Пазаруване от H&M ➤ 2

• 65 608
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Поръчка изпратена на 27.01 -получена днес 30.01.
При мен винаги 3 дни  Peace
Гледам не си се обновявали сайта  в раздел "намаление",сигурно това беше,няма да добавят повече модели.

# 631
  • Бургас
Поръчките ми от 27 и 28 вчера са изпратени. Предполагам че другата седмица ще ги получа.

# 632
# 633
# 634
Момичета,някой получи ли тези боти,доста хора май ги поръчаха?
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0304810001.html

Току що ги взех от куриера. Много са хубави и удобни, изработката е перфектна. Заслужават си наистина. Отговарят си на размера. Аз  съм 37- ми и са ми ОК, но с тънко чорапче.
Много благодаря,а естест.кожа ли са?Това ми е важно bouquet

изцяло естествена кожа

# 635
cvetelina.petkova, а дънките от плътна, мека и еластична материя ли са - комфортна ли е?
Аз тези бях поръчала, но ги върнах, защото материята леко ми приличаше като на панталон и не ми допадна.
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0348168001.html

# 636
cvetelina.petkova, а дънките от плътна, мека и еластична материя ли са - комфортна ли е?
Аз тези бях поръчала, но ги върнах, защото материята леко ми приличаше като на панталон и не ми допадна.
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0348168001.html

Ами от по тънка материя, и на мен ми прилича по като на панталон, но ми е много удобно. И са ми еластични. А ти от детската номерация за теб ли си поръчвала?

# 637
Някой поръчвал ли си е за него от детската номерация? Гледам имат 170 на кое отговаря?
Аз съм 165 и съм 53 кг. На дънки съм 26/30. На блузи съм С. Това е от номерацията за ХМ. Та се чудя блузите от детската дали биха ми станали.. някой?

# 638
164 см съм, 53 кг. От дамската номерация - 26 или 27 номер. От детската за ръст 164 см не ги изпълвах в областта на чатала.

# 639
  • Добрич
Аз поръчах за себе си от детската, в четвъртък ги получих, никой не сподели размер и рискувах. Между S и М съм, и размер 170 ми стана идеално, като само не ми допадна че са твърде скини, предпочитам слим, но и така ще ги нося. Давам размери на размер 170: талия-36,ханш-44, бедро-25, коляно-18, глезен-13,5см
Дано съм била полезна!

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 15:37 от Sneakers

# 640
Значи 170 ще са ми големи на мен. Нека някоя ако е поръчвала от детското - 164 размер да каже см какви са Simple Smile ... Ох аз поръчах такива дънки и на майка ми и на сестра ми и от блузата и за тях GrinningVery Happy:D:D
Миналият месец беше детето с клинове , блузи на Ана и Елза. - Между другото много съм доволна от тях. Хубава лека материя. Харесват ми.

# 641
  • БУРГАС
Получих роклята меланжа , хс но дъщеря ми не я одобри. Ако някой я иска да пише.

# 642
Здравейте, сега виждам че има такава тема. Пазарувам предимно за детето и то най-вече когато има намаление на сайта на Н&М.
Има ли как да се разбере кога ще има безплатна доставка - веднъж пазарувах с намаление + безплатна доставка. Това май беше най-изгодното пазаруване, което съм правила.  Simple Smile

# 643
Има ли как да се разбере кога ще има безплатна доставка - веднъж пазарувах с намаление + безплатна доставка...
Винаги.
Просто в долната дясна част на началната страница регистрираш мейл (всеки път различен) и ще получаваш код на него. -25% + безплатна доставка.

# 644
Момичета, за първи път купувам блуза на марката и, след дъжд качулка, искам да питам: 160 см съм, бюст 90 , поръчах блузка 38 размер. Дали няма да е голяма Thinking

Общи условия

Активация на акаунт