Отговори
# 165
Красива жена е Вахиде, но не мисля, че ще и гледам сериала.  Peace Комшиите може и да си падат, но не и аз.  Simple Smile За на Чачо визията нямам думи, доста е зле. Ами като е бил болен, да дойде у нас и супа ще ми направя и ще го изпотя.... а той репортажи ходи да раздава.  ooooh! Mr. Green
Ооооо Киарче, Party Hug появи се след дъъъълго отсъствие. Confused Те това е, хем е болен, хем супа, ще ти направи вместо ти на него(шегувам се, Simple Smile схванах написаното).
Феми. Hug
Марги, Hug не е ясно коя е момата, но гледайки я в усмивката ми мяза на Непрежалимата. Mr. Green Laughing
Çağatay Ulusoy - Delibal Premiere in Baku

https://www.youtube.com/watch?v=7vAfJQeYcSU&feature=youtu.be

https://gecce.com/fotogaleri-cagatay-ulusoy-ciddi-bir-iliskim-olmadi

Чичи ми вика, че е казал, че не е имал сериозна връзка. Laughing
Скрит текст:
10 януари, 2016 06:00 Чагатай Улусой: Аз не съм сериозна връзка "Delibal" за премиерата на филма партньорка Leyla Лидия Tuğutl изходящо Азербайджан с Чагатай Улусой, изработен от интересна препратка към стара любов.
Красивият актьор, който даде интервю за азербайджанската преса, каза за период, включващ името на любовта клюки Серенай Саръкая, волейбол Либи Ertöz и обещание да се разстрои Mystery Khan.
Посочването на сдружаване, когато не е пълен с играчи до момента, но заяви, че тези любовни филми.
Нормалният живот е един много емоционален, но Чагатай Улусой спомена, че тя пропусна извън брака, той каза, че никога не е мислил за живота boyuncu. Не бях в сериозна връзка! Известни имена, той спомена, че в началото на брака.

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 22:58 от Neidjal

# 166
  • Варненска клюкарка
Цитат

На пресс-конференции в Баку фильма "Дикий мёд" Чагатай Улусой сделал интересные признания по поводу своих "бывших" девушек , с которыми пресса приписывала ему романы. Актер признался, что ни с Серенай Сарыкайя, ни с Гизем Караджа и волейболисткой Озге Эртоз у него не было любовных отношений.Чагатай сказал,что такая любовь,которую ему приписывали, бывает только в фильмах. До сих пор актер не задумывался о женитьбе и считает,что рано еще задумываться об этом.

Имате ли нужда от превод за кавичките и за болднатото Mr. Green

Ето и турските статии:

http://www.ayakligazete.com/aatay-ulusoydan-bomba-traf.html#main-menu

https://gecce.com/haber-cagatay-ulusoy-ciddi-bir-iliskim-olmadi

Даже вече има възмутени след рускините що са споменати само някои от партньорките- разбирай че са потресени че незабравимата я няма в списъка, за разлика от непоносимата, която е отречена за голяма любов...или даже каквато и да е...любов hahaha

ПП Сега сериозно- не вярвам Ча да е споменал дори и едно име в контекста в който му приписват, но съм сигурна че на въпрос, който са задали за любов, подобаващо  е отрекъл, за разнасяните преди време слухове! Просто медиите са си позволили да назоват имената! hahaha

# 167
  • Пришълец
Цитат

На пресс-конференции в Баку фильма "Дикий мёд" Чагатай Улусой сделал интересные признания по поводу своих "бывших" девушек , с которыми пресса приписывала ему романы. Актер признался, что ни с Серенай Сарыкайя, ни с Гизем Караджа и волейболисткой Озге Эртоз у него не было любовных отношений.Чагатай сказал,что такая любовь,которую ему приписывали, бывает только в фильмах. До сих пор актер не задумывался о женитьбе и считает,что рано еще задумываться об этом.

Скрит текст:
Имате ли нужда от превод за кавичките и за болднатото Mr. Green

Ето и турските статии:

http://www.ayakligazete.com/aatay-ulusoydan-bomba-traf.html#main-menu

https://gecce.com/haber-cagatay-ulusoy-ciddi-bir-iliskim-olmadi

Даже вече има възмутени след рускините що са споменати само някои от партньорките- разбирай че са потресени че незабравимата я няма в списъка, за разлика от непоносимата, която е отречена за голяма любов...или даже каквато и да е...любов hahaha

Скрит текст:
ПП Сега сериозно- не вярвам Ча да е споменал дори и едно име в контекста в който му приписват, но съм сигурна че на въпрос, който са задали за любов, подобаващо  е отрекъл, за разнасяните преди време слухове! Просто медиите са си позволили да назоват имената! hahaha
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao

Е,то на всички ни е ясно,че не това е казал Чаатай.Поне не по този изопачен начин-и да е отрекъл слуховете,едва ли е споменал имената на колежките...И за Хазалинда е имало бол слухове,учудващо е че нея я няма в списъка.На една такава клюка феновете ще реагират за мълчанието му като знак на съгласие  tooth.

Незабравимата ли я наричаш вече Непрежалимата? hahaha

# 168
  • Варненска клюкарка
Ох, грешка, непрежалимата е Хазал , непоносимата СС , пък незабравимата е някоя друга.....ама в бързината.... Mr. Green

# 169
Ох, грешка, непрежалимата е Хазал , непоносимата СС , пък незабравимата е някоя друга.....ама в бързината.... Mr. Green
Привет Ви. Simple Smile
Те това не го знаех, сега го научавам.
Още отсега във фейса са започнали-5г. АФК.

https://www.facebook.com/279668945388842/photos/a.27969410871965 … ype=3&theater

Новината за изказването му пълзи ли, пълзи и всеки я приема кой както му изнася. Mr. Green

# 170

Здравейте  Hug

въ, бе Чачун ко са разговори   ма тва е защото е болен  и го тресе  Mr. Green Joy  а кат   нема треска  нищо не казвЪ   , само лека вечер  hahaha А за непрежалимата  тя е и незабравимата  не е грешка  Mr. Green Joy Wink   https://twitter.com/onlaynoflayn/status/686270677737979905 тук се бърше с кърпичка настинката   Mr. Green  çağatay: komşu söyledi komşu.   стана му смешно  кат го питат за песента той ли пее а Ча им вика комшията е пял , комшу  Joy

Непоносимата  hahaha rotfImao rotfImbo rotfImao   едвам я  понасяхме  изтрайхме и Ча и ние непоносимата в Прилива  Sick hahaha

Цитат
.И за Хазалинда е имало бол слухове,учудващо е че нея я няма в списъка.На една такава клюка феновете ще реагират за мълчанието му като знак на съгласие  tooth

То това и оставаше Ча да почне изрежда  с коя е приспал и с коя Не е  hahaha tooth   и Лейля Тугутлу  новата я няма в изредените   Joy а от маалътЪ  прайха анкети  за тех  Joy    за непоносимата Ча   отрече но точно , защото мълча  и ПОСерките си мислиха  , че имат връзка     а нас не ни заблудиха   знаехме ,че Нямат  Naughty   Към  края на Прилива и Енгин първо той го каза  а после и Сера от немай къде побърза  да не и се урони престижа    Sick 

Чаатай в Баку е отговорил в репортажа от премиерата, че не е изпитвал такава любов като героя му Баръш   и не мислел се жени .   

За Гизема  немой отрече , защото  там нещата стоят по друг начин заради делото  ooooh! Там се разбра от свидетел , че са имали интимни отношения .

# 171
  • Варненска клюкарка
Да, техен колега го каза в съда, но пък 2-3 седмици след това в едно тв интервю по канал 8  на въпроса за казаното в съда, Гизем каза че не е вярно!Но може просто да е било забавление, секс... А тук се говори за връзка, любов..... Самия Ча на първото си интервю излязло на следващия ден след първата серия на Прилива, беше казал че повече от година нямал връзка Peace Интервюто излезе на 14-15 септември 2013 г. и излиза че още преди тази дата през предната 2012 е нямал връзка! Което не означава че не е ...хм..."спортувал" на дълги маратони с всякакви ентусиазирани състезателки newsm47  Достатъчно разглезен е от женско внимание и колкото да се прави на умряла лисица, едва ли му липсва нещо по тънката част Laughing
С Гизем започват да снимат през октомври 2012 година- ако да са имали нещо, най-вероятно я е броил за колежка за секс Mr. Green (навремето имаше един филм- Съседка за секс и беше горлям майтап hahaha

Абе дано да си пада по жени, само това ще кажа Mr. Green че единственото което се чуваше със сигурност беше за двете каки- аблата Селин и Джейда Гьоненч! Шезлонг аферата с Беррак не беше никаква афера- писаха че се натискали на дансинга, пиели и се целували и управителят ги изгонил навън да се оправят, ама журналята прекъснаха нещата, а и мисля че бяха прекалено пияни за какното и да е упражнение по тази част hahaha.....

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 17:33 от Беллора

# 172
Да, техен колега го каза в съда, но пък 2-3 седмици след това в едно тв интервю по канал 8  на въпроса за казаното в съда, Гизем каза че не е вярно!Но може просто да е било забавление, секс... А тук се говори за връзка, любов..... Самия Ча на първото си интервю излязло на следващия ден след първата серия на Прилива, беше казал че повече от година нямал връзка Peace Интервюто излезе на 14-15 септември 2013 г. и излиза че още преди тази дата през предната 2012 е нямал връзка! Което не означава че не е ...хм..."спортувал" на дълги маратони с всякакви ентусиазирани състезателки newsm47  Достатъчно разглезен е от женско внимание и колкото да се прави на умряла лисица, едва ли му липсва нещо по тънката част Laughing
С Гизем започват да снимат през октомври 2012 година- ако да са имали нещо, най-вероятно я е броил за колежка за секс Mr. Green (навремето имаше един филм- Съседка за секс и беше горлям майтап hahaha

Абе дано да си пада по жени, само това ще кажа Mr. Green че единственото което се чуваше със сигурност беше за двете каки- аблата Селин и Джейда Гьоненч! Шезлонг аферата не беше никаква афера- писаха че се натискали на дансинга, пиели и се целували и управителят ги изгонил навън.....
Айдееееее, Shocked ти съмняваш ли се!? Laughing

# 173
  • Варненска клюкарка
Наде, по-горе се дописах с още някои неща....
Абе честно да ти кажа нищо не изключвам като вероятност, докато не го видя с някоя за ръка и в прав текст да каже "тя е" Всичко друго е бошлаф - чесане на езици и клавиатури......

# 174
 Наде  Hug  Ко толкоз е казал чи да пълзи  в нета   не моа разбера  , само е отговорил че е нямал връзки  то това го знаем  .  Преуспял актьор е    и не му трябват странични неща в момента е на гребена на вълната  с филма има цели  и не се отклонява  от целите си  и не мисли за жени  , защото една жена или връзка може  да му съсипе  кариерата и името . Такива примери с известни личности колкото щеш .

Цитат
Абе дано да си пада по жени, само това ще кажа Mr. Green че единственото което се чуваше със сигурност беше за двете каки- аблата Селин и Джейда Гьоненч! Шезлонг аферата не беше никаква афера- писаха че се натискали на дансинга, пиели и се целували и управителят ги изгонил навън....

ша бъде голем пайтап , ако е с обратна резбЪ  Mr. Green ooooh! Outta Joint  не знам ко ша прая   по точно ка ша прайм с баджаначката  Mr. Green

Ама , когато снимаше АфК  или преди това  е имал връзка  преди да стане известен  беше си татуирал ангел  Мелег  и ги изтрил като са се разделили .  

С Гизема е бил за една нощ  или повече поредната бройка  не е влагал чуства   Wink и с тая от шезлонга също  една пиянска вечер  нищо повече .

Нема се покаже с коя ходи   под ръка    пази си  личното пространство    но може и да го направи знам ли

плъзна  Mr. Green http://www.haberiyakala.com/2016-01-11-cagatay-ulusoy-serenay-ve … lama-h49902.haber  и коконите Сера и Гизем  и незнам си коя ощи  не били доволни  от казанато  от Ча растройни били    hahaha ка ша са доволни   hahaha Сера па що не е доволнЪ  нали е с Керо  Joy

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 18:11 от femmi2

# 175
  • Пришълец
Скрит текст:
Привет Ви. Simple Smile
Те това не го знаех, сега го научавам.
Още отсега във фейса са започнали-5г. АФК.

Скрит текст:
https://www.facebook.com/279668945388842/photos/a.27969410871965 … ype=3&theater

Новината за изказването му пълзи ли, пълзи и всеки я приема кой както му изнася. Mr. Green

Във Фб,Туитър също  newsm47

Габчето е направила страхотен колаж за повода,надминала е себе си и този път Heart Eyes.

И аз вчера се сетих,че наближава петата годишнина от старта на АФК и си отпуснах ръцете за едно стихче,но понеже нещата не са едно и две #Crazy,кат погледнах то не друго ми една гоУема поема видях след себе си Mr. Green.Както и да е...Може в четвъртък да я публикувам да се посмеете Joy.

Феми,той пък такъв концентриран и съсредоточен върху кариерата си Чаатай Laughing.Просто не е намерил подходящото момиче,иначе вярвам,че би се появил с нея...Всички до момента явно идват и си отиват.Прословутите еднодневки и еднонощевки hahaha.

# 176
 Марги  Hug  мой Ча и другите актьори да  напишат в профилите си за АФК мисла , че Чаатай винаги  пише по нещо  на датата за АфК .

А подходяща за патрона  нема  Joyне се поддава  лесно Stop  и недоволни има    Joy  можеха с Хазал  ма тя е с ония Али Sick патронеската с най неподходящия се гаджоса   агресивен , грозен   , побойник и пиянде  Sick #2gunfire

Mr. Green

Flutter

ся зацепих що я нема непрежалимата и незабравимата в списъка  , ми защото списака е  за тия с които не е спал  нали  Mr. Green hahaha hahaha  значи остава , че е   бил с Хазал и са прайли от забранените неща  далечни  Mr. Green Joy Blush Whistling

тук на мотора  е с одължена коса  Ча  Joy

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 12:25 от femmi2

# 177
 Мерахба  Hug
Скрит текст:
в Истанбул  в историческата част  взрив с жертви   ooooh! https://www.youtube.com/watch?v=WKqsymCTPyU  и хотел се запилил  отиде ми екскурзията   ша ма е страх  ooooh! cry и това го прават нарачно искат да накарат туристите да не посещават Турция   .    Витае напражение и хора които са ходили за празниците там го казват

колажче на Габи  ново
 Heart Eyes кажете ся как да не искаш да играят отново   като ги видиш  чок са хубави Heart Eyes и талантливи

:flutter:Best Couple

# 178
  • Още у мъглата ...
Ехооооо, добър следобед, къщовнички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Феми  Hug Heart Eyes Heart Eyes е метнала едно от последните ми шопчета  Wink Hug Hug Ами хубави са си един до друг и това си е Grinning

А сега, като член на организационния комитет Wink Laughing за хаштага на 14 януари за 5 годишнината от началото на АФК, който има туитър плс да се включи в туитването на 14-ти, четвъртък от 16:00 ч. Peace Едно е тук да си пописваме, друго е да покажем обичта си, уважението си или кой както си го чувства, там, където могат да я видят  Grinning Peace

И едно от колажчетата ми за хаштага  Peace Heart Eyes

А който няма може да си направи и да се включи Peace Аз така започнах, направих си туитър профил точно за да се включа в един хаштаг и ... ей ма на туитърка вече 3 години  Laughing Joy Joy Joy

# 179
  • Пришълец
Ако имам време и възможност бих се включила в туитването на 14-ти.Повтаряла и потретвала съм колко харесвам Ча,Хазал,останалите от актьорския състав Laughing,любовната история и по-конкретно това,че въпреки всичко и всички влюбените си простиха и се събраха за кратко,връзката майка-дъщеря как ме кара да се разчувствам и още,и още...По-добре да не навлизам в подробности Mr. Green.Включвам се да драсна някой ред понякога в Т,последно на годишнината от лятната ФЕмирска сватба Laughing.

Наистина прекрасно! smile3501 newsm10
Едно от най-добрите ти произведения Габче Hug,включва специален за мен момент от АФК Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт