If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention. GoT №19

• 61 010
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Я ме светнете нещо. По повод така популярната напоследък във ФБ рисунка:

Чета коментари, че това са Джон и Егон....

" It has to be Jon and Aegon, if you read the Knights of the Seven Kingdoms, one Targaryens has black of hair like his mother...."

Ама не беше ли точно Егон баща на Джон в крайна сметка? Или съвсем омотах Таргариенците.... newsm78 newsm78 newsm78

# 676
  • Варна
Ама не беше ли точно Егон баща на Джон в крайна сметка? Или съвсем омотах Таргариенците.... newsm78 newsm78 newsm78
Егон, синът на Регар е полубрат на Джон. Grinning

# 677
 newsm20

Аааа, Регар бил тати значи...
А Денерис къде е в тази схема? Тя на кого беше дъщеря?

# 678
newsm20

Аааа, Регар бил тати значи...
А Денерис къде е в тази схема? Тя на кого беше дъщеря?
Денерис е дъщеря на лудия Ерис и сестра на Регар.Леля на Джон. Sunglasses

Рисунката е по теорията,че Лиана е родила близнаци.Знаех за твърдението,че Мийра е сестра на Джон,но за Егон не бях чувала.
Доста хора вероятно са гледали южноамерикански сапунки. Mr. Green

# 679
Да, това са основните теории в коментарите но този ме закопа. А с Егон какво стана?  Embarassed
Гадно е като гледаш сериал без да си чел книгите, и трябва да напасваш сюжети и герои които не фигурират физически на сцената....

(няма ли някъде наготово фамилното дърво на Таргариен че да не питам като идиот за всеки по отделно...)

# 680
  • Варна
(няма ли някъде наготово фамилното дърво на Таргариен че да не питам като идиот за всеки по отделно...)

Има. Отделни са за книгата и за сериала.
В сериала Ерис е син на Егон 5, а в книгите му е внук.
Ето едно за книгите:
Скрит текст:

# 681
  • Варна
Залагайте - тролинг или спойлер? Laughing
Хафтор Бьорнсон (Планината) е пуснал в инстаграма си следната картинка, а отдолу пише:
Скрит текст:
thorbjornssonAwesome fan art by @ertacaltinoz
Who would wanna see this fight happen??

П.П. Авторът на картинката има още много, базирани на 6 сезон. Дали има вътрешно инфо или просто полет на фантазията? newsm78
https://www.instagram.com/ertacaltinoz/

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 18:08 от Хексе

# 682
Спойлер. Дори Мартин да не планира такова нещо в книгите, в сериала залагам, че ще го направят този двубой.

# 683
Такова нещо като зомбито Клегейн как може да бъде убито?Хрумва ми единствено с огън.

# 684
Което звучи съвсем смислено с оглед на това, че Хрътката трябва да преодолее страха си и от огъня

# 685
Абе, тия и двамата не умряха ли? Айде, единият го върнаха някакси, под някаква форма, ама другия...

# 686
Рори Маккан забелязван ли е на снимки, защото нямам спомен?

# 687
  • Варна
Рори Маккан забелязван ли е на снимки, защото нямам спомен?
Не. Но пък и не е забелязван никъде. Laughing

Абе, тия и двамата не умряха ли? Айде, единият го върнаха някакси, под някаква форма, ама другия...
От счупен крак не е задължително да се умре. Wink

# 688
Излгедах още доста ревюта на треилъра и има доста противоречиви мнения от разни знайни и незнайни анализатори.

Като, че червените знамена които се виждат при битката за севера са на Ъмбър.
Давос всъщност е намерил калдата на Шаирийн.
Дотраките нападат Мирийн. Или поне се бият пред портите. 

Айде искаме 2ри трейлър Simple Smile

# 689
И аз гледах разни подробни разбивки в които например се казваше, че ако ездачът на сив кон наистина е Джон, макар че се вижда само за миг, то това е голям гаф за НВО, който вероятно е подценил орловите очи на феновете. За Давос го коментирахме по- рано.

Общи условия

Активация на акаунт