158 Коледарчета в Америка пишат късмети и сурвакат за здраве

• 133 296
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Мъжът ми вкарва всички в джаза. Той е с рускозвучащо собствено име и фамилия, която редовно преиначават на латино, защото е кратка и последното "в" го чуват "з" и става нещо от рода на Перез, Диаз. Иначе на вид си е чист балкански субект 😁 за който знае как изглеждат.

# 646
Преди да взема гражданство, фамилията ми беше с тире, а и моминското, и фамилията на ММ са завъртяни. Шефът ми е упорит човек и от време на време ме кара да казвам и 4-те си имена, за да се научи да го произнася.

# 647
Ами хайде, след месец тишина, да напомним, че е октомври.

# 648
Почти новември  Mr. Green

# 649
  • The QC to be!!!
Почти новември  Mr. Green
Ще се посрещат празниците на тази година в стара тема а?!

# 650
Хахах! Не бе душа, няма я Миз да напомни, че е breast cancer awareness month. Прегледахте ли се?

# 651
Живи сте! Simple Smile

# 652
Нали!  Joy

Айде бутайте, да я избутаме

# 653
  • The QC to be!!!
Селф преглед за този месец направен, отчет даден!

Кажете някой интересен филм който се гледали скоро?  Преди седмица гледах The Big Short, не ме грабна, но го изгледах де.

# 654
  • Калифорния, САЩ

Ултразвук на матка и яйчници; мамограма; ултразвук за щитовидна жлеза.
      Почти всичко в норма.
   Рапорт даден!  Peace

# 655
Това ще гледам днес. Трябва да го има и в ютуб, хулу и т.н.

https://www.facebook.com/natgeotvUS/videos/10154449075306005/

# 656
  • WA, USA
Селф преглед за този месец направен, отчет даден!

Кажете някой интересен филм който се гледали скоро?  Преди седмица гледах The Big Short, не ме грабна, но го изгледах де.

The man who knew infinity ми хареса много

# 657
Ама вие имате време и за прегледи и филми?!

Утре моето бебче тръгва (идва) с мен на градина. Ще падне голям рев, сигурна съм. Вечерта ще ги водя в един магазин на хелоуин парти. Утре ако оцелея значи нищо не може да ме сабори.

# 658
  • WA, USA
Coral Red, моите са големи вече, нормално е да имам повече време за себе си. Докато бяха малки и аз не знаех кое е долу, кое горе. Много обичам бебета, ама после като станат тодлъри и ми се стъжнява.
Успех утре, много е гадно в началото и за двамата, после свикваме сякаш. Дано да мине без големи драми!

# 659
Докато бяха малки и аз не знаех кое е долу, кое горе.
Много добро определение! И аз така се чувствам често, някаква странна безтегловност, без да съм прекалявала с виното. 😁

В детската градина не беше много зле. Плака, ама и игра. Едната учителка я знам, че е голяма подмазвачка и го гушка много, пя му песни. Пък и бяхме само за три часа. Само дето объркахме графика със спането и после денят беше някакъв ад.

Хелоуинското парти ни се размина. Мишо се върна от училище много изморен. Имали пъмпкин ден и къпали тикви, броили им семките, чертичките. Толкова беше гроги, че имам чувството че са разтоварвали цял ден тикви на фермата. Съответно започна да си измисля оправдания. Не искал миналогодишния костюм на пожарникар. Искал страшен костюм. Баща му беше готов да ходят да купуват нов, но Мишо каза, че не му се ходи никъде. Аз бях много щастлива, защото не умирам от желание да обикалям на дъжда и вятъра, с десет килограмово бебе в кенгурото за бонбони, които ще изхвърля. Миналата година доволно бременна, 2 седмици преди термина, Мишо ме качи в един трактор с ремрке, който обикаля паркинга на магазина, където правят забавленита на Хелоуин. И този трактор като мина рязко през един бъмп, така ме раздуса, че не знам как не родих още там. Все пак устисках още една седмица и майка да дойде, обаче съм сигурна, че тогава получих трите сантиметра разкритие. И така с нашия празник.... Догодина повече....

Общи условия

Активация на акаунт