Гледайки фрагмантите , които пускаха и снимките на Делибал знаех , че Чаатай и филма ще имат небивал успех . Ча е дал максимума от себе си за ролята и то на шизофреник показвайки състоянията през които преминава героя му
Евала за играта му такива актьори харесвам като него грабващи зрителия с визия , поведение , игра и най - вече това , че е останал непроменен от славата .
Малко актьори остават непроменени Ча е внимателен с феновете си и винаги благодари на тях за подкрепата
На примиерите го разкъсаха от дърпане и викове и писъци но той стоически издържа
Де да можех и аз зема автограф ма къде ти
а некви пикливи тинейджърки му крещът и се снимат
За мен АфК си остава сериала и проекта , който преоткрих Ча и Хазал като актьори
ако не беше този сериал Ча никой нямаше да го знае! кратки въпроси и отговори на Ча https://www.youtube.com/watch?v=u8suSUOYmn0&feature=youtu.be&app=desktop
и превод от фен страница
- Здравей, Чаатай!
- Здравей!
- Да ти зададем няколко въпроса, ако имаш една минута.
- Разбира се, заповядайте!
- Кой е най-предпочитаният от теб цвят за облекло?
- Черният.
- Коя е най-хубавата държава, в която си бил?
- Испания.
- Коя е последната държава, в която си бил?
- Америка...
- Коя е страната, която непременно искаш да посетиш някой ден?
- Куба.
- Кое ястие приготвяш най-добре?
- зелен фасул
- Може ли да чуем скоропоговорката, която си научил най-добре.
- . Един бръснар казал на друг бръснар, ела да отворим заедно една бръснарница...
- Китара или пиано?
- Пиано.
- Можеш ли да разкажеш Делибал с три думи.
- ... Не мога да го разкажа, трябва да го гледаш.
- Лятна или зимна ваканция?
- Зимна.
- Кой е на-важният съвет, който си получил в тази професия?
- Искреността.
- Инстаграм или Туитър?
- Туитър.
- Без кой аксесуар никога не би излезнал навън?
- Часовникът ми.
- Ако беше най-добър в света в някой спорт, кой щеше да е той?
- Баскетбол.
- Край!
- Благодарим ти!
а поговорката ако ги чуете ка ги казва бързо бир , бер вир

а за пианото
мислех че е китара сигурно след Измир ще замине Америка и ще се върне за новия сериал ще стои там дълго

,а затова,че изигра момче на неговата възраст-добре се вписваше в историята и визуално,и емоционално
.Няма как да твърдим,че беше перфектен от самото начало.Напротив-имаше доза несигурност,но дори и тогава беше на място,защото и героят му беше несигурен.Опитен с жените,но неопитен в любовта
.Аз това срещнах като изказване,не знам дали Надето говореше за него по-горе.
..... втори можеше и изобщо да няма......
В началото наистина вдигна рейтинг и то висок, но за малко- колкото ония, които от дълго време очакваха втория сериал на Чаатай и го загледаха ( и аз бях сред тях) давайки му първоначалната висока гледаемост, да се отвратят и в следствие да спрат да гледат доскорощния си любимец!
Социалните мрежи завряха от неодобрителни коментари, а втория сезон рейтинга се сурна до под три и половина процента т.е. цели 3 пъти надолу!
Нещата да не се сурне още се крепяха предимно на ултрасите на СС и тук-там някой от останалите оптимисти гледащи заради Чаатай!Справка в маалата- нито една следила АФК в реално време докато се излъчваше по Шоу тв, не се прежали да гледа и обсъжда Прилива в наличната махленска седянка! В нашата тема гледащи останахме само аз и Профи, като Профи отпадна някъде в началото на втория сезон, а аз малко след нея(отбелязвам че съм следила само играта на Ча).... То просто не остана какво да се гледа, поне Чаатай да беше хубав, ама и там греда.....

Тери в поста си казва 

Явно не му идваше отвътре целия цирк извън сета, та му се отрази и на него, отделно визията и като цяло Яман бяха 
.... Дано да е драма, а не някоя сълзлива мелодрама