Отговори
# 105
Да бе, Борето е виновен, че ролята й е такава  Mr. Green Joy

# 106
 ТЦ ! Naughty  Немаше да му е трамплина в друг сериал  и с друга партньорка. Ето опита се в Прилива да играе но Йок  а Серка с нищо не му помагаше  , само го сУполивеше  Sick и точеше ластъцИ  Sick hahaha

Цитат
В Делибала го виждам още от фрагмана, че е на много високо ниво и точно заради играта му ще гледам  Peace
Ще ги видим с Мерве септември

ще гледаш Делибал и Ча  Shocked  явно  ти е харесала играта му  а с Мервето няма да играят  на есен   мениджъра му  мисла отрече

Цитат
когато излязоха първите снимки на двамата при промотирането на снимките за Делибал, казах, че визуално си пасват добре, но си оставам с резерви за играта й, защото не я знаех Peace Е, сега вече я знам ... и не става Peace

Другият е за Чачун и АФК и тласъкът за бъдещата му кариера Peace Това дизи с тази партньорка беше точното дизи с точната партньорка и в точното време (за негов късмет Peace, а и на партньорката му Peace) Peace Не мисля, че сценарият блести с велики постижения, а точно двойката Чачун-Хазал правят блясъка на дизито и го направиха интернационално известно и обичано Peace Всеки си има неговия трамплин, а това беше на Ча и на Хазал трамплина Peace Кой колко и как го използва вече е друг въпрос Peace Има актьори, които трябва да минат през няколко дизита и филми, за да им дойде момента (на някои и не им идва Peace), а Чачун имаше късмета да е с първото дизи Peace

Габунче  Hug Heart Eyes хубав колаж  Heart Eyes  Правилно си го казала и написала   Peace Wink   И аз като гледах Лейлята  ми стояха добре с Ча но играта и куца    мислех аз ли нещо  не разбирам  че ни ми харесва как играе   но и ти си го забелязала  Mr. Green Wink  На представянето на филма     на Лейлята погледите към Ча бяха много по - добри  от колкото във филма  Mr. Green Joy

АФК  направи от Хазал и Ча обичани актьори а и те с тяхната игра  станаха легенда

# 107
 wavey

Съгласна съм с всички Вас за АФК в своята обобщеност-партньорство, сюжет и най-вече точно време, Peace и не защото Дизито в своята същност е the best, а защото времето работеше за тях, и те уловиха успешно мига. Peace
За ПО-визията му и партньорството му също съм съгласна, и не защото съм предубедена(няма такова нещо, даже го гледах до към двадесета серия някъде, загледах Лалето заради Сера, но там ролята й на Йешим и пасваше като ръкавица), а защото нямаше нещо или някой, което/който да ме привлече(не бих гледала Дизи на всяка цена независимо дали играят актьори и актриси на които симпатизирам). Peace
За съжаление имам усещането, че ако Ча си партнира с Мерве, лично за мен, ще се случи същото както се случи с ПО, т.е., отсвирих го.
И така, харесвах Ча във всичките му роли, и във всичките му проекти, без последната му такава, и без последният му такъв.
Що се отнася до Хазал, не ме впечатли ни с визия, ни с игра допреди АФК, че и след това, единствено като Азра беше с брилянтна визия, не беше зле, и като Марал, но честно казано нито гледах от-до сериалите с нейно участие, нито филма, който засне, едва ли, ще гледам и предстоящият й, като цяло обаче е сред тези, на които симпатизирам.
Çağatay Ulusoy and Fan in Berlin (Old/ Newly Published)

Ооооо дааааа Ивче, сещам се за изказването на Зиз.
След това, което видя, ФЕмир и бяха като балсам за очите. Joy

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 20:35 от Neidjal

# 108
  • Още у мъглата ...
Белче Hug Heart Eyes Heart Eyes Мерси  Hug
Хич не е дървен даже Баръш, така играе с очи, че ум да ти зайде Laughing Peace И не само Peace Много добре се справя, преминавайки пред щастие, тъга, болка, сарказъм и комедия Peace Вярно, че Елка доста повече има и комедийни моменти в персонажа си, но и Борко ги има и се справя доста добре  Peace
Освен това, Лейля няма само с Борко сцени, има и с други персонажи ... и пак не става Peace
Ще я видим и в Делибала, но ... честно, съмнявам се Peace Делибал ще е до голяма степен моноспектакъл на Ча, според мен, а и според много други изказали се от бранша Peace Никой не казва нищо за Лейля, а само за Ча Peace

Феми  Hug Heart Eyes Heart Eyes Мерси Hug

Наде Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 109
  • Пришълец
Лично аз се възхитих на  Ча като игра чак в ПЕ  Peace Ма там той изнесе 13 епизода ли колко бяха на гърба си  Laughing
В По е мега зле  Stop Явно не му идваше отвътре целия цирк извън сета, та му се отрази и на него, отделно визията и като цяло Яман бяха  Stop Stop Stop Stop
В Делибала го виждам още от фрагмана, че е на много високо ниво и точно заради играта му ще гледам  Peace

Казвала съм и друг път,че ПЕ съм го гледала само веднъж Peace и то не за друго,ами заради играта на Чаатай-много силна,дотолкова че после цял ден ми е кофти.Не се подлагам повече на това Naughty.

