If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention. GoT №19

• 60 987
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
Значи ще трябва да гоиздирвам из каналите. Ми то било само за някои оператори.

# 721
И ще е до понеделник безплатно.

Да, за тези които не следят НВО. Тук мисля че няма такива.  Laughing

Аз съм на Виваком /41 канал/

# 722
  • Вестерос
И аз съм на виваком, но с повече канали, явно е само за нас

# 723
Нов трейлър!

# 724
  • Buffyworld
Благодаря  за трейлъра ! Имам чувството, че тези дотраки довлякоха Дани в Дош Хаален. Дали е възможно ? Нали е бивша хаалеси, та може и да смятат, че там й е мястото, при другите вдовици.

# 725
Бясна съм на Булсатком. Бясна. Резнаха НВО миналото лято и няма да го предлагат. Друг начин да се добера до НВО нямам. Смяна на оператор не е опция, за съжаление.
Мразя да разчитам на изтекли серии тук и там из нета, освен това от Германия свалянето от торенти е забранено и глобите са жестоки. Единствено гледане онлайн е вариант, за което ще разчитам на разни сайтове, но избор друг нямам. Бяяяяясна съм.

# 726
  • Сидни
Егати, ако традицията се спазваше, трябваше да почне тази седмица.... #Cussing out

# 727
Сбъдваща мечти, напълно те разбирам! Аз имах опции за смяна и ги смених на секундата,точно заради НВО.
На мен Дани ми е най-безинтересния персонаж, наистина не мога да си обясня защо....

# 728
  • Варна
Можеше да си спестят този трейлър. Нищо интересно. Confused
Освен, може би това:
Скрит текст:

# 729
  • Вестерос
Това и на мен ми направи впечатление  Laughing Искат да ни кажат, че не умират от огън  Thinking

Аз пък много харесвам Дани, но книжната  Laughing

# 730
Можеше да си спестят този трейлър. Нищо интересно. Confused
Освен, може би това:
Скрит текст:

Този огън може да е свързан с Джон.Или е много голям? newsm78

И на мен Денерис ми е безинтересна.В сериала ме дразни дори да я гледам,в книгата са ми интересни хората край нея.Недоумявам защо Емилия Кларк все я обявяват за най-красивата жена,най-сексапилната жена...Все си мисля,че имам вкус,харесвайки Моника Белучи примерно. Mr. Green

# 731
  • Варна
Този огън може да е свързан с Джон.Или е много голям? newsm78

Как по-тоно да е свързан с Джон? newsm78

Ако Другите не се боят от огъня, то може би драконите няма да са фактор в борбата с тях. (освен евентуално  със зомбитата им) И тогава вече става по-интересно и започва да ми харесва. Mr. Green

# 732
То е ясно, че не умират от обикновен огън, той е за зомбитата. За шефчетата драконовски би трябвало да свърши работа, нали обсидиана било замръзнал драконов пламък?

При Денерис не помага и забатачването ѝ толкова време в пустия Есос с неговите си проблеми. Хората си искат Вестерос. Вярно, че драконите трябваше да поотраснат, ама писва вече. Сега пък и Дош Халеен, докато Тирион го играе управник в Майрийн. Tired Тук и Мартин си е за бой.

# 733
  • Варна
То е ясно, че не умират от обикновен огън, той е за зомбитата. За шефчетата драконовски би трябвало да свърши работа, нали обсидиана било замръзнал драконов пламък?
Ключовата дума може и да е замръзнал. Laughing
Очаквам по-скоро драконите да окапят заради студа. Няма инфо, че Другите са уязвими от огъня, пише само, че го мразят.

# 734
На Денерис й трябва все пак армия.Във Ветровете би трябвало да потегли вече за Вестерос,защото си има и флот,и дотракска конница.

Огънят зад Бродника да е огънят,който "възражда" Джон,това имах предвид.

Общи условия

Активация на акаунт