Отговори
# 135
Снимки и видеа от Баку, харесват ми.

Пускам ги като линк към страницата, защото са много и не ми се разправя да ги публикувам поетапно.

https://tr-tr.facebook.com/WeLoveCagatayUlusoy/

Феми, откъде разбра, че Чаги е болен, newsm78 аз никъде в социалните мрежи не прочетох нищо подобно?!

# 136
 Наде  Изглеждал болен и преуморен  и то си личи и по снимките . Надигнал се е за Баку се пак хората го очакват     и е със синия костюм или подобен  от този в  Анталия  и ми харесва  Crazy

и Лейлята е  с хубав тоалет

и кат се рових  и гуглето ми преведе на азърбайнджански,  че бил болен  

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 22:43 от femmi2

# 137
  • Пришълец
Много премиери,много снимки Laughing.Питам се дали има още? newsm78

Значи моето искрено и лично мнение,с което по никакъв начин и с нищо не ангажирам някого е,че тази вечер са спретнати несъвсем както трябва-на Лейля тоалета Thinking,пак повтарям лично мнение,но много ми напомня за нашите чалгаджийки.Чаатай-отново съм с впечатление,че костюмът му стои като краден или подарен...
Прилагам и вещественото доказателство Mr. Green
Друго няма да слагам,че са еднотипни и ще си е един вид запълване на пространството.

Според мен след Баку(сега, ще чакаме снимки оттам) няма да е зле вече да се приведе във вид, че бая брадяса а брадата му е редичка за такава дължина, а и косицата му попорастна и взе да се омазнява. Confused
Абсолютно вярно newsm10.

# 138
 Марги    нищо не каза ша му прайш ли супичка на Ча  Joy

Синия костюм повечи ми харесва  от колкото  този на гала вечерта първата    

аз па ша сложа снимчици  
 и броеница носи Mr. Green Joy

като тоз фен ли искати  си напрай причоска Чачуна hahaha

ох в Баку  не стига че е с грип  а феновете на талпи  и  на части щели го разкъсат  ooooh! #2gunfire #Crazy

не пропУснал купона патрона  в столицата и май  когато е бил в Измир  има коментари, че бил по баровете с танцьорки    ooooh! Joy

нащрака са и айде гудбай за ЛА  ooooh! Crossing Arms

Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 12:31 от femmi2

# 139
 Simple Smile
Чаги гледа странно. Mr. Green
И още, и още, и още. #Crazy

https://twitter.com/cuablove
https://www.facebook.com/CUfansworldwide/

И какво излиза сега, Thinking грипозен ли е, махмурлук ли еееееее? Laughing

# 140
Привет момичета   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Според мен е просто уморен.

# 141
 Наде  Hug Гале  Hug уморен е  но и не изключвам и да е препил по баровете  с меринджея и да е забърсал некоя кючекиня танцьорка ooooh! bombs Joy  ако е бил там би трябвало  са го снимали а сники още нема от бара

# 142
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Като гледам за броени дни колко градове и държави обиколи, няма начин да не е уморен, а като нищо и малко болен.
Аз, с този мазен перчем, дето може си завие половина глава с него, и с тези брада и мустаци, не го харесвам. Crossing Arms И трите ми идват много.  Sick
Много ми идва и преекспонирането на Делибал, не обичам прекаленото натрапване. Но пък ми харесва, че представят филма навсякъде заедно, че се разбират чудесно, че нямат притеснения пред камерата и се държат като перфектен екип. И дано филма е хубав  Praynig!

# 143
Профи,
Скрит текст:
сега се сетих, че от теб научих, че Сера си е намалила бюста по обясними здравословни причини, да ни пази Господ. Praynig
Та в тази връзка вчера видях неин клип с някакъв французин, но по какъв повод е снимам идея си нямам, а и не се поинтересувах, таааааааа видях, че Сера си има бюст, т.е., не е както едно време с пъпки на ребра, с две думи не бих забелязала във видеото, че е с намален ако не го знаех от теб.
Ако намериш някои нейни снимки за сравнение(преди интервенцията и сега)би ли ги публикувала тук, не за друго а просто да видя разликата, за която спомена преди време.
Знаете ли дали след Баку имат други градове за посещение, или приключват?

https://www.youtube.com/watch?v=AGFokIUsfvI&feature=youtu.be

# 144
  Кой знай ка ша са оризили пак така чи най - добре му е с тази визия      Peace

За други премиери не знам   имаше в Париж  май  не помна кога  newsm78

харесва ми  тук Ча на снимката  Crazy

# 145
  • Варненска клюкарка
И аз това щях да казвам- толкова много премиери и пътувания, снимки и прегръдки със стотици непознати хора, някои от които вероятно болни (сезонът го предполага) Нормално е да изглежда изморен и да боледува....

Аз, с този мазен перчем, дето може си завие половина глава с него, и с тези брада и мустаци, не го харесвам. Crossing Arms И трите ми идват много.  Sick
И аз съм така Rolling Eyes Харесвам го с тридневна брада и по-малко коса!По време на Прилива и отчасти сега, визията му ми изглежда твърде нагласена и сладникава! Как беше Проф- сегашната му визия е ала мазен латино педал hahaha
Вече ми се иска да му видя новия имидж- разни имитации на Джони Деп не са ми по вкуса, както и самият той с раздърпаната си визия на дърт алкохолик! Всички имитират някого, стават разпознаваеми, сливат се..... Но само истинската красота не може да се имитира!Ча я има, но зорлем се опитва да избяга от нея!

Днес наминах през рускините, една от азерските му фенки гледала Делибала и оценката и за филма  по десетобала беше между 8 и 10.... Тоест за всепрощаващата заслепена фенка не е по десетобалната 11.... Аз подозирам че ще е поредната накисната пресладка баклава, накрая с малко горчиляк за баланс.....

Наде,
Скрит текст:
не е сигурно че е намален, свален и т.н. просто такива са предположенията в нета но само на база наблюдения Peace Тя влезе в болница и явно нещата се пазеха в тайна и като лъсна къде се намира, от немай къде СС пусна съобщение че била за изследвания.... Тези проблеми се диагностицират с ЯМР и скенер и не е необходимо лежане в болница, камо ли пък 2 дни! Дори биопсията барабар с подготовката за нея и упойката, отива не повече от 2 часа Peace Прави се теста, а резултатите си ги чакаш вкъщи.....Явно е имало някаква малка процедура, няколко дни след това излетя за САЩ, сякаш да се скрие от любопитни очи....Тя изобщо не е по криенето, напротив, много си пада по светлините на прожекторите! Факт е че сега релефите и не заплашват ако подсочи, някоя топка да я цапне в челото Sick Видях новата реклама, както и снимки от Лас Вегас където е била в новогодишната нощ, и според мен има видимо намаление на обема ! От известно време ходи с доста затворени  отпред дрехи, а нейния стил сме го виждали и знаем че всичко беше на показ Peace
Както и да е, твърде много време и отделих пак....

# 146
  • Пришълец
  Кой знай ка ша са оризили пак така чи най - добре му е с тази визия      Peace

Скрит текст:
За други премиери не знам   имаше в Париж  май  не помна кога  newsm78

харесва ми  тук Ча на снимката  Crazy
Ааааа,хич не съм съгласна Naughty.Той като не е в образ си е много готин.Спомням си лятото на 2014-а:шекерче направо Laughing.Сегашната му визия се припокрива все още с тази на Баръш,но свършат ли премиерите ще го видим какъвто скоро не сме го виждали,ще се сложи в ред.Промяната ще е за добро.И нали приятел в нужда се познава-бат' Шукрю Дуду ще се отзове  smile3553.

Скрит текст:
Не съвсем по темата Laughing

На Берен Саат симпатизирам навсякъде,малко по-малко в КВФ.Историческите им сериали ми идват в повече Sick,и този сега с нейно участие не съм гледала,но като я виждам по разни снимки толкова ми харесва,че се надявам в скоро време да й падне и без това нискорейтинговата продукция и по някое време на годината да ги съберат с Патрончика.
Не съм и предполагала,че ще го кажа,но да точно такова силно присъствие като нейното му е необходимо на екрана Heart Eyes.

# 147
Ивче, каквото и да е хубавото е, че Сера се е оправила, другото е бош-лаф.
Ииииии ако все пак намерите снимки за сравнение бих искала да ги споделите тук, че и аз да усетя като Вас разликата, която не усещам.
Марги и според мен след финиша с представянето на Делибала Ча, ще се приведе в секси вид.
И да Ивче, права си, че Чачко зорлем прикрива красотата си, но за мен колкото и да го прави за роля или не, не му се получава, защото както винаги съм казвала, той е природно красив.
Нещо не ги виждам Берен и Туба например до Чаги, в смисъл големички ми изглеждат за него, нооооо не се знае знае ли се. Thinking

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 20:17 от Neidjal

# 148
  • Варненска клюкарка
Аз Туба никога не съм я харесвала и никога не ми е влизала в плановете/мечтите Crazy да партнира на Чачослав! Наскоро направо се потресох от визията и- приличаше ми на тв говорителка от късните новини по някоя кабеларка  newsm09  
За Берен да, исках много да ги завъртят  в някой сериал, не само е талантлива  и с лекота влиза в образите на добри и лоши момичета, но и визията и е подходяща за Ча- вече сме виждали как стои до него дребна светлоока брюнетка.... Исках да, но преди 2-3 години - вече не искам, Берен не става по-млада с годините! Crazy Сега по-скоро може в някой игрален филм да си партнират- ама надали ще стане!
Каквото и да си говорим ние тука, следващата пак ще е манекенка ooooh! А това е ужасно, рано или късно тръгват да дефилират, в опитите си да изглеждат добре се стараят повече за визия, отколкото за играта си.... И гледат като изнасилени кози с празни и отнесени погледи....Ужас.....Не искам манекенка за Ча #Puppy dog
Имат такива хубави и естествени актриси,  далеч от студената моделска визия, а все манекенки напоследък във филмите им ooooh!
Наскоро гледах по някаква тв че през новата година и за следващ период от 9-10 години зодия везни ще имат много професионални успехи....Ча и Хазал са везни, родени са в една година и само със седмица разлика... Дано да са успешни!
Ча отново е на гребена на вълната, развърза му се езика и отново е бъбрив и щастлив, какъвто не бяхме го виждали повече от 2 години.... Laughing Винаги съм казвала че истинския Ча е в тв интервютата и репортажите....
Върна му се самочувствието че е направил нещо много успешно, а с това и истинската му усмивка! Wink Дано не зацикли пак с някой малоумен проект!Както каза Тера, онези циркове в които му се налагаше да играе извън сета му  се отразиха и видимо не беше в хармония...Дано никога не се забатачва пак в някакви игрички....

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 22:18 от Беллора

# 149
 Hug........Hug
Добре е, Party но може и още, Peace със сигурност  обаче това не е новата му визия, за която споменахте преди дни, ще, ще, малко остана. Laughing
Абе като го гледам на тези снимки и с подкъсена коса бузки ли е направил, newsm78 или така ми се струва....добре, добреееее, Laughing поне не носи душа под наем, и не е подвижно рагу!?!
New Çağatay with his hairdresser Şükrü
Rama

Çağatay with his cousin özgür
Много браТчеди Mr. Green много нещо. Laughing

Çağatay from Bakü
Rama

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт