Пазаруване от H&M ➤ 2

• 65 705
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
Почвам да си мисля че изобщо не си дават зор да въвеждат овреме върнатите стоки в системата им, или просто оперират с парите ни през това време (въпросните две седмици). Мина седмица и малко откакто съм ги върнала, получили са ги, обаче още ни вест, ни кост от парите ми ! Днес пак ще звъня !

Отзиви за тези балеринки:
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0242515001.html ?

Докато се наканя да поръчам едни кецове и те взеха че свършиха  ooooh!

# 361
Детски ръкавици да сте мяркали, за момче? Намерих само едни без пръсти, но не ми вършат работа. Много е гадно, че няма търсачка този сайт или аз не съм я намерила  Embarassed

# 362
  • Добрич
Пуснах няколко поръчки миналата седмица, този път съм тотално разочарована от качеството.  От тази серия поръчах 4 блузки, след първото пране толкова се свиха на вратлето, че не могат да се облекат изобщо, детето ми е на 4 и половина, взех размера 4-6 години. Носим техни дрехи от години, не съм имала такъв проблем досега.

# 363
Пуснах няколко поръчки миналата седмица, този път съм тотално разочарована от качеството.  От тази серия поръчах 4 блузки, след първото пране толкова се свиха на вратлето, че не могат да се облекат изобщо, детето ми е на 4 и половина, взех размера 4-6 години. Носим техни дрехи от години, не съм имала такъв проблем досега.
Повечето детски блузи, ръкавите са къси, на дължина доста дълги. Като изпера дължината става ок, а ръкавите къси.

# 364
Аз харесах дънки от детската колекция160 съм висока. Дали е ниска талията?

# 365
  • Добрич
И аз се чудя за дънки от детската серия, по-скоро за  размер 170см,  за мен. Гледах им описаниятаи размерите талия/ханш в продавалника, за да преценя дали ще ми станат.
Все пак, някой ако е вземал да сподели

# 366
И аз се чудя за дънки от детската серия, по-скоро за  размер 170см,  за мен. Гледах им описаниятаи размерите талия/ханш в продавалника, за да преценя дали ще ми станат.
Все пак, някой ако е вземал да сподели
Дъщеря ми е 155см, 46 кг, взех 158-164см и са станали идеално. Сега чакам едни 170см и ще видим как са.

# 367
Мен ме интересува да не да е много ниска талията.

# 368
Дълбочина отпред 19 см, отзад 25.5 см.
Мерила съм на дъщеря ми, водят се ръст 158. Но имай предвид, че тези са еластични, за нееластичен модел сигурно е с 1-2 см отгоре.

# 369
Дълбочина отпред 19 см, отзад 25.5 см.
Мерила съм на дъщеря ми, водят се ръст 158. Но имай предвид, че тези са еластични, за нееластичен модел сигурно е с 1-2 см отгоре.
Аз мисля да взема размер 164(при 160 височина, 44кг).
Благодаря, че се включи.

# 370
Почвам да си мисля че изобщо не си дават зор да въвеждат овреме върнатите стоки в системата им, или просто оперират с парите ни през това време (въпросните две седмици). Мина седмица и малко откакто съм ги върнала, получили са ги, обаче още ни вест, ни кост от парите ми ! Днес пак ще звъня !

Едва ли ги задържат от нужда  Peace Два пъти връщам стока, възстановяват ми парите точно след седмица без въобще да звъня.

Детските дънки не са с ниска талия. Купувам за 14 годишната ми дъщеря. Последните, които й взех обаче са от дамската серия размер 34 и стоят далеч по-добре от детските.

# 371
При мен също ги мотаха доста. Като изтекоха 2-те седмици звънях и казаха - до още 1 седмица са при вас. Но изненадващо дойдоха на следващия ден. Не знам обаждането ми ли раздвижи нещата, но определено са мудни.

# 372
Някой може ли да ми измери блузка от детската номерация, комбинирания размер 122/128. Интересува ме цяла дължина.

# 373
Здравейте!

Някой може ли да ми измери дължина и ширина на детска блуза,размер 92 см,за момченце Praynig
Да си подбутна въпроса ,може и горнище.. Praynig
Дълга 38см. Ширика 29см едностранно.

# 374
  • София
Някой може ли да ми измери блузка от детската номерация, комбинирания размер 122/128. Интересува ме цяла дължина.
Ние имаме няколко тениски и блузи в този размер, но са за момче.   newsm78
Общата дължина на измерените от мен в р-р 122-128 е точно 50 см. Надявам се да ти свърши работа...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт