158 Коледарчета в Америка пишат късмети и сурвакат за здраве

• 133 289
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Тъкмо идвах да питам как е минало в градината. Ти си знаеш де, но все по-добре ще става. И при нас имаше една такава учителка, отдели му много време първите дни в градината (вече не ходи де, спрях го лятото). Даже му търсеше думички на български, за да могат да комуникират. Страшно много му помогна за адаптацията, прегръщаше я и я целуваше всеки следобед като си тръгвахме.

Нашата бръмба толкова порастна и той, от месец спането следобед е все едно на война го караш. Очите червени, търка ги и едвам гледа, но категорично отказва да легне да почива даже. Сега си ляга по-рано и цял ден сме като навити пружини около него, няма почивка. Поне има време за вино вечерта.

# 661
  • Пловдив
Здравейте! За пръв път тази година ще подаваме документи за ЗК. ММ смята, че имаме бъдеще в Америка и за това се записвам при вас, с надежда да науча малко повече за живота на българите там.

# 662
  • Калифорния, САЩ
Нашата бръмба толкова порастна и той, от месец спането следобед е все едно на война го караш. Очите червени, търка ги и едвам гледа, но категорично отказва да легне да почива даже. Сега си ляга по-рано и цял ден сме като навити пружини около него, няма почивка. Поне има време за вино вечерта.

И ние имахме такъв период, но аз бях "тъпа и упорита" и не си давах свободното следобедно време за форума  Laughing. Не успя да се пребори и сега все още спи всеки следобед. Ако не спи, към 6 става страшно, мрънкащ е и само излизане навън ни спасява. Сега започвам да се стресирам при мисълта, че догодина, когато отиде в киндера ще е много изморен и неадекватен накрая (а това означава и различно поведение  Sad). Ще се наложи догодина лятото тотално да променяме режима, за да не видим зор есента.  Hug Hug Hug

# 663
Ир, по-силна си от мен. И сина ми също!!!   Joy   Мъчихме се с различни тактики, но просто отказва. До рев стига от умора, но не иска да ляга. Казва с мама на дивана, ама повече от минута-две не изтърпява.

# 664
Моето първо се отказа на година и половина. Второто вече става проблемно и то. Чувала съм, че има деца, които дремват до 4 годишни  Shocked

# 665
Джейн, явно на всички ни се иска да дремват до 4 годишни   Laughing

Ходила съм да го будя, защото правеше по 3-4-5 часа дрямка следобед. А каква стана тя...   Laughing

# 666
  • The QC to be!!!
aaaaa лично познавам едно 7 годишно, което сега реве, че не може да си дремва, защото ходи на училище. Та ги има всякакви видове.

Това ще гледам днес. Трябва да го има и в ютуб, хулу и т.н.
https://www.facebook.com/natgeotvUS/videos/10154449075306005/
Мерси  bouquet И аз го гледах, знаех за всичко в него, от години се самообразовам по тази тема, и въпреки това се чувствам като незначима прашинка пясък в океана - безсилна, и пълна с ярост срещу това което е тласкана тази планета заради алчност!  Sick  Cry

Скрит текст:
Селф преглед за този месец направен, отчет даден!

Кажете някой интересен филм който се гледали скоро?  Преди седмица гледах The Big Short, не ме грабна, но го изгледах де.

The man who knew infinity ми хареса много
Този не съм го гледала, ще го сложа в графата да се гледа.  bouquet

# 667
Моето първо се отказа на година и половина. Второто вече става проблемно и то. Чувала съм, че има деца, които дремват до 4 годишни  Shocked
Моето голямо.

# 668
  • Чикаго / София
Да, децата са различни. Голямата спря да спи на обед на около 3, дори и преди това. Отказа и толкова. Лежеше и си гледаше, но не заспиваше. Ако заспеше, после вечер не можеше да заспи до 11.00ч. Затова и ние самите спряхме да я караме да спи.

Малката спеше на обяд до 1 клас. Всеки ден като я взимах от Киндергарден, си поспиваше в нас по час и нещо. Дори и в 1 и 2 клас й се е случвало. Даже и сега яко има възможност пак ще си дремне. Тя си е такава поспалива. И вечер също си ляга рано.

# 669
Аз се опитах да се оплача на мама как не спят децата, тя само подметна, че наистина всичко се връща  Laughing Та така, аз си вървя кармичния път, какво да се прави  Whistling

Как изкарахте Хелоуин? Снимки няма ли да покажете

# 670
  • У дома
Хелоуин не празнуват моите вече големи деца. Я кажете за бълг. избори... отивам в дадена секция в Чикаго с личната карта и готово? Или предварително трябва да заявя, че ще гласувам? От както съм дошла не съм гласувала за БГ президент.

# 671
  • The QC to be!!!
Хелоуин не празнуват моите вече големи деца. Я кажете за бълг. избори... отивам в дадена секция в Чикаго с личната карта и готово? Или предварително трябва да заявя, че ще гласувам? От както съм дошла не съм гласувала за БГ президент.
Няма никакво записване. Отиваш с л.к. или с паспорт и гласуваш. Прегледай въпросите за референдума, има 1-2 много лъжливи и подвеждащи въпроса, та внимавай.  Wink  Гласуването е вече задължително за вс. бг. граждани, но не знам какво става ако някой не гласува.  newsm78  Има бг. граждани, над 18, които не знаят да четат на български. Защо трябва да ги задължават??

# 672
В същото време зависи колко е изморен. Ако е беснял навън с деца дълго време, хем спи следобед, хем си ляга рано.

Я кажете за референдума, всички коментари, които чета са много крайни. Едни го хвалят, други казват, че няма изобщо да гласуват. Аз честно нищо не разбирам, не съм чела подробно.

# 673
Бамбуча, късмет!

Ако не гласуваш три поредни пъти, губиш правото си на глас и трябва да се пререгистрираш. Аз нямам намерение да гласувам за български президент. Научих нещо, свързано с ЦЦ и съм разочарована. Няма никаква свобода на словото в БГ. Всичко е мижи да те лажем. Другите смешници пък изобщо не ща и да ги мисля. Жалко, че Плевнелиев не иска вече да се кандидатира. Достоен човек.

На тукашните избори обаче ще гласувам.

На мен ми е било хубаво и с малки деца, и сега ми е хубаво. Да, имам повече време за себе си, понеже са по-големи. Но и общуването с тях е на съвсем различно ниво.

За филми, в момента гледам отново всичките епизоди на Стар Трек. От малка обичам фантастиката.

# 674
  • У дома
Baby* благодаря. Аз не съм гласувала от както съм в УСА, та май няма смисъл да ходя. Във вторник, обаче, няма да пропусна. Вчера дойде воутинг картата на моят син. Милият, в какви времена му се падна да гласува за пръв път  Sad

Общи условия

Активация на акаунт