ПО-оооооо,няма да го забравя това дизи Mr. Green.Напротив-дотолкова здраво ме държи,че ще ми трябва време да загледам следващ проект с Чаатай Peace.Прочетох резюмето на Делибал-представено по увлекателен начин.Първите ми впечатления са,че е леко сладникава,но романтична история.Има драма,има го Ча,има ги маргаритките Heart Eyes,но...винаги ще има едно НО.Мисля,че няма да го гледам.Ако обаче всички тук сте във възторг,тогава няма да се сдържа и ще надавам око и ухо Laughing.
Красивата екранна двойка не ми е достатъчна.Не че Ча и СС бяха такива,но през 2013-а като беше началото на ПО така се бях надъхала,няколко епизода изгледах и не отричам ми се сториха интересни.После дойде и другото.Ами отвратих се.Сега... Rolling Eyes.Не мога да си представя Чаатай още веднъж да бъде въвлечен в подобна лиготия.Знае се в основни линии какво ще е съдържанието на Делибал,но не и как ще е представено на зрителя.А играта на Ча със сигурност е на много високо ниво.Талантлив е и заслужава да бере плодовете на успеха си,без в това време да прави реклама на някого.

Хубаво Габелфи  newsm10.

Феми,гледам го ап.10 Laughing /по-правилно е да кажа,че слушам/.Ми то по онова време какво друго да си пусна...

# 110
Скрит текст:
Белче Hug Heart Eyes Heart Eyes Мерси  Hug
Хич не е дървен даже Баръш, така играе с очи, че ум да ти зайде Laughing Peace И не само Peace Много добре се справя, преминавайки пред щастие, тъга, болка, сарказъм и комедия Peace Вярно, че Елка доста повече има и комедийни моменти в персонажа си, но и Борко ги има и се справя доста добре  Peace
Освен това, Лейля няма само с Борко сцени, има и с други персонажи ... и пак не става Peace
Ще я видим и в Делибала, но ... честно, съмнявам се Peace Делибал ще е до голяма степен моноспектакъл на Ча, според мен, а и според много други изказали се от бранша Peace Никой не казва нищо за Лейля, а само за Ча Peace

Феми  Hug Heart Eyes Heart Eyes Мерси Hug
Наде Hug Heart Eyes Heart Eyes
Габче. Hug
Гледам, че коментирате играта на Лейля в АШК.
Така или иначе не успях да загледам АШК-а, ни той, ни тя, ни като екранна двойка привлякоха вниманието ми.
Не съм гледала Лейля в друг проект освен в трейлърите на предстоящия за нас Делибал.
Това, което видях като игра и излъчване ме устройва, а като екранна двойка с Ча ми харесват, повече не ми е нужно.

# 111
  • Още у мъглата ...
Лично аз се възхитих на  Ча като игра чак в ПЕ  Peace Ма там той изнесе 13 епизода ли колко бяха на гърба си  Laughing
В По е мега зле  Stop Явно не му идваше отвътре целия цирк извън сета, та му се отрази и на него, отделно визията и като цяло Яман бяха  Stop Stop Stop Stop
В Делибала го виждам още от фрагмана, че е на много високо ниво и точно заради играта му ще гледам  Peace

Казвала съм и друг път,че ПЕ съм го гледала само веднъж Peace и то не за друго,ами заради играта на Чаатай-много силна,дотолкова че после цял ден ми е кофти.Не се подлагам повече на това Naughty.

ПО-оооооо,няма да го забравя това дизи Mr. Green.Напротив-дотолкова здраво ме държи,че ще ми трябва време да загледам следващ проект с Чаатай Peace.Прочетох резюмето на Делибал-представено по увлекателен начин.Първите ми впечатления са,че е леко сладникава,но романтична история.Има драма,има го Ча,има ги маргаритките Heart Eyes,но...винаги ще има едно НО.Мисля,че няма да го гледам.Ако обаче всички тук сте във възторг,тогава няма да се сдържа и ще надавам око и ухо Laughing.
Красивата екранна двойка не ми е достатъчна.Не че Ча и СС бяха такива,но през 2013-а като беше началото на ПО така се бях надъхала,няколко епизода изгледах и не отричам ми се сториха интересни.После дойде и другото.Ами отвратих се.Сега... Rolling Eyes.Не мога да си представя Чаатай още веднъж да бъде въвлечен в подобна лиготия.Знае се в основни линии какво ще е съдържанието на Делибал,но не и как ще е представено на зрителя.А играта на Ча със сигурност е на много високо ниво.Талантлив е и заслужава да бере плодовете на успеха си,без в това време да прави реклама на някого.

Хубаво Габелфи  newsm10.

