Отговори
# 435
ОС ми влезе под кожата. Може би защото няма нищо захаросано. Дори началото, дори в измислената приказка нищо не е лесно нито за портиерското момиче, нито за богаташкия син, нито за приятелите им. Поредица от грешки. Най-различни и на всички. Няма безгрешни, няма идеални. Дори Лара в началото прояви непредизвикана с нищо надменност към Фериа. И това ги прави много истински. Как да не ги заобича зрителят. Буря от емоции. Навсякъде. ОС не е само приказка за любовта. Има много сюжетни линии - работата и на портиера, и на управителя на заведението, сервитьорката, чистачката, в магазина, в автосервиза, семейните отношения - сем. на Фериа, сем. на Емир, сем. на Емир и Фериа, сем. на Ханде, сем. на Гюлсюм, см. на Корай, сем. на Корай и Гюлсюм, сем. на Джансу, на Левент, сем. на Лара, сем. на Мехмед и Сахер, приятелството, отмъщението, лудостта ....
Аз лично бих харесала финал в който след прегръдката в парка да ги покажат след няколко месеца или години /по избор на сценаристите/ засмени и  щастливи двамата да се замерват със снежни топки пред къщата в планината под падащи снежинки, а през прозореца на къщата да ги гледат с усмивка мъжът и жената които бяха свидетели на първата им сватба. На ръката на Фериа да блести пръстена - снежинка, а на неговия пръст пръстена който тя му подари на острова. По желание на сценаристите може да добавят и малко дете в снежната картинка. Това би било достатъчно за да покажат, че двамата най-накрая са се преборили за любовта си, преодолели са ината и гордостта си, хванали са се здраво за ръце и най-после са получили свободата да изживеят единствената и неповторимата любов за цял един живот.
Или пък след прегръдката в парка поглед към апар. 10 отвън, а после и вътре. Празен, но очевидно изпълнен с живот и няколко снимки - сватбена, снимка с Айсун и Юнал, които изглеждат щастливи от щастието на Емир и Фериа, същата снимка със Зехра и Ръза, снимка от сватбата на Корай и Ханде.

# 436
 wavey
Феми, кои и къде плюят Ча?
И какво като има изтрити снимки в инстаграма му както казваш, негов си е, ще трие, и ще публикува каквито снимки си иска?!
Ооооо, ясно колко е "вярна" статията щом е нашенска. Mr. Green Laughing
Рори, хубави финали си споделила, за мен би било достатъчно просто да не я бяха гръмнали, ноооо
минало-заминало, битти.

# 437
Рори добре дошла  Hug Hug Hug Hug
За всички ни щеше по-добре да нея бяха гръмна ли,но е сериали така.

# 438
 Наде  Hug Фенове в мрежите  разбрали, че имало трити снимки в иста и го плюят и Ча  тез дето се грижат за профилите му   бе има нещо  без причина няма да трие  Peace  знам ли  Thinking 33uu
 Може да подкара и Едже абла да изтрие  некоя снимка   hahaha

на Ренка защо и са блокирали Туитъра   верно ли е ?

Цитат
Виждам, че в момента основно се вълнувате от личността, живота и филмите на Чаатай. Не харесвате ли Хазал Кая? Нищо не пишете за нея, за нейните нови проекти, за нейния живот. Няма нейни снимки в настоящо време. Аз мисля, че без нея Чаатай никога нямаше да бъде този вълнуващ женската аудитория Емир. С друга актриса, дори носителка на Оскар историята, въздействието нямаше да е същото. Не знам дали между актьорите е имало чувства по време на снимките, но определено двамата имат допълващо се излъчване. Толкова са добри в партнирането помежду си, че чак имам усещането че играят не просто роли, а играят самите себе си.

Хазалинда в момента е в затишие и за това не пишем имаше снимки от Америка  това беше новото .

