Отговори
# 240
Ми ето докарахме гости за партито  Joy Joy Joy Joy Joy

# 241
Тая и онази поне раздвижиха темата, та Надето няма да вика да я закривате Party Party Party Party

Проф, ако приемаш нещата с повече хумор, няма да е зле  Peace Ето виж Габи също са й любимци, ама тя как го прие, ма тя знае, че нямам лоши намерения. Просто за Фемир съм винаги контра.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И в случая изказването ми беше нелепо и смешно заради ЕВЪР  Laughing

Едно изказване примерно : "Фемирските целувки са ми най-въздействащи" е друго  Peace
Ха, ха, ха, Joy добре, че ни събуждаш когато позадремем. Laughing
Попаднах на страхотни колажи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes има и още, и още, и още.

П.П. Тази и онази по принцип. Peace

Последна редакция: чт, 14 яну 2016, 14:43 от Neidjal

# 242

Ха, ха, ха, Joy добре, че ни събуждаш когато позадремем. Laughing
Са да кажа ли, че ми се подиграваш  newsm78 Joy  Mr. Green Joy понеже ми се изсмя на поста  newsm78 hahaha Joy

# 243
  • Още у мъглата ...

Аз разбрах, че не е за клипа  Grinning Как може да не е хубав клипът, щом е на Нарцис  Naughty Wink Laughing

Аз, заради деня Grinning Ти си го разбрала Grinning Peace

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мерси за туитито Grinning Hug

Марги  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 244
# 245
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
За мен най- въздействаща ми беше появата на дуайена на турското кино д-р Халилудко Боцков Naughty
Той остави своя отпечатък в съзнанието ми и никога няма да забравя романтичната му любов към Фера.
Липсва ми страшно. txtloves newsm76 txtloves Two Hearts loveuuu Kissing Heart Two Hearts Heart Heart Eyes txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 246
  • У Диспансера ...♥♥♥
Викам да дойда да видя към е тоя джангър в олд хоума ни  Thinking
Сега ще се изкажа и аз, щото просто не мога се въздържа.
Първо честита годишнина, за мен не е много щото на по късен етап съм ги открила.
Гъбак Heart Eyes Hug много ти е хубав клипа  bouquet
Аз може да не влизам тука ама съм в час с всичко случващо се, например тая снимка с Зехра и Емко, за мен е нова , а и в фейса казаха, че е .
Друго, тъй като Профа е гледала най-основно този сериал и тази двойка са и на сърце, нормално е да счита тях за ever, нормално е и да не и стане приятно при тоя вид емотикони, аз също бих го приела за ирония, а със систъра се знаем от сума време и сме си близки. Много голяма и сложна дискусия за едно няма нищо. Ние не пишем тук от много време и не влизаме, излишно е да дойдем и да създадем напрежение на списващите и поддържащите я. Систъра не е искала да я засегне, Профа не е разбрала и го е приела за ирония, точка и да се изнасяме по темите, в които пребиваваме. Това е моето мнение по въпроса, мисля че си казахме всичко и се изяснихме. На мен лично ФЕмир са ми много на сърце и винаги ще са, макар че гледах Шехерезада, за мен двойката ФЕмир, най-ме е докоснала в сериал  Heart Eyes

# 247
И по принцип казано - тази и онази е супер грозно  Peace можеше да се каже по друг начин разбира се без да се засягат Тая и Оная или който и да е  Peace

Но видиш ли за този израз никой не обърна внимание,но за смеха на Сис вече война се вдига  ooooh!
Евала ви наистина  Peace

Мам  Hug Боци е номер 1  Party  и чакам Ренку да го уважи днес  hahaha

# 248
  • Още у мъглата ...
За мен най- въздействаща ми беше появата на дуайена на турското кино д-р Халилудко Боцков Naughty
Той остави своя отпечатък в съзнанието ми и никога няма да забравя романтичната му любов към Фера.
Липсва ми страшно. txtloves newsm76 txtloves Two Hearts loveuuu Kissing Heart Two Hearts Heart Heart Eyes txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

Mr. Green Тихо, тихо, че ей ся ще се появи Ренката да ти скръцне със зъби дан си толкова любвеобилна с Боцко Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 249
  • Още у мъглата ...
Викам да дойда да видя към е тоя джангър в олд хоума ни  Thinking
Сега ще се изкажа и аз, щото просто не мога се въздържа.
Първо честита годишнина, за мен не е много щото на по късен етап съм ги открила.
Гъбак Heart Eyes Hug много ти е хубав клипа  bouquet
Аз може да не влизам тука ама съм в час с всичко случващо се, например тая снимка с Зехра и Емко, за мен е нова , а и в фейса казаха, че е .
Друго, тъй като Профа е гледала най-основно този сериал и тази двойка са и на сърце, нормално е да счита тях за ever, нормално е и да не и стане приятно при тоя вид емотикони, аз също бих го приела за ирония, а със систъра се знаем от сума време и сме си близки. Много голяма и сложна дискусия за едно няма нищо. Ние не пишем тук от много време и не влизаме, излишно е да дойдем и да създадем напрежение на списващите и поддържащите я. Систъра не е искала да я засегне, Профа не е разбрала и го е приела за ирония, точка и да се изнасяме по темите, в които пребиваваме. Това е моето мнение по въпроса, мисля че си казахме всичко и се изяснихме. На мен лично ФЕмир са ми много на сърце и винаги ще са, макар че гледах Шехерезада, за мен двойката ФЕмир, най-ме е докоснала в сериал  Heart Eyes

Ирчок  Hug Heart Eyes Heart Eyes Радвам се да те видя тук  Grinning Hug Hug

Мерсии за клипарата Hug Hug

# 250
И по принцип казано - тази и онази е супер грозно  Peace можеше да се каже по друг начин разбира се без да се засягат Тая и Оная или който и да е  Peace

Но видиш ли за този израз никой не обърна внимание,но за смеха на Сис вече война се вдига  ooooh!
Евала ви наистина  Peace

Мам  Hug Боци е номер 1  Party  и чакам Ренку да го уважи днес  hahaha
Peace

# 251
  • Пришълец
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Оооо,един споделен ашк имаше там Naughty.ЛибоФ ли бе да го опишеш hahaha.

Ирче Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Цитат
точка и да се изнасяме по темите, в които пребиваваме
Пребивавайте и другаде,но пък нищо не пречи и тук да се разписвате ако имате желание Peace.Обобщено на твоето изказване:тук се зачита различното мнение,но днес възникна лееко недоразумение Laughing.

Колко се радвам,че стари пациенти се разписаха Grinning.

# 252
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Псссссссссс...альооооооооо...щеркооо...какво значи тва да не влизаме да създаваме напрежение на списващите Shocked Shocked Shocked Ние сме от тук до колкото си спомням.  Naughty
Никой никого не е искал да нарани и вече тоя спор е излишен. Не мога да приема Евър за нормално и това си е...така, че ще се изказвам както искам. Crossing Arms Генералните заключения винаги са предизвиквали смях в мен, както и изказа в декларативна форма.
Величаенето на този и онзи е право на личен избор, но и друг има право да се изкаже. Инак дай да си седим на компа и да си правим уърд-документи с мнението си, та никой да не ни отговори, че видиш ли туко виж ни наранили с някой емотикон. Това е форум и предполага дискусия, дали приятна за някого или не...без значение. Peace

# 253
И по принцип казано - тази и онази е супер грозно  Peace можеше да се каже по друг начин разбира се без да се засягат Тая и Оная или който и да е  Peace

Но видиш ли за този израз никой не обърна внимание,но за смеха на Сис вече война се вдига  ooooh!
Евала ви наистина  Peace

Мам  Hug Боци е номер 1  Party  и чакам Ренку да го уважи днес  hahaha
Не ми се дълбае в безсмислици за мен. Peace
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 254
  • У Диспансера ...♥♥♥
От тук бяхме, но от колко време не сме писали тук и не сме се вясвали, с една дума не поддържаме темата и сме я оставили на произвола. Ама няма нищо да кажа повече, разбрахте какво имам в предвид.

Общи условия

Активация на акаунт