Пазаруване от H&M ➤ 2

• 65 603
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Мили дами, колко много сте писали само за два дни!
Скоро май трябва да подготвям новата тема...  hahaha
Успешни покупки на всички! bouquet

НОВА ПРОМОЦИЯ
ФИНАЛНИ ЩРИХИ - 50% ОТСТЪПКА НА ВТОРО БИЖУ

*Купете три артикула и вземете най-евтиния от тях безплатно (при закупуване на общо три артикула, най-евтиният е безплатен). Отстъпката ще бъде отразена в кощницата Ви при извършване на плащането на покупка онлайн.
Бижута - http://www2.hm.com/bg_bg/jeni/pazaruvane-po-vid-produkt/aksesoari/bijuta.html

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 23:43 от eleonita

# 646
  • Сандански
Дали получи някоя от вас ботите Челси  newsm78
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0349996002.html
Интересуваме дали отговарят на номера си  Praynig

# 647
Вчера пробвах в магазина и челси боти и другите с ципа и токчето. Аз съм между 37 и 38. Челси ми бяха свободни, а другите съвсем точни. Крака ми е тесен.

# 648
  • Варна
Вчера пробвах в магазина и челси боти и другите с ципа и токчето. Аз съм между 37 и 38. Челси ми бяха свободни, а другите съвсем точни. Крака ми е тесен.
Как ти се видяха ,хареса ли ти кожата ,наистина ли е картонена? Rolling Eyes

# 649
  • Сандански
Как ти се видяха ,хареса ли ти кожата ,наистина ли е картонена? Rolling Eyes

А кой номер пробва 37 или 38 newsm78, че и аз съм между 36 и 37 и се чудя кои да взема Hug

# 650
"Картонена" мисля,че имат предвид тази, която е имитация на велур,но за тази цена са супер и двата вида материи.38 номер пробвах.

# 651
Някой виждал/поръчвал ли е от този модел – http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0360784001.html
Харесва ми и зеления вариант, но се чудя предвид това, че нося 38, а има 39  Thinking да не би да са ми много големшки  Thinking ето го и него – http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0339262005.html

# 652
Случвало ли се е на някого да не е вкъщи в момента на доставка, предполагам след това куриерът остава пратката в офиса на Еконт. А там ако не си я потърсиш до няколко дни, какво става? Отново я връщат на H&M ли?  Thinking

# 653
Аз получих имейл с нова дата на доставка - следващият работен ден.

# 654
Някой има ли тези боти с ресни? Отзиви?

# 655
Случвало ли се е на някого да не е вкъщи в момента на доставка, предполагам след това куриерът остава пратката в офиса на Еконт. А там ако не си я потърсиш до няколко дни, какво става? Отново я връщат на H&M ли?  Thinking

Случва ми се два пъти вече. Доставят ти я отново вкъщи на следващия работен ден.

# 656
Извинявам се много, сигурно вече е споменавано, но може ли някой да ми даде размери за стелката на 37 номер?

# 657
A SMS пращат ли преди доставката? А имайл в пощата от регистрацията ли получавате,че аз нямам такъв?
addicted2U,тези боти с ресните са същите като ботите от 10лв.,тази цена им е доста прекалена .
vanyia,а в магазина пак ли е такава цената на ботите?

# 658
A SMS пращат ли преди доставката? А имайл в пощата от регистрацията ли получавате,че аз нямам такъв?
addicted2U,тези боти с ресните са същите като ботите от 10лв.,тази цена им е доста прекалена .
vanyia,а в магазина пак ли е такава цената на ботите?

Вчера получих пратка, имам имейл с информация, че пратката ми е предадена на куриер/изпратена, а самият куриер също ми изпрати sms да очаквам доставката... Simple Smile

# 659
Аз тези дни чакам пратка с една блузка, от Еконт винаги изпращат смс, преди да дойдат на адрес, предполагам и сега така ще стане.
Sasi6, благодаря за мнението, и на мен ми се струват от 'хартиените'. Всичките им обувки ми се струват боклучави, сега за първи път тези ми хванаха окото, защото търси точно такива-с реснички Grinning

Общи условия

Активация на акаунт