и ние не знаем за Хазатай имало ли е  Mr. Green но и това сме обсъждали едни вярват , други не вярват аз вярвам че Чаатай е изпитвал нещо  към нея  а не знам дали си гледала едно предаване с лилавата ризка  Mr. Green Flutter там си пролича как я гледа Хазал , като му пуснаха кадри и са изпоти , изчерви и Юсуф  го споглеждаше и се е едно му викаше задръж не се издавай  Joy

за финала Рори на всички фемир фенове ни се искаше да е друг и щастлив но уви  ooooh! Аксой реши друго  #2gunfire да прави ПЕ   но удари на камък с продължението  Naughty

хареса ми гифа оригинално направен , като гръмотевичен

същата статия за бомбастичната сума от  110 000 т. лири на турски  ето от къда са разбрали  Joy

от геджето https://gecce.com/fotogaleri-yeni-dizi-icin-cagatay-ulusoya-rekor-teklif

Çağatay Ulusoy’a rekor teklif!

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 22:03 от femmi2

# 439
Феми, а къде мога да видя това предаване с лилавата ризка /някакво име, година, че да го потърся в гугъла/. Стана ми любопитно, а и още малко химия от тях няма да откажа  Mr. Green

Откакто чета темата разбрах, че Чаатай е заминал за Америка. Обаче филм ли ще снима или има друга причина?
А Хазал какво прави в Америка, че има снимки от там? Сега и двамата ли са там? И аз като Ханде да вкарам малко интрига  Mr. Green

Хайде да ви върна пак към филма. Малко носталгия ..... Кои от останалите герои харесвате и кои не.
Много ме дразнят всички членове на сем. на Гюлсюм начело с нея, Едже, Санем, брата на Левент, Ръза, Юнал, Руя и майка й.

# 440
  • Варненска клюкарка
Аз пък ще се изкажа подробно в следващите дни че днес съм болна, едва дишам, главата ми е като барабан и мисълта ми тече трудно.....пусти вируси ooooh!

За мен финала беше очакван и в този смисъл не можаха да ме изненадат, защото вече се беше разбрало че ще има трети сезон и то без Хазал! Най-логичното нещо беше да убият героинята и Rolling Eyes Само дето като гледах последната серия почти не разбрах че я гръмнаха Ферка Crazy Беше така направено на финала, може би са имали някакви надежди за завръщането на Хазал и после в третия сезон да ни пробутат изтрела като гърмеж от сватбени фоерверки Crazy

ПП Феми, Ча си е трил от Инстаграма снимки и то предимно Меджезирски- току-шо минах през новите Туитър адреси на Мария Лаура и румънката Алина....Бяха показали кои е изтрил Peace Явно премахва халтурата че нали ще става международник, ако е вярно че ще рекламира за Долче и Габана Wink

Heart Eyes

# 441
Феми, а къде мога да видя това предаване с лилавата ризка /някакво име, година, че да го потърся в гугъла/. Стана ми любопитно, а и още малко химия от тях няма да откажа  Mr. Green

Откакто чета темата разбрах, че Чаатай е заминал за Америка. Обаче филм ли ще снима или има друга причина?
А Хазал какво прави в Америка, че има снимки от там? Сега и двамата ли са там? И аз като Ханде да вкарам малко интрига  Mr. Green

Хайде да ви върна пак към филма. Малко носталгия ..... Кои от останалите герои харесвате и кои не.
Много ме дразнят всички членове на сем. на Гюлсюм начело с нея, Едже, Санем, брата на Левент, Ръза, Юнал, Руя и майка й.

Не , Хазал не е в Америка беше но се върна  . Бяха с Алито  Sick тя ходи с един грозник  кво му харесва на тоя    ooooh!  Ча е в Америка  няма да снима филм  той филм снима лятото Делибал пълно е с снимки от представянето . Там си почива и иска да си купи къща в ЛА  може и да си я купил вече . Учи се  на стрелба за новия сериал на есен  бе кой знай сега как вилнее по баровете и сфаля Американки дебели   ooooh! той  кат им кажел да седнат а те си легат  Mr. Green Joy така прави с жените патрона  Mr. Green

ето интервюто с лилавата ризка  на части там са и другите актьори  от ОС

в едната част Ча рисува ма кат виде Хазалинда и спря  Joy и не знам дали ще разбереш, че е на   турски но  го имаше преведено и водещата пита Ча какви жени са негов тип и той казва не харесвал руси  май и още не харесва  ,  като черти описа Хазал такъв тип  Mr. Green  искал да са инати кат Фера  той и преди е говорил за характера и .

