за сега и ние не се даваме… но и ние не знам до кога!

# 517
Сърцето ми се къса за всички тези хора - семейства, като моето, излязли да празнуват. И както обикновено чакам да се излее политическата помия в резултат.

Имахме интересен разговор с ММ, докато гледахме новините - при всеки подобен случай той се гневи, идват му едни тръмп-ски мисли. Сам признава, дори на момента, че греши, но просто така се чувства. Аз от друга страна само се натъжавам, но гняв към никого не изпитвам. И двамата разбираме защо се случваст такива неща, мм е съгласен с мен, че повече омраза, война и retaliation само задълбочават проблема и все пак реакциите ни са съвсем различни.

Няма да спра да летя (поне не към България), но ме е страх. ММ, който по принцип не обича да лети, му се иска да ми забрани да тръгвам. След два дни пътуваме.

On a more positive note... моето мъничко навърши една година вчера. Сякаш беше преди няколко дни, когато ми честитяхте тук раждането.

# 518
  • У дома
Честита първа годинка, Jane!  Наистина лети времето.
Аз реанимирам вкъщи, 3ти ден пост оп, и само новини чета, ужас. Моя близка е в Турция, че и рускиня с амер. паспорт, мисля я цял ден днес.

# 519
Мисля, добре дошла! Кажи две приказки, какво те води при нас?

Джейн, целувки на бебешор и каката и лек път и прекрасен престой!

Атланта, бързо възстановяване!

Аз напоследък съм като щраус, спирам да чета и гледам да не се натоварвам. Недоумявам причините и само се моля да има край. Майка пътува наскоро, гледахме само да не е през Турция, и стискаме палци и така.

# 520
Как сте, мацки Simple Smile Отдавна не съм писала, ще трябва първо и да почета, ама все пак първо да поздравя!
Една тема половин година... тцтцтцт Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 юли 2016, 12:44 от Зора

# 521
Джейн, честито за годината! Здрава и весела да е момата😘
Голям срам е темата, верно е.
Моето дете лети през Истанбул, средата на август се орибира, не знам какво да правя. Да купувам ли нов билет през друго летище и през кое, така ли да оставя нещата, не знам....не ми е спокойно обаче.

# 522
  • The QC to be!!!
Честита годинка на малката принцеса на Джейн - това време не лети, а направо изчезва! Кога мина година???

Соу, ако не ти е проблем финансово, не би ли ти било по спокойно ако не лети през Турция?

# 523
  • USA
Момичета, в момента съм в България с моите деца. На племенника ми, който е на 10 г. му дадоха виза и ще пътува с нас на връщане, като ще остане 1 месец и се прибира за  училище. Въпросът ми е какви документи да ми приготви сестра ми, за да нямам проблеми по летищата. Връщането му от Америка е със стюардеса, за там какво ще ми трябва?

# 524
Благодаря, момичета Wink

СкайБлу, знам само за пълномощното - подписано от двамата родители, че ти е разрешено да извеждаш детето от страната. Бих го превела също, ако се наложи да го ползваш тук.

Аз тръгвам с бебе със зъбобол, та ми стискайте палци Tired

Соу, как да ти дам съвет Sad Колко ще струва да се смени билета? Гаранция няма, че нищо лошо няма да се случи и на друго европейско летище, за жалост.

Общи условия

Активация на акаунт