Ами аз затова дадох пример че освен красотата на мъжкия каст значение има и историята- писах че лековатите, под по хм...изисканото определение "леки" трудно оцеляват!
И че някои играеха на всички фронтонве за да се задържат пък макар и с много скромна цифра- красив актьор с тълпи от фенове пък макар и временно позагрОзен и лавина от слухове, които да държат келешите и вдетинените лелки в тръпнещо очакване на ашк-машк и нЕкакви такива неща при главните, от които освен служебното возене от сет до сет нищо друго не видяха 
Елементарен пример- всички тук в тази тема, които очаквахме втория Чачов сериал го загледахме и после бързо окапахме! А бяхме доста хора! В по-голям мащаб се случи същото и с много от очакващите го в Турция- огромна част от феновете му ентусиазирано му вдигнаха рейтинга в началото, а после отлив защото вижданията им не се оправдаха! Та от първоначалния ентусиазъм стигащ до 10% , накрая останаха към 3,5% гледащи.... Аз личнно можеше и да продължа да понасям мрънкането на Сера, ако поне историята си заслужаваше......
И при Къванч беше същото- тълпи фенове, които последните му два проекта се юрват като бесни на първите серии и после надолу.... КСШ започна с почти 7% рейтинг на първата серия!
И писах и за виновника- Едже Й. която със сценариите си за двата проекта съсипа Къванч и почти повлече и Ча 
Разбира се че е много важна историята! Затова писах че инфантилната детска приказка, обида за интелекта, няма как да задържи драгия зрител, а само такива на ниво V "Б" клас

от НГ насам все се усмихвам като влизам тук, а колко заспало беше по едно време.
а дизито и сюжета куцат ша гледате ли ?
Заради Ча ще загледам, пък в движение ще преценявам.....Следваща овчогледаща манекенка ще преглътна, ако историята си заслужава!
и ша си гледам Ча
с такава визия и роля на педи не знам изобщо ще можем ли да го гледаме 

да видим какво са ни подготвили с Керем Чатай
, не знам как е с филмите им, но недей да чакаш дизи с педи тематика. Такова нещо не биха пуснали по никоя тяхна телевизия. Да ти припомня, че Едже Йоренч заличи тотално точно тези моменти от оригиналния Ориндж Каунти, правейки сценария на Меджезир, с което опоска иначе колоритния образ на Мариса Купър, докарвайки го мрънкавата безлична Мира. Такива са им вижданията на комшиите, доста псевдоморалистки, щото не е като да нямат обратни, ама ... и не биха пуснали нищо гейско в прайм-тайма си. Бабато даже ги поокастри откъм целувките между разнополовите главни!
На никоя телевизия не й се плащат глобите от СЕМ Тюрк.
. Един-два пъти седмично хвърлям по някой поглед заради историята, но Еркан Петеккая не ми допада и красотата на Нюргюл Йешилчай не ми стига за да "залепна" за сериала. И химия не виждам.
Не мога търпа чалми , потури и ятагани
как само помириса възглавницата на ферка и после Мехмет нахлу в стаята
.
Какъв рейтинг очакват на нещо вече излъчвано
.В родният ми край една част от хората си мислят,че говорят на турски-аз от съвсем малка не разбирах за какво иде реч и това е сред причините до днес да ненавиждам звученето на този език.