https://www.youtube.com/watch?v=5hJnikJ-9cY парт 1

https://www.youtube.com/watch?v=UlkK03vCIjw парт 2

https://www.youtube.com/watch?v=PTaXw-E4vII парт 3
https://www.youtube.com/watch?v=XthXwNDJarI и 4

тук е с по добро качество  https://www.youtube.com/watch?v=i-neNmOftXk

ох    такъв хубавец е  с ризката  и личицето  Flutter Kissing Heart

погледите  Mr. Green Flutter може би защото му е първия проект и партньорка  и гледа така или защото си я харесва специалната  а  Mr. Green Grinning

Белл   да се оправяш бързо  Hug

Меджазира и снимките които е трил  какво общо имат с рекламата , ако е за Долчето и Габана ? newsm78 не иска да видат ,чи в Амерканско е играл в римейка ли  ? newsm78 Thinking

# 442
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл,  Hug да се оправяш! Стига с тия вируси и болести! Peace
Защо Мария Лаура и АлинаРамона имат нови акаунти в туитър?  Thinking Я ги метни! Praynig

Рори, АФК наистина е сериал, който те удря като товарен влак. Peace
Чачо си упражнява английския в Щатите, почива си от фенските тълпи, записал е вероятно някакви актьорски курсове, че това се говореше още по време на ПО-то, а много вероятно Енгин прави опити да го вкара в някоя американска продукция, ползвайки контактите си от времето на следването си там.
Хазал беше част от културна делегация  Mr. Green, ако мога така да се изразя. Беше по повод дни на турското кино и обикаляха с част от филмов екип. Последните дни преди да отпътува от щатско, Хазал наистина беше и на Западното крайбрежие. Възможно е и да са се видяли, но към настоящия момент, това не би било повече от приятелска среща.

Ако не ти е ясно нещо от съкращенията, които ползваме, питай! Peace

Ето ти нещо любопитно от последния епизод на АФК - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=828036.msg30173565#msg30173565
 и превода с Гуги
Скрит текст:
Старите части на репортаж от AFK, поставени по време на снимките на епизод 67
Всички мислеха, че серията с герои Хазал Кая и Чагатай Улусой ще свърши този сезон, но те грешат. Серията идва на екрана тази вечер с финал на сезона. Но следващия сезон ще започне с радикална промяна. Feriha вече не е; Hazal Kaya напуска. Но какво ще се случи оттук нататък? Ние бяхме любопитни така направихме внезапно посещение на снимачната площадка.
Младата актриса е сключил споразумение с друга серия от сега. Тя се казва сбогом на екипа на същия ден, когато сме на снимачната площадка. Навлизаме в комплекта в хотел Шератон в Atakoy. Ние сме на лентата, която се управлява от Emir -played от Чагатай Улусой. Той се снима сцени с актрисата, която играе майка си, Аху Sungur. Когато на сцената свърши, един от директорите Baris Ercetin казва: Браво Cagatay, сте играли толкова добре, те ще ви дадат Оскар ... Другата сцена трябва да е в нощта, но все още е рано, това не е тъмно, все още навън. Ето защо атмосферата се подготвя, като затваряне на пердетата на прозореца на бара. Както подготовката Хайде, актьорът да рискува да излезе от вратата на хотела и да поговорим. При нея Мелих Селчук, който играе брат Feriha е виждал, той отива и целувки по шията Чагатай Улусой, който седи на инструмента, който служи за осъществяване на багаж. Улусой, който е изненадан от това, което преживя, когато видя, че Мелих е този, който го е направил, се изправя и го прегръща.
* * * * *
От друга страна, те са прави грима и косата на Хазал Кая. Докато тя се подготвя, очите й спират на косата Мелих Селчук е: Не прави косата си по този начин, когато падне пред вас, че изглежда странно. Мелих: Да, знам, че приличам Mahsun Kırmızıgül но като онзи, чиято еволюция не вървят добре. усмивка емотикон
Hazal носи дрехите си, има само нещо, което трябва да се направи. Те трябва да покриват татуировката един крак с фундамент. Тя се намира на крака й върху tabke, докато гримьорът работи тя гледа на храната, които се внасяха там. Не е ясно дали тя го харесва или не
Налице е предмет Hazal Kaya е griping за: Постоянно се пише, че има нещо между Cagatay и мен, защото на нашата хармония ... Като че ли това не е достатъчно, за да го е било казано, че съм капризна. Такива неща не могат да се случат в нашата поредица.
Ние се измъкнем от стаята и отиде на снимачната площадка отново. Hazal Kaya, Чагатай Улусой и Yagmur Tanrisvesin (ИКЕ) са на една и съща сцена. Сцена изпълнен с напрежение прави бъде най-трудната епизод за актьорите. Но това не е напрежение, те не могат да стрелят от, но се смее. Emir пита Feriha: Защо? ... Feriha отговори: Какво "Защо"? Cagatay избухва в смях там. Тази сцена се повтаря 15 пъти, защото на смях. И в края на директора се присъединява към "Какво, защо"? комедията: Заради това ...!
Време е да кажем сбогом идва след приятните часове, които прекарахме в този набор. Тръгваме си от там с много смях, който остана на нашите умове.
А ето и още нещо за края на филма, и не само. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=730432.msg25761478#msg25761478

