Отговори
# 120
Не ми харесва това, че и двамата от главите до петите са облечени в черно. Confused

Çağatay Ulusoy and #Delibal Team / Premiere in İzmir

И още, и още, и още, много снимки и видеа, много нещо, #Crazy но не ми се разправя да ги публикувам, затова ето.https://www.facebook.com/CUfansworldwide/

https://twitter.com/cuablove

# 121

Било  е неква истерия в Измир  ooooh! Shocked    Защо трябва крещиш   срещу Ча му проглушиш ушите немоа разбера   ooooh! Joy   

# 122
  • Пришълец
Не ми харесва това, че и двамата от главите до петите са облечени в черно. Confused
Честно казано на мен ми харесват Peace.Обожавам черното и бялото.

# 123
  • Варненска клюкарка
Честно казано на мен ми харесват Peace.Обожавам черното и бялото.

И на мен ми харесва- черното подчертава цвета и блясъка на косата и почти няма човек на гокото да не стои добре!И двамата са стилни, а не като някакви пингвини, така че всичко е точнУ!
Чаатай обича черния цвят, още в едно от първите си интервюта беше казал че не тръгвал за никъде, ако в багажа си не сложел черна и бяла тениска.....

# 124
 И аз не харесвам черния цвят  но  на Чаатай му стои добре черното  Peace   Новата му сесия за списанието беше изцяло в черно кожено черни дрехи  и костюм    .      Като носи бяло и черно или коралово  и синьо    отиват му тези цветове  Crazy

# 125
 wavey
Аз също харесвам черния цвят, на Ча и на всеки друг би му приличал, ноооооо хора, особено младежи отдолу до горе облечени в черно все едно са в траур......тц. no

https://twitter.com/cuablove

# 126
 Наде  Hug    Така е  черното от горе до доле  си се  е едно в траур   но като си му аресва на Чачун  ко да прайм 

# 127
  • Пришълец
 Berlin Delibal Gala

Излишно е да казвам,че има още много... Laughing.
На мен до момента най-много ми харесаха в Измир Peace.

Скрит текст:
Не знам дали е само при мен,но много трудно ми е влизането в Маммата ooooh!.Публикуването пък съвсем.Това ми отнема част от удоволствието,което изпитвах преди ooooh!.

# 128
  • Варненска клюкарка

Ча с немската рода на колежката Grinning

Марги, при мен Мамата е ОК, даже преди малко пуснах един куп снимки и ги публикува веднага, без да се запъва Wink
Провери си скоростта на нета Peace

# 129
 wavey Честит Йорданов ден, честито на празнуващите, да са ни живи и здрави имениците(и ние)!
На мен ми харесват всички представяния на филма, а Чаги и Лейля са големи сладури. Heart Eyes Heart Eyes

Çağatay Ulusoy - Delibal Film Gala in Izmir

https://www.youtube.com/watch?v=7cIawyy8eyE

Марги и аз нямам проблем с форума(засега, че не се знае знае ли се както обичам да казвам).

# 130
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Честит Йорданов Ден  на всички именници с здраве да си носят имената! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 131
 wavey

Харесват ми   почти всички представяния на  филма  Чаатай е  много весел и усмихнат  държи се подобаващо уверен в себе си   .  Облеклето му ми хареса без това на първата гала вечер  , която Илкнур го бе облекла  с костюм  който ич не му стоеше добре  #Crazy  

Wink Joy  Междузвездни войни и Делибал  са между първите  редици по  гледаемост и обсъждания  в нета

и на кецови раздава автографи  hahaha нали се сещате за белите кецове на Серка и Ча    загражденията    Joy

Енгин си прай селфи  Joy hahaha

Огледален свят 2010 -2012
Кварталът на богатите 2013 -2015
Див Мед 2015

Огледален свят - АфК и Делибал  това са върховите точки за Чаатай   , разбира се ако нямаше таланта  и труда   нямаше да го има успеха  Peace

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 17:09 от femmi2

# 132
 Нов пост че предния е дълъг  и темата ни е паднала  да я дръпнем  Wink

И Лейлята е в Баку и къде без  Енгин  Joy  Ча е от толкоз представяне и снимане в студа  е настинал и феновете загрижени ша му прайли чай  Joy След Баку вероятно заминава за ЛА  Sad  там ша си почине  ша тичал по бреговете на ЛА  без да го снимат  , но къде ша снима рекламата февруари  в Турция или Америка  Thinking искам да рекламира очила Sunglasses или часовници маркови

Whistling

Crazy newsm03

# 133
Честит Ивановден и честито на празнуващите.
Чачко започна да изглежда страховито на снимките, явно преумората от премиерите на филма от град в град си казва думата. Rolling Eyes

Според мен след Баку(сега, ще чакаме снимки оттам) няма да е зле вече да се приведе във вид, че бая брадяса а брадата му е редичка за такава дължина, а и косицата му попорастна и взе да се омазнява. Confused

# 134
 Наде  Hug така е преуморен от препускането и е настинал  . Делибал не са приключили премиерите следват в Европейските държави но Ча сигурно няма да иде на тях. Може си подстриже перчема но не знаем  с каква визия ще е  в новия сериал на есен  знайш че е малко краен с вида си    но ми харесва тази му визия сегашната   .

Енгин е сложил снимка от Баку  в истаграма  https://www.instagram.com/p/BAPV1i8nB1X/?taken-by=enginaykanat   но довечера може и да няма крясъци и викове Чаатай  лежал болен  и може и да няма сили  ooooh! вИднага  с баджаначката отивами го глезим  с чайче и супичка  Mr. Green 1countingsheep

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 16:40 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт