интиреснУ ми е ще си махне ли брадата и перчема за новото дизи или ще си остане с Баръшовската визия

тука много сладки

и да се почерпим че днес съм била именничка ако не бяха ми честитили по тела немаше и да знам
а аз ще се почерпя с Емко

.

Според мен не би трябвало дори и успешните истории да надхвърлят повече от 50 епизода, ама пуста алчност! 
Грешна му е била стратегията на Фатих Аксой 

.
.Пък аз като чок учтива го сравнявам с плодове и зеленчуци
.
Грешна му е била стратегията на Фатих Аксой 

.
Благодаря за поздрава и песента страхотна е

и пиара прословут не можа вдигне рейтинга 

може да прави и алергия към някои продукти,
важното е да е здрава ида се чувства добре в кожата си
една по- пухкава Хазал
/ ще направи програма в ноща на Оскарите пряко, и Хазал заедно с Serkan Keskin ще представят и коментират филмите. Знам, че е запален киноман, за разлика от други дето сега откриха Америка
е направила колаж за филма на Xазал #BankofBrokenHearts., дето нищо не се знае за него, и единствения акаунт, който драсва по нещо си го е направил шапка 

, не ми се сърдете
, но изглежда по-добре от Чаатай, има страхотон тяло, много свеж и щастлив вид има, на прощалното парти на сериала е толкова усмихнат и щастлив! Не е някакъв супер актьорр, но си пасва на ролите, и явно си се забавлява.
, Честит празник! Пожелавам ти много здраве и късмет 
Като е толкова естествена що си маже косата с черна боя, толкова неестествено и стои, прави я още по бледа и изпита! Истината е че е тотално оперирана от вкус и елементарна женска суета, а в бранша в който е, това не е полезно за нея! Да, взе голям хонорар за рекламата на Лукс, но дали ще и предложат втори път? Аз съм най против разни овъртолени прически, тупирани коси на вафлички и т.н., ама да ходи като разплетена дамаджана без един гребен да си е минала и всичко това събрано едно към гьотере в някакво кокче
) сега изпъква в Кара севдата защото играе отрицателна роля и има поле за развихряне- един отрицателен образ винаги е много по-богат от положителния
В АШК същия играеше някаква роля на сина на мамчето, добрия брат, добрия бизнесмен, добрия приятел и добрия добър
Колко нещо може да се извлече от това ...точно нищо 
Даже абревиатурата на Хазал и Хакан си беше ХаХа
, но изглежда по-добре от Чаатай, има страхотон тяло, много свеж и щастлив вид има, на прощалното парти на сериала е толкова усмихнат и щастлив!
Секси е и има някак сурово мъжко...мъжкарско излъчване 

и с огромно желание
да изглежда добре, стига да иска.