Да си разтълкуваме съня - 9

• 66 822
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Моля за помощ при тълкуването
Сънувах, че влизам в магазин за часовници и много дълго време си избирам. Най - накрая си тръгнах от магазина не с часовник, а една червена или лилава гривна ластик. После тръгнах на някъде и виждам на ръката ми часовник който уж съм си купила от магазина, но не помня. Почнах да търся в интернет тел. номер на магазина, за да се обадя да питам колко съм платила за него понеже не помнех. Докато търсех номера в интернет попаднах на статия че магазина е бил разбит. Какво означава това. В съновника четох, че ако си купуваш часовник означава съкращение от работа......

# 361
Мерси Фрея, но сега имам още по странен сън отначало не се замислих , но сега започнах да се плаша.
Сънувах Господ такъв сън сънувам също за първи път. Дойде в нас  майка ми отвори вратата и го покани да влезе в хола ни (майка ми не е вече сред живите).Той беше облечен в червена роба и седна на масата, на нея имаше много храна, нищо не каза, но започна да се храни, с жест ме подкани да седна до него от дясната му страна, аз седнах . Много странен сън Shocked newsm78 newsm78.
В съновника пише че ще ми се изпълни голямо желание, но в друг съновник прочетох , че ме чака изпитание. Страх ме да не ме вика при себе си Confused
Моля ако някой е сънувал нещо подобно да сподели. Чувала съм израза да вечеряш с Господ, но не знам какво значи?

# 362
Здравей мила Фрея  bouquet Покрай това лошо време изглежда,че и вече сънищата ми са дъждовни  Grinning Та днешния ми сън беше,че вали пороен дъжд.Доколкото си спомням не се гърмеше,нито имаше светкаци.Самото време беше топло и аз стоях на терасата и гледах.В следващия момент дъжда спря и всички облаци се махнаха и се появи много ярка дъга.Взех веднага фотоапарата и започнах да я снимам.После гледах снимките и видях,че в началото на дъгата имаше нещо, като някъв голям скъпоценен лилав камък.После показвах тези снимки на татко и той много ги хареса  Grinning

И разбира се,сънувах моето ''любимо'' море.Бях на плажа отново с татко и майка ми...времето беше нормално и вълните не бяха никак големи..но нали мразя да сънувам море и дори тези вълни ми се струваха гадни и се страхувах.Бяхме налягали на плажа и татко ми помагаше да се отдръпна от ''опасните''вълни  Simple Smile....това море го сънувам доста често и винагии се страхувам!  Tired писна ми вечее

# 363
Снощи страшен сън.
В  къща,която е на висок мост. Стените започват да се мърдат.оказва се торнадо, което разрушава едната стена. Държа се на нещо,но то ме хваща за крака. В този момент нещо влиза в мен през гърдите само го усещам. Започва някаква борба в мен и започва да излиза черно от устата ми,но не като течност ами със сила и е като дим. И така се събудих със страшно сърцебиене.
Явно съм гледала хари потър много😨

# 364
Сънувах, че някакъв човек ми носи много храна - картофи, ягоди и череши. От ягодите хапнах, мисля, че и от черешите, но не съм сигурна. Какво значи това Фрея?  Grinning

# 365
  • Sofia
Сънувах съпругът си облечен във военна униформа,много добре му седеше/не е военен/.В сънят ми беше по-едър и висок.Навън беше зима. Имаше много сняг и затрупани коли...

# 366
Пак сънувах бебета, момчета, едното го държах на ръце, смътно помня,че едната майка казваше че все още не е научила детето на нещо, аз и казвах че трябва и ще го научи на всичко, и да чете и ад пише  Rolling Eyes

# 367
Здравей, Фрея! 
Сънувах, че съм на някакъв плаж, но има буря. В същото време виждам как една жена тъкмо влиза във водата с нещо като  сърф. Морето е бурно и изпитвам ужас само като я погледна! Тя обаче се движеше бавно и спокойно, поклащаше се от вълните, които в реална ситуация биха я отнесли на момента.... Видимо спокойна влизаше все по навътре и до последно беше върху сърфа въпреки бурното море. Беше гордо изправена и непоклатима в същото време излъчваше спокойствие. Беше облечена в дълга, ежедневна, лека светлосиня рокля... Като домашна. Гледах я докато се отдалечи.
След това тръгнах из горите покрай морето. Не спираше да вали. По пътя виждах пресни остатъци от месо и някакси незнайно как разбрах, че наоколо има хора, които с времето са се променили и са започнали да ядат сурово месо. Продължавам да вървя и да се катеря по скалите и срещам двама такива. Бяха като излезли от филм на ужасите.. Изглеждаха като нормални човешки същества но в същото време бяха много бързи и се използваха и ръцете си за да вървят на "четири " крака. Единият дойде близо до мен и ме изплаши и аз избягах...изведнъж всички се озовахме в апартамента на моята баба и бяхме сами. Мен толкова ме беше страх че събрах в шепи всички ключове,заключиха ги и изчезнах. Малко след това започнах да се измъчвам от факта,че биха изпотрошили всичко и биха осквернили труда на баба и дядо,но не се върнах да им отключат...после разбрах че са избягали..

# 368
Сънувах дявола. Нямаше някаква определена форма. Видях къде живее. Място близо до дома ми, в един момент се оказа в двора на къщата на дядо ми. Нещо като пещ, изоставена, неработеща. В един момент през деня, при здрачаване, се вижда, че има нещо "необикновено" там. Някаква решетка, отражение, огън ... Той не се е прибрал, оказа се, че го чакаме по здрач. Надяваме се да не реши да ни посети, а да си се прибере директно в дома си. Имаше някакви животни (овце или кози), прибираха се, но се подплашиха, надявахме се да не ги чуе, защото това ще го привлече. В един момент почти цялото семейство (без мен) започна да плюе хлебарки, дори от очите им излизаха. След малко всичко отмина.
После сънувах, че сме с мъжа ми и сина ми в колата. Влиза нещо вътре, докато сме в движение. Беше птица, но пак "дявола". Реших, че повече не може да се страхувам от това, хванах я и и извих врата докато се счупи и го изхвърлих през прозореца.

# 369
Здравей мила Фрея  bouquet изглежда новата мания,която започнах да сънувам е дъжд...
Та днес отново сънувах,че вали дъжд..в съня ми бях навън и обикалях града в търсене на изгубени телефони.Знам,че звучи странно,но просто знаех,че когато вали хората си губеха много телефоните...и след като се прибрах вкъщи ''ловът'' ми беше 4 телелофона + някви пръстени.Единия пръстен беше масивен сребърен с червен голям камък.
П.С Въпреки,че валеше дъжд в града беше пълно с хора и беше светло..не беше облачно.

Втория сън ми беше,че се намирам пред 2 картини в няква стая.Имаше и човек с който бях там и обсъждахме картините.Едната представляваше море по време на здрач с много хубаво оранжево-розово небе!Първия път в който аз да не усетя страх от море! И втората картина беше просто цветя многоо цветя.И аз се доближих до картините и осъзнах,че мога да вляза в тях.Без да се замисля се хвърлих в цветята и просто лежах върху тези цветя и те постоянно се смянаха.В един момент бяха червени рози,в другия станаха на жълти,зелени,сини всякакви цветя Simple Smile И двете картини бяха много красиви..специално тази с морето  Flutter

# 370
Фрея, втори сън. Сънувах Брайън Джонсън от  AC/DC.  Mr. Green Прегръщах го. Той преди това ми се усмихна. Какво значи?

# 371
Отивах на гости, нещо като празник при съученичка, в една стая видях мисля че майка и, тя е с черна къдрава коса, седеше до шкаф който е на стената, а тя се беше къпала, беше и мокра косата и я сушеше, наведена надолу, но и видях лицето  newsm78

# 372
Фрея, сънувах, че празнувам рожден ден на една позната с компания, видях торти, пасти и ястия и се черпих! Какво вещае този сън?

# 373
Ох, аз сънувах че показвам на майка ми едни саксии на балкона в къщи,  който ще цъфнат, даже си спомням, че някоя от двете май тя извади едно от цветята от саксията със все не поникналия цвят и листата, все едно е откъснато, и казвах да внимава с парапета, в смисъл имаше една част която беше като откъртена и още малко да падне но не може  ooooh!

# 374
Здравейте момичета,нова съм в тази тема. С мъжа ми искаме да ди имаме бебе вече от повече от половин година,но нещо не се получава,може би и ние не толкова активни в определените дни,а сме млади и знам че всичко е наред,та към сънищата,които сънувам много ме карат да се замислям. Преди време сънувах,че господ ми хазна на сън,че до два месеца ще имам бебе,онази вечер сънувах че родих много красиво момиченце и се притеснявах,че не съм купила кошари,колички и шишенца,този месец се постарахме и се надявам да се получи,някой имал ли е подобни сънища и после да се окажете че сте бременни?

Общи условия

Активация на акаунт