Немаше да му е трамплина в друг сериал и с друга партньорка. Ето опита се в Прилива да играе но Йок а Серка с нищо не му помагаше , само го сУполивеше
и точеше ластъцИ

хубав колаж
Правилно си го казала и написала
И аз като гледах Лейлята ми стояха добре с Ча но играта и куца мислех аз ли нещо не разбирам че ни ми харесва как играе но и ти си го забелязала
На представянето на филма на Лейлята погледите към Ча бяха много по - добри от колкото във филма 

и не защото Дизито в своята същност е the best, а защото времето работеше за тях, и те уловиха успешно мига. 

Мерси 
И не само
Много добре се справя, преминавайки пред щастие, тъга, болка, сарказъм и комедия
Вярно, че Елка доста повече има и комедийни моменти в персонажа си, но и Борко ги има и се справя доста добре 

Делибал ще е до голяма степен моноспектакъл на Ча, според мен, а и според много други изказали се от бранша
Никой не казва нищо за Лейля, а само за Ча 
Мерси 
Ма там той изнесе 13 епизода ли колко бяха на гърба си
Явно не му идваше отвътре целия цирк извън сета, та му се отрази и на него, отделно визията и като цяло Яман бяха
и то не за друго,ами заради играта на Чаатай-много силна,дотолкова че после цял ден ми е кофти.Не се подлагам повече на това
.
.Прочетох резюмето на Делибал-представено по увлекателен начин.Първите ми впечатления са,че е леко сладникава,но романтична история.Има драма,има го Ча,има ги маргаритките
,но...винаги ще има едно НО.Мисля,че няма да го гледам.Ако обаче всички тук сте във възторг,тогава няма да се сдържа и ще надавам око и ухо
.
Мерси 
И не само
Много добре се справя, преминавайки пред щастие, тъга, болка, сарказъм и комедия
Вярно, че Елка доста повече има и комедийни моменти в персонажа си, но и Борко ги има и се справя доста добре 

Делибал ще е до голяма степен моноспектакъл на Ча, според мен, а и според много други изказали се от бранша
Никой не казва нищо за Лейля, а само за Ча 
Мерси 

Ма там той изнесе 13 епизода ли колко бяха на гърба си
Явно не му идваше отвътре целия цирк извън сета, та му се отрази и на него, отделно визията и като цяло Яман бяха
и то не за друго,ами заради играта на Чаатай-много силна,дотолкова че после цял ден ми е кофти.Не се подлагам повече на това
.
.Прочетох резюмето на Делибал-представено по увлекателен начин.Първите ми впечатления са,че е леко сладникава,но романтична история.Има драма,има го Ча,има ги маргаритките
,но...винаги ще има едно НО.Мисля,че няма да го гледам.Ако обаче всички тук сте във възторг,тогава няма да се сдържа и ще надавам око и ухо
.
Мерси
По безформена дреха и в кофти цвят, едва ли може да се намери - това нещастно якенце го помня още от времето на втория сезон на АФК, значи към 4 години, а май и от преди това се сещам за едни снимки с майка и и пак със същото облечена.....
Във всеки случай от снимките личи, че Ча и Лейля се чувстват чудесно като екип.

ще можем коментираме повече играта и като го изгледаме филма но си личи че Чаатай го хвалят много заслужава го талантлив е .
ако нема играят в дизи земат направат една сесия за списание но щом Фахиде ще играе отново с повторен партньор и Ча и Хазал могат
само да не играят кат станат на определена възраст че нема феновете мойм ги дочаками

ще се връща да снима и беж пак за ЛА там ша живеел учел да стреля там , новия сериял ша бъде с крими елементи това е казал Ча ша гледами екшън
Въй бе Ча как ги думка тия палки и барабани жесток е