Пазаруване от H&M ➤ 2

• 65 671
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Някакъв бъг е най-вероятно..

# 391
Някой дали е поръчвал тази рокля?
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0256564004.html
Колебая се между XS и S, не ми се занимава в последствие с връщане и т.н.

# 392
  • Бургас
Размерите са им уголемени по принцип...бих взела по-малкия номер, но ти си решаваш.

# 393
За най-сигурно иди до най-близкия магазин, пробвай и тогава поръчай  Peace

# 394
 Ако имаш нещо от ХМ сравни с него. А и в сайта има таблица с размерите. По-добре е да вземеш S, мисля, за да не се окаже прекалено тясна по-малката. Също ако в Зара примерно си S, в ХМ ще си за   XS.

# 395
Този модел не съм го видала в магазините Sad
От тази марка имам дрехи XS и S, респективно 34/36. Та затова се чудя.

# 396
Този модел не съм го видала в магазините Sad
От тази марка имам дрехи XS и S, респективно 34/36. Та затова се чудя.
Ами на мен ми изглежда стегната, пак ще те посъветвам за по-голямата. Аз също нося XS/S в ХМ, но рокли си взимам S, защото са ми тесни на бюста. Peace

# 397
Дами, някой може ли да ми помогне с връщането на дрехи? Досега не ми се е случвало и да не оклепам нещо. Mr. Green
Искам да "отпратя" едни дънки, които са ми големи. Как се процедира с този талон за връщане, коя част от него се използва и дава на куриера? С карта съм платила.
Мерси предварително.  bouquet

# 398
  • София
Здравейте! Може би не виждам, но има ли възможност да се филтрира от някъде - по цена или по най-нова стока, например.

# 399
  • София
Дами, някой може ли да ми помогне с връщането на дрехи? Досега не ми се е случвало и да не оклепам нещо. Mr. Green
Искам да "отпратя" едни дънки, които са ми големи. Как се процедира с този талон за връщане, коя част от него се използва и дава на куриера? С карта съм платила.
Мерси предварително.  bouquet
При връщането на дънките, процедурата е следната:
1. Първо трябва да откъснеш най-дясната част от големия лист, която представлява т.нар. Талон за връщане. В него отбелязваш само дънките и причината за връщане (има кодове с указания).
2. Сложи дънките в плика (този на H&M, в който ти е пристигнала поръчката) заедно с попълнения талон за връщане!
3. Залепи отвън бланката с адрес за връщане, тя се намира в горната лява половина на листа!
4. Може да извикаш куриер на Еконт или да отидеш до техен офис, където оставяш пратката.
5. Не се заплаща нищо, а след като я пратиш се обаждаш на телефон 0800 300 12, за да ги уведомиш за отказа си.
6. Цената на доставката при връщане на стока е 4,90 лв. Тази сума ще бъде приспадната от сумата, която ще бъде възстановена чрез първоначалния метод на плащане. Сумата за върната стока, платена с банкова карта, обикновено ще бъде възстановена по картата.
7. Срока е до 14 работни дни, а ако имаш въпроси може да се обадиш на горепосочения телефон - обаждането е безплатно! Simple Smile

Пример: Ако дънките струват 17,99 лв, то в картата ти ще бъдат преведени 13,09 лв.

Успех!  Hug

Здравейте! Може би не виждам, но има ли възможност да се филтрира от някъде - по цена или по най-нова стока, например.
За съжаление, мисля че няма такава възможност на сайта... Би било много полезно все пак!  Peace

# 400
eleonita, благодаря много за изчерпателния отговор! Hug

# 401
Освен че не може да се филтрира, много ме дразни и липсата на опция за Търсене. В английския сайт имат.  Crossing Arms

# 402
Чак днес ми върнаха парите за ботушите дето върнах, а са ги получили на 07.01  Tired

# 403
Малко глупав въпрос, но като не знам ще питам - как разбирате, че са ви върнали парите? В профила на ХМ ли пише или от банката?

# 404
Някой дали е поръчвал тази рокля?
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0256564004.html
Колебая се между XS и S, не ми се занимава в последствие с връщане и т.н.
аз имам тази рокля, купих си я пролетта от магазина за 15 лв., беше намалена , роклята е много хубава, моята е размер С, ако нещо те интересува може да ми пишеш за размери, ръкавите и са малко по особени обаче от две парчета са

Общи условия

Активация на акаунт