Пускам ги като линк към страницата, защото са много и не ми се разправя да ги публикувам поетапно.
https://tr-tr.facebook.com/WeLoveCagatayUlusoy/
Феми, откъде разбра, че Чаги е болен,
аз никъде в социалните мрежи не прочетох нищо подобно?!
аз никъде в социалните мрежи не прочетох нищо подобно?! 
,пак повтарям лично мнение,но много ми напомня за нашите чалгаджийки.Чаатай-отново съм с впечатление,че костюмът му стои като краден или подарен...
.

грипозен ли е, махмурлук ли еееееее?
И трите ми идват много. 
! 
И трите ми идват много. 

Тя влезе в болница и явно нещата се пазеха в тайна и като лъсна къде се намира, от немай къде СС пусна съобщение че била за изследвания.... Тези проблеми се диагностицират с ЯМР и скенер и не е необходимо лежане в болница, камо ли пък 2 дни! Дори биопсията барабар с подготовката за нея и упойката, отива не повече от 2 часа
Прави се теста, а резултатите си ги чакаш вкъщи.....Явно е имало някаква малка процедура, няколко дни след това излетя за САЩ, сякаш да се скрие от любопитни очи....Тя изобщо не е по криенето, напротив, много си пада по светлините на прожекторите! Факт е че сега релефите и не заплашват ако подсочи, някоя топка да я цапне в челото
Видях новата реклама, както и снимки от Лас Вегас където е била в новогодишната нощ, и според мен има видимо намаление на обема ! От известно време ходи с доста затворени отпред дрехи, а нейния стил сме го виждали и знаем че всичко беше на показ 

.Той като не е в образ си е много готин.Спомням си лятото на 2014-а:шекерче направо
.
,и този сега с нейно участие не съм гледала,но като я виждам по разни снимки толкова ми харесва,че се надявам в скоро време да й падне и без това нискорейтинговата продукция и по някое време на годината да ги съберат с Патрончика.
.
да партнира на Чачослав! Наскоро направо се потресох от визията и- приличаше ми на тв говорителка от късните новини по някоя кабеларка
Сега по-скоро може в някой игрален филм да си партнират- ама надали ще стане!
А това е ужасно, рано или късно тръгват да дефилират, в опитите си да изглеждат добре се стараят повече за визия, отколкото за играта си.... И гледат като изнасилени кози с празни и отнесени погледи....Ужас.....Не искам манекенка за Ча

Дано не зацикли пак с някой малоумен проект!Както каза Тера, онези циркове в които му се налагаше да играе извън сета му се отразиха и видимо не беше в хармония...Дано никога не се забатачва пак в някакви игрички....
........
но може и още,
със сигурност обаче това не е новата му визия, за която споменахте преди дни, ще, ще, малко остана.
или така ми се струва....добре, добреееее, Препоръчани теми