Отговори
# 225
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зиз, за мен надсмиването над потребител и изказване на конкретно мнение са две различни неща. Не само, че нямам против да си изказваш мнението, напротив - ценя го. Но няма да позволя на дъщеря ти да ми се присмива за това, че харесвам нещо. Ако е искала да каже нещо за това какво тя харесва, да го е направила както трябва, а не с подигравка към мен. Peace

П.П. Гледам, че докато пиша си писала нещо, после ще го прочета.
Не се е подиграла с тебе Naughty Даже в момента аз съм обидена от факта, че нападаш дъщеря ми при все, че аз съм нейна майка...какво се опитваш да ми кажеш, че не съм си възпитала детето ли???
Нормално е да вляза и да я защитя когато си несправедлива с нея. Точно както щеше да постъпиш ти, ако аз нападнех твоята дъщеря с някакви констатации дето нямат нищо общо с истината.

с най-добри пожелания и нищо лично Hug

# 226
Честита годишнина на Афк  bouquet

Ма ние ще празнуваме по натам след 2 годинига се събрахме тайфата  Mr. Green

Абе Маман а едно време викаше че целуфана на Дефмерите бил тъп хахах и кво го разнасяме хаха па ти е в топ 3  hahaha
Друго си е кат видиш всички емоции преди това и накрая Бум  hahaha

Ми аз се извиних ма... Joy Joy Joy
Вечи кат гледам филма е друго...ама АФК съм го гледала достатъчно за да смятам, че съм се изходила компетентно по темата.

не съм била тогава явно га си се извинила  hahaha hahaha hahaha
 извинението се приема Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ох мале ама не сте у ред наистина  hahaha  hahaha вместо да празнувате,вие ще се изядете тука  hahaha hahaha hahaha

Сис юру юру  hahaha

# 227
Който и да го беше написал, щях да се изсмея  Naughty И казах, че няма НИЩО лично  Peace
Но като толкова те е обидило, съжалявам  Hug

# 228
Профче, Hug Габи. Hug
За една едни са най-най-целувки, за друга други, не се впрягайте.
Аз откакто спрях преди мнооого години да се впрягам на тази и онази съм си рахат. Peace Party
Ивче, аз пък очаквам реакция от Чаги по повод годишнината, но ако не го направи не бих го винила......Хазал поздравявала ли е досега, май не!?!

# 229

Аз разбрах, че не е за клипа  Grinning Как може да не е хубав клипът, щом е на Нарцис  Naughty Wink Laughing

Аз, заради деня Grinning Ти си го разбрала Grinning Peace

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 230
# 231
Профче, Hug Габи. Hug
Аз откакто спрях преди мнооого години да се впрягам на тази и онази съм си рахат. Peace Party
Ивче, аз пък очаквам реакция от Чаги по повод годишнината, но ако не го направи не бих го винила......Хазал поздравявала ли е досега, май не!?!

ти сериозно ли  Shocked какво е това отношение - тази и онази

# 232
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Профче, Hug Габи. Hug

Hug Лелче, мисля, че дискусията показа кое породи спора. Peace
На мен EVER ми звучи...глобално и космическо едва ли не...и да, с EVER е наистина смешно. Peace

# 233
  • Пришълец
А на мен не ми се влизаше днес в темата,понеже мислех че сама ще вдигам джангър.Явно съм сбъркала Grinning.Здравейте Grinning.
Какво виждат очите ми #Crazy-толкоз народ #Crazy.
Зиз Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes-специално отразена си!Другите се разписват отвреме-навреме.
Оооо и Верчето Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes.

Габи  smile3501.

5 години от началото на АФК Heart Eyes.Не е най-добрият сериал на света,но в моята лична класация си е на първо място.

Като видна ФЕмирска визитка,си намери мястото тук и моя милост Маргаритка Mr. Green.

Понеже сте засегнали въпроса-най-страстната целувка от турски сериал за мен е тази на Емир и Гюнеш Peace на яхтата.

# 234

На мен EVER ми звучи...глобално и космическо едва ли не...и да, с EVER е наистина смешно. Peace
Точно заради ЕВЪР се изсмях, а не че по принцип ги харесва  Peace

# 235
смей се ти,ма аз верно Юру Юру се изнасям от тука  Mr. Green за какво ли влезнах се чудя  ooooh! да честитя  Crossing Arms

с право не влизах толко време тука

# 236
Тая и онази поне раздвижиха темата, та Надето няма да вика да я закривате  Party Party Party Party

Проф, ако приемаш нещата с повече хумор, няма да е зле  Peace Ето виж Габи също са й любимци, ама тя как го прие, ма тя знае, че нямам лоши намерения. Просто за Фемир съм винаги контра.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И в случая изказването ми беше нелепо и смешно заради ЕВЪР  Laughing

Едно изказване примерно : "Фемирските целувки са ми най-въздействащи" е друго  Peace

# 237
Маргооо  Hug Hug как можа баш днес  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

засрами се и се скрии и ти в ъгъла при нас  hahaha hahaha hahaha правиме си парти със Сис там  hahaha hahaha hahaha hahaha правим й компания да не е сама хаха

# 238
Маргооо  Hug Hug как можа баш днес  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

засрами се и се скрии и ти в ъгъла при нас  hahaha hahaha hahaha правиме си парти със Сис там  hahaha hahaha hahaha hahaha правим й компания да не е сама хаха
Drunk Wine Glass cheers

Марги обаче как ги изшляпа Гюна и Емо  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 239
Гледайте какво става, Mr. Green Laughing има потребителки, които шарат из темите наред #Crazy и винаги са в час в коя тема какво става във всеки един момент. Shocked Като гледам и сега не е изключение.

10 Потребители и 11 Гости преглежда(т) тази тема.

Зизче леля, Hug мен също техните целувки са ми спирали дъха и съм тръпнела с ФЕмир, виждала съм, и други истински, и разтърсващи целувки, и сцени, но за мен те си остават the best, и не защото са уникат на уникатите, а защото са първата екранна двойка, която ме плени пред екрана, и именно с този сериал изживях тръпката от гледането онлайн. Според мен Профи имаше точно това предвид и за нея като усещане, поне така разбрах написаното в поста й.
Много задълбахте, много. Peace

Общи условия

Активация на акаунт