Отговори
# 210
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ай честита годишнина на АФК newsm59 bigdance2 ura ura

Сега да си подредя класацията за най дъ бест целфан във филм:
1. Онур и Шехерезада -1001 нощ
2. Гунешите
3. Дефмерите

за съжаление Фемир не ми влизат в топа Peace

На световно ниво...

1. Нюансните
2. Делена
3. ОлиФ - Скандал

Без да засягам никого или да адвокатствам, бих казала,ч е добрата целувка е тази която като гледаш ти спира дъха и те кара да настръхнеш.
Фемир никога не ми е донесъл тези емоции, но все пак и те са доста добри. Peace

# 211
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не съм изненадана.  Wink

# 212
# 213
И не би трябвало. Както знаеш мило, никога не съм крила чувствата си в това отношение. Не съм лицемер и да въздишам по нещо което харесвате, само за да харесате мен.
Аз съм това което съм... Peace

И както каза Тера...въпрос на гледна точка. Peace

# 214
 Е, колко му е да драснат от тела нещо за АфК днес Ча и Енгин  Peace Crossing Arms

ще бъдат на премиерата  явно не е в ЛА  могат  да драснат от самолета през тела

Ча   е добре  на вид   Simple Smile Crazy

нова

моята класация са на първо място място фемир  Heart Eyes и след това Перла Heart Eyes и хилияда и една нощ  Heart Eyesи от любов на заем с Еркан  Heart Eyes

Джейни  Hug

# 215
И не би трябвало. Както знаеш мило, никога не съм крила чувствата си в това отношение. Не съм лицемер и да въздишам по нещо което харесвате, само за да харесате мен.
Аз съм това което съм... Peace

И както каза Тера...въпрос на гледна точка. Peace
За друго говорех и мисля, че много добре ме разбра. Peace
И аз не съм лицемер и няма да спра да въздишам по нещо, само защото всеки път Тера това не й харесва, или й е смешно и т.н. Peace

# 216
Честита годишнина на Афк  bouquet

Ма ние ще празнуваме по натам след 2 годинига се събрахме тайфата  Mr. Green

Абе Маман а едно време викаше че целуфана на Дефмерите бил тъп хахах и кво го разнасяме хаха па ти е в топ 3  hahaha
Друго си е кат видиш всички емоции преди това и накрая Бум  hahaha

# 217

За друго говорех и мисля, че много добре ме разбра. Peace
Е, ти очакваше да не съм казала на майка си ли  Shocked Joy Казах й да се посмеем заедно  Party Joy

Не, твърдението е абсурдно. Аз не мога да кажа за нито една двойка, че са чак най-най. Повечето целувки във филми и сериали са толкова фалшиви, че не знам за какво истинско изобщо се коментира  Joy
По горни устни, долни устни, брадички, мустаци и т.н  Joy Joy Joy Joy
Евентуално по американските по-им се получава или поне не си личи колко е фейк  Mr. Green

Па Халит и Берг се изядоха в оная гора  Shocked Shocked Shocked Shocked

# 218
Йееееее, къщлето ни е препълненооооо,  Party честита годишнина на сериала, Heart Eyes който преди години ни събра тук.

# 219
Наде  Hug

Тери, не ми пука дали си казала на Зиз или не, тя и сама ще си го прочете. Но ми пука как се отнасяш към мен - винаги се заяждаш и подиграваш. Не мисля, че това е нормално.

# 220
Честита годишнина на Афк  bouquet

Ма ние ще празнуваме по натам след 2 годинига се събрахме тайфата  Mr. Green

Абе Маман а едно време викаше че целуфана на Дефмерите бил тъп хахах и кво го разнасяме хаха па ти е в топ 3  hahaha
Друго си е кат видиш всички емоции преди това и накрая Бум  hahaha

Ми аз се извиних ма... Joy Joy Joy
Вечи кат гледам филма е друго...ама АФК съм го гледала достатъчно за да смятам, че съм се изходила компетентно по темата.

Проф, тука вече някакво затворено общество ли е?
Нямаме ли ние аутсайдерите право да влезем да изкажем мнение?
Дори и да не ти харесва, нашите постове са повлияни от твое изказване. Не мога да се съглася, че Фемирските целувки са по-по-най. Има къде, къде по-по-най.
Пък по отношение на турски сериал , Онур и Шехерезада няма кой да ги бутне просто. Те остават в историята с целувката си в гората. Просто едва ли това ще се повтори отново. Peace

# 221
Наде  Hug

Тери, не ми пука дали си казала на Зиз или не, тя и сама ще си го прочете. Но ми пука как се отнасяш към мен - винаги се заяждаш и подиграваш. Не мисля, че това е нормално.
Мога да ти кажа отговорно, че Тера никога не е имала нищо против теб...напротив, даже те уважава като човек (нищо,ч е дори не ти знае името Grinning).
Винаги се е възхищавала на познанията ти в много области и това е причината да те следи и чете с интерес...ама сега като се изцепиш понякога...няма как да не се посмее човек, при все, че не се влага нищо лично и персонално.

От друга страна опита ти за сръдня и засягане от това, че се изсмяла на смехотворно твърдение идва да покаже, че ТИ се опитваш да наложиш мнение.
По същия повод може да се регистрира и гост който да се изсмее също.
Не го приемай лично...ти имаш едно мнение, ние друго...трябва да се приемем.
Точно както те приемам аз когато ме бъзикаш на най-различни теми. филми и тн. Peace Hug

# 222
Зиз, за мен надсмиването над потребител и изказване на конкретно мнение са две различни неща. Не само, че нямам против да си изказваш мнението, напротив - ценя го. Но няма да позволя на дъщеря ти да ми се присмива за това, че харесвам нещо. Ако е искала да каже нещо за това какво тя харесва, да го е направила както трябва, а не с подигравка към мен. Peace

П.П. Гледам, че докато пиша си писала нещо, после ще го прочета.

# 223
Наде  Hug

Мога да ти кажа отговорно, че Тера никога не е имала нищо против теб...напротив, даже те уважава като човек (нищо,ч е дори не ти знае името Grinning).
Винаги се е възхищавала на познанията ти в много области и това е причината да те следи и чете с интерес...ама сега като се изцепиш понякога...няма как да не се посмее човек, при все, че не се влага нищо лично и персонално.

От друга страна опита ти за сръдня и засягане от това, че се изсмяла на смехотворно твърдение идва да покаже, че ТИ се опитваш да наложиш мнение.
По същия повод може да се регистрира и гост който да се изсмее също.
Не го приемай лично...ти имаш едно мнение, ние друго...трябва да се приемем.
Точно както те приемам аз когато ме бъзикаш на най-различни теми. филми и тн. Peace Hug
Peace

# 224
  • Още у мъглата ...
Не бе Гъбке, нищо против клипа  Laughing Просто чак най-истински за цялата телевизия  Mr. Green
А днеска годишнина ли има  ooooh!
Сори  Praynig Praynig Praynig

Аз разбрах, че не е за клипа  Grinning Как може да не е хубав клипът, щом е на Нарцис  Naughty Wink Laughing

Аз, заради деня Grinning Ти си го разбрала Grinning Peace

Джейни Hug Heart Eyes Heart Eyes Систърче Hug Heart Eyes Heart Eyes Верче Hug Heart Eyes Heart Eyes Наде  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт