Пазаруване от H&M ➤ 2

• 65 682
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Някой може ли да ми измери блузка от детската номерация, комбинирания размер 122/128. Интересува ме цяла дължина.
Ние имаме няколко тениски и блузи в този размер, но са за момче.   newsm78
Общата дължина на измерените от мен в р-р 122-128 е точно 50 см. Надявам се да ти свърши работа...  Peace
Точно за момче питам, златна си.
Цяла дължина ако е блузата ще е добре.
Благодаря още веднъж!

# 376
Поръчах мъжко спортно долнище - някой знае ли дали стават на бобчета?

# 377
  • Русе
Някой може ли да ми измери блузка от детската номерация, комбинирания размер 122/128. Интересува ме цяла дължина.
Ние имаме няколко тениски и блузи в този размер, но са за момче.   newsm78
Общата дължина на измерените от мен в р-р 122-128 е точно 50 см. Надявам се да ти свърши работа...  Peace
Точно за момче питам, златна си.
Цяла дължина ако е блузата ще е добре.
Благодаря още веднъж!

Мисля, че има и по-късно, от ризити със сигурност съм купувала два такива номера, идват ми с 2 пръста разлика. Добре, че единият ми е по-висок от другия. И други така съм вземала, един номер, с разлика от 2-3 см, в ръкавите също.

# 378

Ето този http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0319860009.html имаме,но е от 2 седмици и за сега е ок.

# 379

Ето този http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0319860009.html имаме,но е от 2 седмици и за сега е ок.

Мерси, като получа нашето и аз ще споделя! Simple Smile

# 380
  • ново

Аз имам от дамските долнища на Divided, набобчиха се много бързо. Сега поръчах от мъжките черно, да видим.

# 381

Аз имам от дамските долнища на Divided, набобчиха се много бързо. Сега поръчах от мъжките черно, да видим.
Аз имам два суитчера на Divided - тъмносин и сив. Тъмния стана много бързо на бобчета и стои по-тънък като материя, но от сивия съм много доволна. Става дума за най-светло сивото, а долнищата съм почти сигурна, че са от същата материя, говоря за тези изчистените, които постоянно са в асортимента им.

# 382
www.hm.com/m/bg_bg/productpage.0140427041.genericdevice.html

Ей за това долнище говоря. Ама като ви чета - май ще стане на бобчета. Sad

# 383
  • Варна
Момичета, имам въпрос, ако ползвам за новорегистриран клиент намалението - 25% , само един артикул ли мога да поръчам? Ако поръчам 2 блузи примерно, само на едната може ли да се ползва намалението , другата да е с редовна цена, просто да няма такса доставка? Или е задължително да е един продукт в тази безплатна първа поръчка?

# 384
Момичета, имам въпрос, ако ползвам за новорегистриран клиент намалението - 25% , само един артикул ли мога да поръчам? Ако поръчам 2 блузи примерно, само на едната може ли да се ползва намалението , другата да е с редовна цена, просто да няма такса доставка? Или е задължително да е един продукт в тази безплатна първа поръчка?
Поръчай колкото искаш. Ще се намали един.

# 385
намалява ти се само единият артикул - с най-високата цена. това е автоматично. не можеш да избираш. Peace

# 386
  • Варна
Мерси много  Hug

# 387
  • Varna
Момичета,има ли оферта за безплатна доставка сега?

# 388
За тези, които искат да платят с карта - не знам дали вече работи, но ако не, Еконт имат опция за онлайн плащане. Само внимавайте, ако сте с безплатна доставка - слагате отметка само на пратката, защото отделно има и курирески, да не ги щракнете без да искате, че после им е много мудно връщането.

Момичета,има ли оферта за безплатна доставка сега?
Не, но по всяко време регистрираш нов мейл и ти дава безплатна поръчка + отстъпка 25%. Долу, в дясната част на екрана е формата за попълване.

# 389
Защо през мобилното приложение виждам неща, които не мога да видя като отворя сайта през компа ?  Rolling Eyes
Погледнах два пъти, задала съм България като страна, няма грешка !

Общи условия

Активация на акаунт