Отговори
# 150
 wavey

И  аз си мисла че ша некоя новоизлюпенъ звиздЪ  в новия проект на Ча . Опитват се да ги налагат  добре , но да  я налагаш като актриса    партньорка на вече успешно и известно и изградено  име    какъвто е Чаатай Улусой  , сори ама не става така ! Naughty

Берен Саат  интересно ша е да играят с Ча  харесвам я  но не и Тубата  ич не ги виждам  си парнират с патрона  ша е несимитрично  hahaha а и визията и като на лелка от кабеларка   hahaha кат вика Бел

Ча преди да излети за ЛА   отишъл при Дуду  го фризира  Mr. Green Joy

тука нещо мноУ  весел   Joy

Mr. Green

тук са като наредени ученички а Ча им е даскала  Joy Joy Joy Joy

тоз ка го прегърнал Ча    де не е педи  Mr. Green Joy

Последна редакция: сб, 09 яну 2016, 21:29 от femmi2

# 151
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug
Много бих искала да гледам Ча с Берен.
Тая жена влиза в ролите с лекота.

# 152
  • Пришълец

тоз ка го прегърнал Ча    де не е педи  Mr. Green Joy

rotfImbo rotfImbo,гледай как се е облегнал само и прегръдката е съмнителна.

Желателно е бузките да ги няма,но на този етап ще го обсъждам от гледна точка на способностите му,визията я оставям няма как Laughing.

Берен освен талантлива и визуално си е супер Heart Eyes.Тъмнокоса,светлоока и мъничка-как Киво я понасяше на ръце само...И с Ча може да си паснат,не се знае.
А за Туба и аз съм така-харесвах я до едно време,два от образите й ми бяха интересни(Аси и Хасрет),но сега визуално нещо не ме грабва(колко съм тактична днес Mr. Green).А с Чаатай в проект #Crazy-може му я сложат за лелята по майчина линия Joy.Нищо повече Naughty Laughing.

Миски-актриски,аман Stop.Дано се уреди вече със способна колежка Патрона в следващият проект Praynig.

# 153
  Берен си влиза с лекота в образите и ролите  също като Чаатай  и може и да им се получи , като играят  и двамата са хамелеони  Wink Ча доста визии смени   и се надявам да е секси и в новия проект .

Марги  ми те го бяха налазали се такива педита hahaha в Меджазира на сета  лапета и ученички  

хареса ми Heart Eyes

‎New‬ ! https://www.youtube.com/watch?v=e5XFqTbH2ZQ Delibal    Sezen Aksu - Ben öyle birini sevdim ki

явно Ча не е заминал 

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 12:20 от femmi2

# 154
Юхууу,  Hug съвсем ви изгубих спатиите.  Blush

Пропуснах и премиерата на Чачовия филм, ама нещо не го намирам из интернет пространствата, че да мога да си кажа "компетентното" мнение става ли, не става ли . Laughing

Ша са връщам да ви почета малко, че току виж някои от патроните се е оженил и аз няма да съм разбрала.  Mr. Green

# 155
Мале, Киарчееее... гащите ти  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Любимата ми Одри  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 156

И на мен ми е много любима!  Heart Eyes Сега смятам да си пускам Римска ваканция, че все още не съм го гледала. Heart Eyes

# 157

И на мен ми е много любима!  Heart Eyes Сега смятам да си пускам Римска ваканция, че все още не съм го гледала. Heart Eyes
Аз съм ги гледала вече 90 % от филмите  Party Party Party

# 158
   Киара  Делибалка ли ша ставаш  Joy Лейля хубава е но нещо не ми харесва как играе  и на Габчето не и харесва Peace  .  Фрагмантите , които пуснаха  и видеата  кат гледах     съм с такова мнение   за играта на партньорката  но кат го пуснат целия филм   ще можем по обстойно  си кажем мнението  .

А снимки от премиерите колкото искаш пълно е  в темата  и в нета  .

ох  кат гледах Емко в унито на дъжда  и с леко наболата брада    и аз го харесвам  Heart Eyes
 а Емко кат и вика на Ханделата   недей  да се притесняваш   за мен   а ма тя напориста  Joy
 а  кат чух звука и мелодията на песента на АФК   винаги ми е въздействала  Sad

В огледалото винаги ще виждаш мен  Heart Eyes  и Ча беше  начинаещ    но той е талантлив  и успя да накара хората и феновете да го забележат   с таланта си и за това казвам че ако  играе с некоя новоизлюпена поне да е   малко талантлива  и да не си прай пиар на негов  гръб по супени ресторанти,   както си прайше Серка  Sick Керем бос   мой па приложи тактиката с пиара Thinking   но Ча  едва ли пак ша са подложи на това!  Naughty

марш  #Cussing out ка я изгони  оная  hahaha а  Емко се  нахили леко , че Ферка го ревнува    

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 12:22 от femmi2

# 159
 wavey

Нов пост  

Патрона   в нов репортаж   в маркет     и кат се е увил с шала    студено му е и си е болен   а перчема и шапката  Grinning Joy  качи се в джипарата   и говори малко  Joy

https://twitter.com/CUablove/status/686146869584621568   New Video of Cagatay on Delibal set! People No Good

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 13:58 от femmi2

# 160
 wavey

Много зле изглежда Чаатай в това видео.
От това, което каза разбрах, че е болен......ето какво е казал(превода е на инглиш).

Скрит текст:
Çağatay Ulusoy | StarLife | 10 January 2016 ..!
He was found doing some shopping in a grocery store ..He said he will return to America after Delibal Galas are over.His new series will start either in September or October(he doesn't know himself)..And he is lil sick frown emoticon
-SS
От фейса!

# 161
 Ми ка нема изтлежда зле кат е  болен   от толкоз препускане   но ша му мине      и защо пазарува той  ми не си стои  в къщи  .

Наде  Hug

# 162
  • Пришълец
Новият сериал на Вахиде започвал на 17 януари.Може и да вдигне рейтинг,комшиите си падат по такъв тип продукции ooooh!.

# 163
Красива жена е Вахиде, но не мисля, че ще и гледам сериала.  Peace Комшиите може и да си падат, но не и аз.  Simple Smile За на Чачо визията нямам думи, доста е зле. Ами като е бил болен, да дойде у нас и супа ще ми направя и ще го изпотя.... а той репортажи ходи да раздава.  ooooh! Mr. Green

# 164
  • Пришълец

И аз като теб Киарче Laughing,смятам да го пропусна сериала.

Joy Joy Joy
Чудя се какво са имали предвид фотошопаджиите newsm78-коя е таз до Чачо newsm78-Хазал ли,Сера ли или онази,за която се сетих в първият момент-Дженифър Анистън Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт