158 Коледарчета в Америка пишат късмети и сурвакат за здраве

• 133 305
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Яху били хакнати и се усещат чак сега - след 2 години...

# 631
  • WA, USA

тъкмо го четох и аз сега. Вече май вупроса не е дали, а кога

# 632
  • The QC to be!!!

тъкмо го четох и аз сега. Вече май вупроса не е дали, а кога
това винаги е било въпрос на време. Много от големите компании които са пъбликли трейдет, наемат не тези които си заслужават да бъдат наети, а тези които са готови да работят за най малко $. В резултат, има един тон мозъци които се чудят какво да правят и резултата е на лице. Последните 5-6 месеца има цели болници хакнати, а при някои от тях понеже са толкова назад с комп. технологии, отнема цели седмици, че и повече от месец да си възстановят системите. Представяте ли си каква информация може да се измъкне от болниците?! Но въпреки заплахите, никой не се е втурнал да ъпдейтва системите си масово за да опази инфото на пациентите си. Ето само един пример и то на мн. известна болница: http://www.chicagotribune.com/business/ct-medstar-hack-20160329-story.html

А колко компании са хакнати и не са се усетили, никога няма да се знае.  Confused

# 633
Чудно ми е как така епълските имейл сървъри не са били хаквани, a Яху ги пробиват непрекъснато...

Има ли в темата хора от Шарлът? Не помня...

# 634
В предишната фирма всички телефони бяха апъл и имаха някакъв проблем със секюритито, щяха да сменят, но не знам дали го направиха и какъв точно беше проблема.
Имахме хора в Шарлът, някои се преместиха, мисля че Мисс Нели живеят там, дано всички са добре.

# 635
# 636
Не знам защо го повтарят това за яху. През 2014 (бях в колежа) учителката ни дойде и ни каза, шумя се пак, смених си паролата. И като всяко чудо за три дни и това премина. Сега защо пак вадят кирливи ризи, не мога да разбера. Изобщо не е нещо ново, а е добре забравено старо.

# 637
Нямам представа. Вчера получих имейл от Яху по въпроса и трябваше да сменям пароли. Опитах да сменя личната си информация в акаунта (име и РД; преди амнайсет години съм била достатъчно наивна да дам истинските си данни), но Яху не позволява. Единственото решение, което ми предложиха беше да изтрия акаунта. Направих го.

# 638
Единият ми яху акаунт е хакнат, да ги ....

# 639
  • The QC to be!!!
Единият ми яху акаунт е хакнат, да ги ....
Дано няма непоправими поражения!

Яху, за мен са нестабилни, най вече след като я наеха онази блондинка, а тя какви ги сътвори.. и ми се  Sick  Точно заради такива като нея много неща стават наопаки. 

# 640
Според мен Яху ще вървят само надолу. Това си е тенденция от години наред и не виждам как ще се измъкнат. Не всеки може да е Стив Джобс или Серджио Маркионе.

# 641
Atalanta, ние ходихме на южната страна на каньона. Просто е нереално красиво! По целия панорамен път има отбивки до места с гледки. Има и пътеки на ръба, където очите се напояват с разкош. Особено впечатляваща е гледката от Desert View Watchtower.

Мен направо ме заговарят на испански. И тогава обяснявам, че не разбирам какво ме питат, защото не говоря този език. Когато ме попитат от къде съм, казвам от България. Винаги следва едно особено възклицание, издаващо, че не знаят за какво иде реч, но да не се иложат казват Ахаа. И тогава добавям- намира се в Европа, сигурно се сещаш.  Grinning

Скрит текст:
На първия ми работен ден жената, която щеше да ми води обучението казва- Ти си от България, нали? Другите казваха, че си рускиня, но аз по фамилното име те разпознах. Имате много хубава храна и подправки. На едно следващо обучение ме вика настрани и казва: Запознай се с Кулио, той е роден в България. Запознахме се, питам го дали родителите са му българи и той казва- Да. Хммм, да не би да се казваш Николай и да ти викат Кольо??? И той така изненадано Дааа, майка така винаги ме нарича.

# 642
Фиона, Кулио  Joy

# 643
  • WA, USA
Кулио, ох не мога! Laughing

На наш Павел мъ викат Пабло тук, и баща му вика, не ги поправяй мойто момче, само им кажи че си кръстен на чичо си Пабло (ескобар). А Павел му вика, не, на Пабло Пикасо съм кръстен, хахах.

Мен много ме дразни като ме набедят за рускиня, не знам защо, ама от едно време ми е проблем. Обясняваме се за акцента, за азбуката и езиковата група, и че те са се научили да пишат от нас, а не обратното. За мое огромно съжаление, имаме страшно голямо общество от руснаци и украинци тук, и май не много българи, така че ги разбирам, ама пак се дразня.

# 644
Този Кулио много ме развесели  Laughing

аз с фамилия Иванова, ходи обяснавай че не си рускиня Laughing А хората тук много пътуват и даже знаят по някоя и друга дума на руски и започват напрао със ''здраствуй''. Повечето знаят и за България, защото са ходили/обсъждали/работили в Румъния. Специално Варна и София ги знаят.

Общи условия

Активация на акаунт