Да си разтълкуваме съня - 9

• 66 822
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте!
Днес сънувах интересен сън , бях с майка ми(тя е починала) на една жп гара, бързахме за някъде да пътуваме.  Майка ми ми купи билет за влака. Това което си спомням много отчетливо е паспорта ми, подадох го и разбрах, че съм получила друго гражданство. Друго нещо което ми се стори интересно, часът в който потегляше влакът 4 видях цифрата, много ясно, когато служителката записа на билета часът . Бях и много странно облечена в тъмни дрехи като от 20 те 30 те години с шапка и костюм от сако и пола, много изтупана бях, особено шапката.

# 376
  • на последния етаж
Сънувах, че съм на летището, ще хващам самолета за отвъд океана, но на гишето се оказва, че съм забравила паспорта си. И се прибрах...

# 377
  • Sofia
Сънувах,че съм в друг град и си губя портфейла с парите и документите.Почувствах се объркана и изплашена...

# 378
Здравейте, да се включа и аз в темата, хубава е  bouquet

Днес сънувах че съм на работа и че шеф ми идва в извън работен ден да търси някакви документи, беше много изнервен и тичаше буквално, изведнъж се чу пронизителна аларма и хукнахме да тичаме, разбра че покрай моята работа едни съоръжения са останали без вода и не могат да работят (и преди съм сънувала подобна ситуация с него и съоръженията), аз знаех, не се притеснявах и му казах че е заради това проблема също и че е нормално той не каза нищо и продължи да търси.После се обърнах и уж бях на работа когато се озовах в някакъв силно казано офис но така беше устроено помещението, обръщайки се видях маси към заведение и се оказа че една млада жена преглеждаше кандидатите за работа като готвачи, имаше куп деца за работата и всички питаха няма ли да вземе и техните документи и да не би да са отпаднали/скъсани. В бързината да говоря с нея понеже искам и втора работа слязохме тичайки на долу по стълбите на някаква огромна сграда че да не ни чуят.Освен стълбите имаше и някакви като знам ли, пързалки може би  newsm78 Видях някакво момиче (дете) в една мивка не беше съвсем със всичкия си, беше се свряла и я извадих от там питайки я къде са родителите й, тръгнах с нея да ги търся спускайки се по въпросните пързалки че да мога да я оставя. Връщам се до мястото от където бях тръгнала и заварвам че парите от якето ми ги няма почти всичките, над 600 лв. от които бяха останали едва 40лв много намачкани от едната страна и прилепнали една за друга 2х20 банкноти. Започнах да плача и да се чудя как ще оправя сега сметките и две възрастни (в много опърпани дрехи) седящи на масата от заведението до моята където си бях оставила нещата жени ме съжалиха и ми даваха пари та поне частично да възстановя сумата а едната дори ми даде картичка с голямо щастливо семейство в зимни дрехи и стъпили на дълбок сняг на нея и от долу имаше нарисувана пощенска кутия и изписан адрес също и банкова сметка и някъде мернах думата лихви обяснявайки ми за някакви лихви отделно. Когато погледнах парите да ги преброя едните бяха като от монополи или старите валути, стреснах се и се събудих.
Събудих се изплашена, свита до болка и с изтръпнали ръце, според вас какво може да значи и защо по дяволите ще сънувам подобно нещо? Вероятно звучи много объркано но бързам да го опиша преди да го забравя в детайли. Събудих се с някакво тягостно чувство от загубата на парите и с куп чуденки за тази картичка и изобщо за сънят като цяло. Ще се радвам ако някой може да го разгадае а също и защо толкова често сънувам шефа ми и то се в работата под различни ситуации  bouquet

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 15:20 от Piper Halliwell

# 379
Сънувах ,че малкият ми син (на 4) с ръце уби няколко мишки и ги изхвърли в коша за буклук. Остана една ,умряла ,искаше да я удари с ръка ,но не му дадох.

# 380
Сънувах ,че малкият ми син (на 4) с ръце уби няколко мишки и ги изхвърли в коша за буклук. Остана една ,умряла ,искаше да я удари с ръка ,но не му дадох.
Ако убиете мишка насън, това е знак, че ще удържите победа над враговете си.

# 381
Сънувах,че имам много и големи косми по краката и ги бръсна,а бръсначката беше изтъпена

# 382
Сънувах,че имам много и големи косми по краката и ги бръсна,а бръсначката беше изтъпена
Това е към печалба, богатство, пари!

# 383
Здравейте! Не съм мислила, че ще опра до форум, относно това, което сънувам, но напоследък нещата ескалират и вече почвам да имам проблем със заспиването, заради страха от това, да не се повтаря пак този сън. Та... случаят ми е следния. От година или може би две, сънувам, че се разхождам из гробища Sad В началото, сънувах подобни сънища 2-3 пъти месечно, към днешна дата това вече се случва ако не всяка нощ, то през една. Всеки път гробищата са различни, понякога съм сама, друг път с някого, който не е точно определен човек, а просто знам, че има някой до мен. Сънувала съм даже, че се разхождам из турски гробища... #Crazy Веднъж сънувам типично гробище, друг път го сънувам така, сякаш гробовете са разположени из нещо като селце. Веднъж сънувах баба ми и дядо ми, че са починали и техните гробове бяха вътре в двора на къщата ни на село. Онази нощ последно сънувах, че с една лопата греба най-горния слой на един гроб и хвърлям пръстта на страни... Що за лудост е това ?!  Cry Държа да спомена, че нямам починали близки, все още. Благодаря на Господ от цялата си душа, за което. Никога не съм и присъствала на погребение, но в същото време изпитвам панически ужас от гробища. Точно поради тази причина не съм стъпвала там може би от около 10 години.. сега съм на 22. Обръщам се към Вас, защото наистина вече имам нужда от помощ. Чела съм в какви ли не съновници какво значи това. Почти на всякъде пише, че ако насън се разхождаш из гробище, значи твой близък скоро ще си замине. Е, да ама 2 години всички са живи и здрави!!! Освен това, знам, че ако определен сън се повтаря, то е с цел да ни каже нещо.. но по никакъв начин не мога да разбера какво се опитват да ми кажат тези гробове!!! Моля ви за съвет!  Simple Smile

# 384
Елие8  Shocked олеле миличката...първоначално докато четох си мислех,че имаш някакъв лош спомен от гробища,но очевидно е нещо друго.. преди да легнеш трябва да бъдеш спокойна и най-вече да не се страхуваш.В твоя случай си мисля,че вече е на психична основа.То ти толкова се страхуваш и ти е гадно,че може би вече само за това мислиш преди сън и това ти влияе на психиката.Дано на никой никога да не се случва такова нещо.Аз самата често сънувам море и винаги в съня ми е много гадно  и чувствам голям страх,но твоя случай е съвсем различен.Защо не отидеш да ти леят куршум или нещо подобно?Не съм разбирачка по такива неща,но може би това ще помогне.Също така съм чела за методи,които правят съня на човека по-спокоен.Например единия от тях беше да нарежеш лимон и да го оставиш до леглото си..това много помагало и пречиствало негативната сила около човека...ще се опитам да ти намеря линка и наистина по някакъв начин да ти помогна.   Peace

# 385
сънувах ,че детето ми момиченце е отвлечено .. и от два дена го търся и просто го няма ,безследно изчезнало , ама на другия ден го открихме при някаква баба не добре , тя го била отвлекла и го заключила .. и тя живеела много близо до нас ние сме в къща , а тя в блока на центъра
искам тълкуване моля  bouquet

# 386
 За лошият спомен от гробища.. не сметнах за нужно да го споделя в предния пост, но явно има огромно значение! Да, имам такъв. И той е от последния път, когато ходих там, била съм на не повече от 10-11 години. Допреди това съм ходила на гробища с майка ми , баба ми и не съм имала проблем с това. Но тогава бяхме на село с майка ми и заедно с нея и нейната леля една сутрин отидохме до гробищата, да посетим гроба на чичото на мама, тогава бяха минали може би около 6 месеца след смъртта му. Та, отидохме ние (гроба му се намира доста навътре в гробищата) и мама и леля й започнаха да садят някакви цветя. И не знам защо решиха да ме оставят на гроба САМА, докато те отидат да налеят вода за поливане от чешмата, която се намира на входа на парка. Останах сама около 10 минути, които на мен ми се сториха цяла вечност!!! Най-кошмарните 10 минути в живота ми! В началото всичко беше спокойно, но след това започнаха да ми се причуват разни неща, да ми се вие свят.. абе ужас Sad само като си спомня и ми се насълзяват очите.. Интересното е, че сънищата ми започнаха преди най-много 2 години, а случаят е от преди 10. До преди това сънувах подобни кошмари само когато си отидех на село, но това се случва 1-2 пъти в годината, защото селото ми е доста далеч.. И смятах, че е нормално като си ида там да се сещам за това и да имам кошмари.. но не съм сигурна вече, това ли е причината или има и нещо друго.. май трябва да се ходи на психолог..  Confused

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 11:06 от Елие8

# 387
  • София
Здравейте! Ще помоля за разтълкуване на съня си, защото се събудих доста притеснена, а съня ми е леко казано потресаващ! Сънувах странна дупка на челото си, като се приближих към огледалото и стиснах от нея излезе червей  Shocked притиснена извиках мъжа ми да го извади... интересното беше, че след него напипах и други дупки по косата си и извадих още три големи червея! Дано значението не е много притеснително... защото като се събудих още ме побиваха тръпки  Shocked

# 388
Здравей Фрея и благодаря за тълкуванията до сега.
Сънувах, че съм в голяма зала,с не много хора , имаше певица която пееше, нещо като концерт, след което моя позната искаше да прави презентация, седнахме да гледаме , но се оказа,че седящите хора са на обратна страна, а таблото за презентацията е отзад. Аз трябваше да съобщя, че ще се забавим малко, защото трябва да закачим таблото отпред. Започнахме да го местим и прикрепяме. До тук беше моя сън.

# 389
Още един сън от мен... в родилно аз и още един човек водим жена да ражда ... след малко излиза сестра  и носи вързопа... пита кой е бащата но ние не знаем..казва че детето се казва @@@@ което е и моето име.. продължава да пита за бащата,как се казва,трябва й името на бащата. Ние казваме че не знаем а тя настоятелно продължава да пита. Последно си спомням как казва нещо от рода на сигурни ли сте че искате така да остане да го запиша така без. Многж лошо е така и аз се разревавам от безсилие и се събудих...като цяло усещах че е много важно и че аз ще съм виновна за съдбата на детето.... от сутринта краката ми треперят

Общи условия

Активация на акаунт