Феми,гледам го ап.10 Laughing /по-правилно е да кажа,че слушам/.Ми то по онова време какво друго да си пусна...

Марги Hug Heart Eyes Heart Eyes Мерси Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 112
  • Варненска клюкарка

Из онези дни само минах набързо през темата, и не коментирах снимките от премиерите в Германия.... Това била една от многобройните лели на Ча, а мъжът на снимката  е съпругът и, немец (той и на такъв си прилича- типичен германец)Много силен ген имат явно жените в Чачовата рода по майчина линия- приличат си като капки вода Laughing
Цитат
За пореден път съм в потрес от вида и ooooh! По безформена дреха и в кофти цвят, едва ли може да се намери - това нещастно якенце го помня още от времето на втория сезон на АФК, значи към 4 години, а май и от преди това се сещам за едни снимки с майка и и пак със същото облечена.....
Що не вземе някой да и налее в коравата клава че добрия вкус и стилната визия не си противоречат с интелекта и спокойно може да се облича по-добре! Преди го правеше, а сега съвсем се е запуснала- Алито определено не и влияе добре!

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 10:34 от Беллора

# 113
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Що не вземе някой да и налее в коравата клава че добрия вкус и стилната визия не си противоречат с интелекта и спокойно може да се облича по-добре! Преди го правеше, а сега съвсем се е запуснала- Алито определено не и влияе добре!
+1 Peace
А лелята според мен е от родата на таткото, защото на мен ми прилича досущ на баба му по бащина линия. Ама 1% може и да бъркам бабите, че отдавна не съм гледала старите снимки, където ги има всичките.

Ча, Лейля и Делибал ще коментирам чак когато изгледам нещо от клиповете. Не съм видяла нито един за момента и затова не казвам нищо. Peace Във всеки случай от снимките личи, че Ча и Лейля се чувстват чудесно като екип.
Имам спомени, че някой хвалеше Лейля за участието й в Карагюл (дано не бъркам сериала). Peace

# 114
 Значи не съм в грешка за палтото на Хазал  като видех снимката  но  не съм коментирала    .

Преди  не ми харесваше гардероба и на Хазал но  в последно време  секачи не и пука   за дрехите   с какво ще е облечена   раздава го непукизъм или инат  ooooh!

Цитат

И аз по това време  ти кажа нема кой знай кво за гледане  и като няма си пускам лейдито  да плакна очета с принц Емир   Mr. Green Flutter Heart Eyes

Марги  готви се , защото и в ПЕ  и в Делибал Чаатай      пресъздава  по уникален начин  мъката си болката .     Много тежко ми беше да го гледам съсипан на гроба в ПЕ       и във филма има тежки драматични моменти героя му Баръш   .

Лейлята можи и да не играе добре   в Делибал  но е красива  и няма мижим като гледаме      

фрагмантите на Прилива като ги пускаха  и съм ги гледала с идно Учо  а за къртенето на джама беше мъка  doh

Профи  Hug ще можем коментираме повече играта и като го изгледаме филма    но си личи че Чаатай  го хвалят много   заслужава го  талантлив е .

Сериала е Карадай там е  играла    Карагюла е друг сериал  Mr. Green

от Карадай съм гледала  малко от първи сезон   

# 115
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мерси, Феми!  Hug
 Laughing Ами не бях много сигурна в сериала, ама ми беше останало в главата че е Кара-нещоси.  Laughing Peace

# 116
 wavey

Его палтото на Хазал   от времето на АфК   бяха ги засекли с Ча  и Семих

прекрасни   са  Flutter ако нема играят в дизи земат направат  една  сесия за списание   но щом Фахиде  ще играе отново с повторен партньор  и Ча и Хазал могат   Wink Grinning само   да не играят   кат станат на определена възраст   че нема феновете мойм ги дочаками Simple Smile  Mr. Green Joy

Heart Eyes

Heart Eyes

Heart Eyes

въй  Whistling Mr. Green Flutter
  довечера са в Измир   или след Баку   отлита за Америка  и ще настане тишина   Mr. Green ooooh! ще се връща да снима  и  беж пак за ЛА   там  ша живеел     учел да стреля   там , новия сериял ша бъде с крими елементи  това е казал Ча      ша гледами екшън     Mr. Green ша ми е интересно Ча в такава роля и за него самия 

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 15:29 от femmi2

# 117
# 118
Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
За много години да сте живи,здрави и каквото си пожелаете за новата година нека се сбъдне. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 119
 Гале   Hug Hug Hug Hug

newsm09  Въй бе Ча  как ги думка тия палки и барабани  жесток е  Crazy Flutter

и снимки от Измир

пуууууууу ка се опрела таз    скъсаха се снимат    #Crazy #Cussing out

само филми да снима Чаатай    личи си че му харесва да прави филми         Grinning

тримата топ 3 актьори на Турция  с нови сериали през есента

това са златните мини   на  Керем бос Чаатай Улусой, Киво и Кенан Им .  Mr. Green Joy Joy Joy Wink

http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/01/blog-post_90.html?m=1

Общи условия

Активация на акаунт