И още нещо, което си припомних  Wink - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=733381.msg25915670#msg25915670

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 01:12 от profi_1

# 443
Феми, Профи, Благодаря!  Hug

# 444
 wavey

Тези, които гледахме онлайн до последно се надявахме, че излезлото инфо за кофтия фонал няма да е вярно, но уви, аз и затова не гледах финалната сцена, изгледах я след като разбрах отзивите в темата.
Не пише нова ли е или не е, но според мен е.

# 445
  wavey И  аз  си мислех, че нема свърши така любовта на фемир но уви убиха я  ooooh! а можеше  в парка да свърши сцената   щастливи , че са преодолели препядствията и различията и порядките  за богат и беден и класи и прочие  .

Наде  Hug снимката не е нова но не и стара мисла, че беше  от премиерите многобройни  фотнали са се Ча , Енгин и режисьора Али Бингин

Heart Eyes

Perfect Man   за филма беше чок стилен и усмихнат   Grinning
 и обущата мноу убави   може да са купени от Американско  или Зорлу мол  Joy

Heart Eyes
 Heart Eyes  Flutter

Flutter

а тук май е с яке на Армани  от периода на ПО е снимката  

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 14:42 от femmi2

# 446
Всички се надявахме да не умира  ама уви не стана.
Привет  Hug Hug   Hug Hug Hug

# 447
Позната ни е Кашкавалката, нали, от време оно с Чачко?! Laughing

https://gecce.com/haber-berrak-tuzunatactan-birkan-sokullu-yorumu

Биркан се развел с Аслъ заради Беррак, doh да му е честита. Mr. Green

Феми мерси за инфото относно Чачовата фотка.
Аз си помислих, че е съвсем прясна покрай заминаването му за Америка.
Ивче, зло да те забрави, че пропуснах в предният си пост, оправяй се бързо.

# 448
  Се разведеш с Аслъ   и да земиш Беррак  шезлонговата  doh  Да стои далече от Чачко   не му трябват такива  Naughty

ново фото  Sunglasses

да го изпапкаш бе  Mr. Green

Simple Smile Crazy

на Габи колаж мернах

кис ми  Flutter 

Cry Heart Eyes Flutter

Heart Eyes

Heart Eyes

Корай , Хандела , Емко и Ферка

чок ми хареса прелест   хубави очи и на двамата    Flutter newsm76

# 449
Феми, благодаря за линковете към предаването.
Права си, че Чаги е много сладък в тази лиля ризка и с тази усмивка и смях. Вероятно е снимано по време на излъчване на филма в Турция. Език не разбирам, но си личи че всички много се забавляват в предаването и са щастливи.
В студиото освен изпълнителите на ролите на Корай и Ханде влиза още една млада жена. Отначало изобщо не я свързах с актьорския състав на серияла, но в един момент нещо в нея ми напомни за .... Айсун. Като оставим настрана русата права коса на героинята и кестенявата чуплива на жената възможно ли е да е тя. Толкова е млада. Между нея и Чаго разликата в годините едва ли е повече от 10г., така че вероятно греша, но съм много любопитна да разбера коя е.

Общи условия

Активация на акаунт