Отговори
# 90
 wavey

Гледайки фрагмантите , които пускаха  и снимките на Делибал знаех , че Чаатай  и филма ще имат небивал успех . Ча е дал максимума от  себе си  за ролята    и то на шизофреник  показвайки  състоянията през които преминава  героя му  Peace Евала за играта му   такива актьори харесвам като него   грабващи зрителия  с визия , поведение , игра  и най - вече  това , че е останал непроменен от славата  .  Peace Малко актьори остават непроменени Ча   е внимателен с феновете си   и винаги благодари на тях за подкрепата  Peace   На примиерите  го разкъсаха от дърпане и викове и писъци  но той стоически издържа  Mr. Green hahaha    Де да можех и аз зема автограф  ма къде ти  ooooh! а некви пикливи  тинейджърки    му крещът  и се снимат  ooooh! #Crazy

За мен АфК  си остава сериала и проекта , който преоткрих Ча  и Хазал като актьори   Heart Eyes   ако не беше този сериал  Ча никой нямаше да го знае!

кратки въпроси и отговори на Ча  https://www.youtube.com/watch?v=u8suSUOYmn0&feature=youtu.be&app=desktop

и превод от фен страница

- Здравей, Чаатай!
- Здравей!
- Да ти зададем няколко въпроса, ако имаш една минута.
- Разбира се, заповядайте!
- Кой е най-предпочитаният от теб цвят за облекло?
- Черният.
- Коя е най-хубавата държава, в която си бил?
- Испания.
- Коя е последната държава, в която си бил?
- Америка...
- Коя е страната, която непременно искаш да посетиш някой ден?
- Куба.
- Кое ястие приготвяш най-добре?
- зелен фасул
- Може ли да чуем скоропоговорката, която си научил най-добре.
- . Един бръснар казал на друг бръснар, ела да отворим заедно една бръснарница...
- Китара или пиано?
- Пиано.
- Можеш ли да разкажеш Делибал с три думи.
- ... Не мога да го разкажа, трябва да го гледаш.
- Лятна или зимна ваканция?
- Зимна.
- Кой е на-важният съвет, който си получил в тази професия?
- Искреността.
- Инстаграм или Туитър?
- Туитър.
- Без кой аксесуар никога не би излезнал навън?
- Часовникът ми.
- Ако беше най-добър в света в някой спорт, кой щеше да е той?
- Баскетбол.
- Край!
- Благодарим ти!

а поговорката ако  ги чуете ка ги казва бързо  бир , бер вир   Mr. Green hahaha Crazy

а за пианото  newsm78 мислех че е китара  

сигурно след Измир ще замине Америка и ще се върне за новия сериал    ще стои  там дълго  ooooh!

Outta Joint

Последна редакция: сб, 02 яну 2016, 19:46 от femmi2

# 91
Скрит текст:
wavey

Гледайки фрагмантите , които пускаха  и снимките на Делибал знаех , че Чаатай  и филма ще имат небивал успех . Ча е дал максимума от  себе си  за ролята    и то на шизофреник  показвайки  състоянията през които преминава  героя му  Peace Евала за играта му   такива актьори харесвам като него   грабващи зрителия  с визия , поведение , игра  и най - вече  това , че е останал непроменен от славата  .  Peace Малко актьори остават непроменени Ча   е внимателен с феновете си   и винаги благодари на тях за подкрепата  Peace   На примиерите  го разкъсаха от дърпане и викове и писъци  но той стоически издържа  Mr. Green hahaha    Де да можех и аз зема автограф  ма къде ти  ooooh! а некви пикливи  тинейджърки    му крещът  и се снимат  ooooh! #Crazy
За мен АфК  си остава сериала и проекта , който преоткрих Ча  и Хазал като актьори   Heart Eyes   ако не беше този сериал  Ча никой нямаше да го знае!

кратки въпроси и отговори на Ча  https://www.youtube.com/watch?v=u8suSUOYmn0&feature=youtu.be&app=desktop

и превод от фен страница

Скрит текст:
- Здравей, Чаатай!
- Здравей!
- Да ти зададем няколко въпроса, ако имаш една минута.
- Разбира се, заповядайте!
- Кой е най-предпочитаният от теб цвят за облекло?
- Черният.
- Коя е най-хубавата държава, в която си бил?
- Испания.
- Коя е последната държава, в която си бил?
- Америка...
- Коя е страната, която непременно искаш да посетиш някой ден?
- Куба.
- Кое ястие приготвяш най-добре?
- зелен фасул
- Може ли да чуем скоропоговорката, която си научил най-добре.
- . Един бръснар казал на друг бръснар, ела да отворим заедно една бръснарница...
- Китара или пиано?
- Пиано.
- Можеш ли да разкажеш Делибал с три думи.
- ... Не мога да го разкажа, трябва да го гледаш.
- Лятна или зимна ваканция?
- Зимна.
- Кой е на-важният съвет, който си получил в тази професия?
- Искреността.
- Инстаграм или Туитър?
- Туитър.
- Без кой аксесуар никога не би излезнал навън?
- Часовникът ми.
- Ако беше най-добър в света в някой спорт, кой щеше да е той?
- Баскетбол.
- Край!
- Благодарим ти!

а поговорката ако  ги чуете ка ги казва бързо  бир , бер вир   Mr. Green hahaha Crazy

а за пианото  newsm78 мислех че е китара  

сигурно след Измир ще замине Америка и ще се върне за новия сериал    ще стои  там дълго  ooooh!

Outta Joint

Едва ли някои/й биха/би оспорили/л този неоспорим факт, обратното би било смешно, нелепо или просто нежелание да се приеме очеизвадния и всеизвестния на всички нам факт. Peace
Ако обичаш когато цитираш фен/фейс-страници пускай линкове към тях, че и ние да ги поразгледаме.

# 92
Ако не беше АФК щеше да е друг сериал и стига добър сценарий и готово  Peace

# 93

Ако обичаш когато цитираш фен/фейс-страници пускай линкове към тях, че и ние да ги поразгледаме.
ooooh!

# 94
Peace

# 95

ooooh!
Не знам защо се хващаш за главата, а и не ме интересува честно казано, но със сигурност не я питам безцелно. Peace

# 96

Не знам защо се хващаш за главата, а и не ме интересува честно казано, но със сигурност не я питам безцелно. Peace
Ти не я питаш, ти направо й нареждаш  Mr. Green

# 97
  • Пришълец

Донякъде наистина е така Peace,може би щеше да изгрее и с друг сериал,но няма как да знаем дали щеше да заблести по същият начин.Добрият сценарий не мисля,че е достатъчен.Много дизита с добър каст и интригуваща история падат от екран.Освен талант е нужен и късмет.А на Чаатай с АФК му провървя не защото това е дизито на всички времена,най-доброто сред най-добрите Laughing и нЕкви си там химични реакции  tooth,а затова,че изигра момче на неговата възраст-добре се вписваше в историята и визуално,и емоционално newsm47.Няма как да твърдим,че беше перфектен от самото начало.Напротив-имаше доза несигурност,но дори и тогава беше на място,защото и героят му беше несигурен.Опитен с жените,но неопитен в любовта Mr. Green.Та така,че...на народа му се хареса историята за "господаря на нощта",пресъздадена от хубавеца дъъълго усещащ се във въздуха Crazy.А манекенската  походка-че коя от нас не я е забелязвала Laughing.В епизода с благотворителното ревю си казах ето как си личи манекена.И все пак беше манекенче със заложби,а не както някои плюят по него сега,че по онова време е бил едно "смотано манекенче" doh.Аз това срещнах като изказване,не знам дали Надето говореше за него по-горе.

# 98
  • Варненска клюкарка
Ако не беше АФК щеше да е друг сериал и стига добър сценарий и готово  Peace

Аз не съм много сигурна- представям си ако първият му сериал беше Прилива Sick smile3555 ..... втори можеше и изобщо да няма...... Thinking В началото наистина вдигна рейтинг и то висок, но за малко- колкото ония, които от дълго време очакваха втория сериал на Чаатай и го загледаха ( и аз бях сред тях) давайки му първоначалната висока гледаемост, да се отвратят и  в следствие да спрат да гледат доскорощния си любимец! Wink Социалните мрежи завряха от неодобрителни коментари, а втория сезон рейтинга се сурна до под три и половина процента т.е. цели 3 пъти надолу! newsm09 Нещата да не се сурне още се крепяха предимно на ултрасите на СС и тук-там някой от останалите оптимисти гледащи заради Чаатай!Справка в маалата- нито една следила АФК в реално време докато се излъчваше по Шоу тв, не се прежали да гледа и обсъжда Прилива в наличната махленска седянка! В нашата тема гледащи останахме само аз и Профи, като Профи отпадна някъде в началото на втория сезон, а аз малко след нея(отбелязвам че съм следила само играта на Ча).... То просто не остана какво да се гледа, поне Чаатай да беше хубав, ама и там греда..... Sick Не случайно Прилива го гледаха предимно деца и вдетинени лелки- такива, които не са много придирчиви и консумират наред.... Явно останалите не са били достатъчно впечатлени от второто превъплащение на Ча! Не че ние сме някаква представителна извадка, но все пак...., представете си нашето отвращение и мащаба му в Турция- не случайно от един момент нататък нарекоха Прилива младежки сериал hahaha явно  в такива простотията се прощава по-лесно hahaha
АФК беше комбинация от Чаатай, интересна история и подходяща партньорка, а не жалка историйка, смотан Чаатай, (играеш ролята на още по-смотан главен герой) партниращ си със  самовлюбена овчогледаща видна Истанбулска разпоретина!

ПП Ха ха сега се сетих и се допълвам- помните ли Зиза, как не харесваше Хазал....тя и после много не я харесваше, често я плюваше, ама това сега не е важно....Казваше аз съм Емирка, а не ФЕмирка....Та един петък след поредния си опит да гледа Меджезира (тя беше от първите окапали)  каза нещо от сорта "моля да не ми се присмивате много, ама от днес аз ставам ФЕмирка" Mr. Green

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 13:57 от Беллора

# 99
Цитат
може би щеше да изгрее и с друг сериал,но няма как да знаем дали щеше да заблести по същият начин.Добрият сценарий не мисля,че е достатъчен.Много дизита с добър каст и интригуваща история падат от екран.Освен талант е нужен и късмет.А на Чаатай с АФК му провървя не защото това е дизито на всички времена,най-доброто сред най-добрите Laughing и нЕкви си там химични реакции  tooth,а затова,че изигра момче на неговата възраст-добре се вписваше в историята и визуално,и емоционално newsm47.Няма как да твърдим,че беше перфектен от самото начало.

Марги  Hug  Peace Wink

Има много примери  за падащи сериали от екран независимо от добрия каст  Wink

И за  това винаги ще твърдя , че АФК  беше трамплина на Чаатай  и му отвори много врати . Не така стоят нещата при другите му колеги  само Баръш капитана успя да задържи  неспрян сериал  , а Джейда Атеш   колкото и добра да е   и двата сериала и ги спряха   . Единия  тъкмо  да го гледам   партнираше си  с не му помна името играеше с Берен във Фатмагюл   и го спряха  и после  и тоя сериал    от миналата година 2015 .    Хазал Кая   и на нея  не и провърва след АфК    ВСИЧКИ СЕРИАЛИ БЯХА СПРЯНИ ЗАРАДИ НИСКИ РЕЙТИНГИ .

Химичните реакции  , както  се е изразила Марги  бяха взривоопасни  Mr. Green Crazy За това и го загледах  и харесвам Ча и Хазал  (Емир и ферка )  От както е свършил сериала  не съм си харесала екранна двойка  друга  само фемир Heart Eyes успяха да ме впечатлят  с погледите и химията  Heart Eyes Flutter

А , ако на Чаатай  му беше първия сериал Меджазира и първа партньорка Серка  Sick горко му     !

Цитат
АФК беше комбинация от Чаатай, интересна история и подходяща партньорка, а не жалка историйка, смотан Чаатай, (играеш ролята на още по-смотан главен герой) партниращ си със  самовлюбена овчогледаща видна Истанбулска разпоретина!
hahaha hahaha hahaha hahaha rotfImbo

В новото интервю  той си каза , че  преди да е свършил сериала в края на първия сезон е говорил с Али Бингин режисьора да направат филм  и са почнали подготовка . Смятайте  как е чакал края на Меджазира великото творение  hahaha    и си пролича  , като играе това  което иска  и  има добър екип  , как е удоволетворен и усмихнат   и как без притеснение се снимат с Лейля Лидия  .

барабанчик
 Crazy Flutter

Само в нвия сериал Чаатай   не се окепази  , че  е малко драстичен   с външния си вид   не го е страх а мен ме е страх  , като се окепазява  ooooh!

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 16:55 от femmi2

# 100
  • Пришълец
Ми то хубаво сме го подхванали този въпрос,ама не разбрах каква връзка има всичко това с Прилива?!? 33uu Тери в поста си казва "добър сценарий",ай пак си помислете Медчезира с такъв ли се слави? Mr. Green

# 101
Ми то хубаво сме го подхванали този въпрос,ама не разбрах каква връзка има всичко това с Прилива?!? 33uu Тери в поста си казва "добър сценарий",ай пак си помислете Медчезира с такъв ли се слави? Mr. Green

Не , разбира се ! Mr. Green hahaha Меджазира  е една бозЪ    Mr. Green    ма за други е вилико произведение  hahaha Joy

Марги  Емир с китарата за теб  Mr. Green    искам да съм китара и барабани Mr. Green Blush Whistling

Гледаш ли Емко по лейдито ? премести  се в ап .10  Mr. Green Ах , Емир Flutter  ша пият уиски с Корайчо

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 17:10 от femmi2

# 102
  • Още у мъглата ...
Хилоууу и от мен, къщовнички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гледам сте пописали блицово по няколко казуса Laughing

Аз ще се изкажа по 2 от тях Wink Grinning Peace

Единият е за бъдещо съвместно участие в дизи на Чачун и Лейля Peace Тц, не искам и не мисля, че ще е добре за Ча да участва в дизи с партньорка (като главна героиня) Лейля Peace Вече имам впечатление от играта й и не мисля, че е добра топка за него, т.е. ниска топка е Peace Още, когато излязоха първите снимки на двамата при промотирането на снимките за Делибал, казах, че визуално си пасват добре, но си оставам с резерви за играта й, защото не я знаех Peace Е, сега вече я знам ... и не става Peace

Другият е за Чачун и АФК и тласъкът за бъдещата му кариера Peace Това дизи с тази партньорка беше точното дизи с точната партньорка и в точното време (за негов късмет Peace, а и на партньорката му Peace) Peace Не мисля, че сценарият блести с велики постижения, а точно двойката Чачун-Хазал правят блясъка на дизито и го направиха интернационално известно и обичано Peace Всеки си има неговия трамплин, а това беше на Ча и на Хазал трамплина Peace Кой колко и как го използва вече е друг въпрос Peace Има актьори, които трябва да минат през няколко дизита и филми, за да им дойде момента (на някои и не им идва Peace), а Чачун имаше късмета да е с първото дизи Peace

И те така  Laughing Peace

И по тоз повод едно ново шопче Wink Grinning

Последна редакция: нд, 03 яну 2016, 19:21 от Екстри - ВиАйПи (Нарци) - ПреЦедателката

# 103
Изобщо не слагам ПО в групата. Просто можеше да е друг сериал и друга партньорка и там да е трамплина. Като са решили да го наложат щяха  Peace Все пак по времето на АФК имаше и други успешни сериали, можеше да е в някой от тях или в съвсем друг  Peace
За мен ако някой не става, не става. Която и партньорка да му сложат кел файда.  Peace
Лично аз се възхитих на  Ча като игра чак в ПЕ  Peace Ма там той изнесе 13 епизода ли колко бяха на гърба си  Laughing
В По е мега зле  Stop Явно не му идваше отвътре целия цирк извън сета, та му се отрази и на него, отделно визията и като цяло Яман бяха  Stop Stop Stop Stop
В Делибала го виждам още от фрагмана, че е на много високо ниво и точно заради играта му ще гледам  Peace
Ще ги видим с Мерве септември  Laughing 

# 104
  • Варненска клюкарка
Габси страхотен шоп, майсторка си smile3501

За Лейля и аз съм намеквала за таланта и, не съм била много подробна че да не прозвуча като кисела лелка ама.....  Много хубаво стои Лейла до Ча, отиват си, на живо добре си подават, тя изглежда свежарка, забавна и искрена, обаче от това което съм гледала с нея в Ашка, чак не ми се изпада в подробности..... Rolling Eyes Ще кажа просто че в Ашка освен да стърчи, май друго не съм видяла от нея Rolling Eyes При това аз не примирам по ДефМерската двойка че да ме бърка нещо Из, героинята на Лейля докато се мотае в краката им..... От друга страна може пък нещо да не и допада колегата Баръш знам ли, той и с Хандето Доандемир нещо не можа да се подкара успешно и рано рано им спряха сериала... Thinking newsm78  Малко ми е скован на мен и в този смисъл може трудно да се сработва с колежките! Ча е видимо доста темпераментен, имам чувството че може да филмира и телефонен указател newsm47 и в този смисъл може да и е помогнал да даде най-доброто от себе си, та докато не гледам филма, ще съм така  smile3505.... Дано да е драма, а не някоя сълзлива мелодрама Praynig
Цитат
В По е мега зле   Stop Явно не му идваше отвътре целия цирк извън сета, та му се отрази и на него, отделно визията и като цяло Яман бяха   Stop Stop Stop Stop
Мдаммм видимо не изглеждаше щастлив Peace Опитваше се там с някоя крива пресилена усмивка,  но нищо общо с предишната му визия на щастлив човек или пък на сегашната!След сгъването на въпросния цирк само за няколко дни сякаш разцъфна, а сега още повече!

ПП Аз не вярвам за Мервето, не мисля че ще е тя Peace

Общи условия

Активация на акаунт