Да си разтълкуваме съня - 9

• 66 811
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Първи сън - сънувах, че плувам в пясък. А други хора пълнеха кофи от него.

Втория - сънувах някакъв мъж, усмихваше ми се. Давах му съвети за проблемите с приятелката му  Crazy

# 451
Сори за двойния пост. Сънувах, че получавам писмо от самата мен  Laughing Но не успях да го прочета.

# 452
Снощи сънувах, че имам приятел, не успях да го видя добре в съня си, много го обичах, но майка му беше много зла и заставаше срещу мен..ненавиждаше ме.Изведнъж в съня ми ми стана много горещо и лошо,взех термометър и гледам 42,5 градуса...то все едно на смърт това.Нямам идея как да тълкувам този сън.

*Нямам приятел, не съм имала проблеми с майките на приятелите си..ама  Rolling Eyes

# 453
Здравейте,сънувах,че майка ми ще заминава някъде и усещането ми беше,че все едно при друг мъж.Аз и казвам да неси взема много багаж-яке,че там където ще ходи е студено,блуза и тениска.Сънувах куфара и.Явно е заминала,защото тръгнах да я търся,исках да и отида на гости.Мисля че успяхда да я намеря...не си спомням точно,но като се събудих и стомаха ми беше на топка. Sad ще съм благодарна ако разтълкувате

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 14:17 от mamajuls

# 454
Здравейй Фрея  bouquet днес сънувах много странен сън.Сънувам,че е рано сутрин и аз съм на терасата излязла и стоя там.Страхувам се от това да не падна през парапета,което е почти невъзможно...въпреки това всеки път когато се приближа до него краката ми просто отказват и аз падам на плочките.Изведнъж видях,че идва един поп с кон,който трябва да пасе пред блока ни.Странно беше,че попа вървеше,пък върху самия кон имаше едно малко,черно,спящо кученце.Като ги видях ми стана много драго и започнах да им правя снимки.

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 20:31 от baybaylove

# 455
Здравей, Фрея! 
Две вечери подред сънувам котки. Много котки!
Първата сънувах, че в едно помещение,където една котка роди две малки, гледахме ги и когато поотраснаха ги раздадохме, са се заселили 15 котки. В съня си отворих вратата и вътре беше пълно с котки, които се втренчиха в мен. Същата нощ сънувах и още пак така - много събрани на едно място, но не помня в каква ситуация. Сънувах също така, че отивам на църква и паля свещ... Имам някакъв блед спомен, че май се молех за нещо.
Снощи пак котки,пак много на два пъти... Както и едно малко, което спасих да не падне от една скала. Одраскване ме и после избяга. Изведнъж отивайки на магазина попаднах на събиране на някакви ясновидци, които чертаеха схеми и по тези схеми предсказваха бъдещето. Надникнах от любопитство и веднага получих пред себе си лист. Започнах да правя това, което ми казаха, но така и не го довърших.
И последно- сънувах, че искам да задържа до себе си човек, който в реалния живот ми е само приятел и знаех,че той се среща с една моя приятелка, която имала да му връща пари,но понеже нямала му плащала по друг начин... В съня си бях готова на всяка цена да намеря начин да го откажа от нея... 

# 456
Здравейте,

Тази нощ сънувах как подстригвам дългата коса на дъщеря ми. Когато тя се видя в огледалото  много ми се разсърди и натъжи и аз съжалих какво сън направила. Докато спях озсъзнах, че това е сън и се успокоих, че нещата са поправими.  Все пак гадното усещане ми остана.
Как да тълкувам този сън в ноща на еньовден и трябва ли да търся някакво предсказателно значение.

Ще съм благодарна за всяко мнение!

# 457
Здравейте,

Тази нощ сънувах как подстригвам дългата коса на дъщеря ми. Когато тя се видя в огледалото  много ми се разсърди и натъжи и аз съжалих какво сън направила. Докато спях озсъзнах, че това е сън и се успокоих, че нещата са поправими.  Все пак гадното усещане ми остана.
Как да тълкувам този сън в ноща на еньовден и трябва ли да търся някакво предсказателно значение.

Ще съм благодарна за всяко мнение!

Според мен подстригването не  е на хубаво. Така са ми казвали, но веднъж сънувах, че ме подстригват и ме съкратиха след два дни.

# 458
Ох, сънувах предстоящо раждане, говорих с друга жена, явно на мен ми предстоеше, тя искаше да кръстя детето на нея, ако е момиче и казах че харесвам името Юлия, за момче Юлиан  Hug

# 459
  • Бургас
Сънувах, че съм в някакво жилище, пускам чешмата и водата намаляла, след което почнах да вадя тенджери и да ги пълня с вода и да ги слагам наоколо....какво означава това.....

# 460
Фрея ,виждам ,че не си влизала отдавна , но сънувах странен сън и искам да го споделя .
Сънувах ,че продаваме родната ми къща в село , един мой колега искаше да я купи  и отидохме на оглед .Като стигнах там целия двор беше в изсъхнали бурени ,ясно се виждаше жълтата трева , минахме през двора и видях как бившия ми мъж преминава покрай мен и изчезва , стигнахме до края на градината ,където има две дървета -кайсия и слива , те бяха целите отрупани с големи ярки плодове и започнахме да берем от тях , по едно време погледнах на горе към клоните и видях 3 огромни бухала кацнали един до друг ,след като ги видях единия бухал отлетя , а двата останаха на клона - разбрах ,че са мъжки и женски бухал (не знам от къде знаех) ,погледнаха ме и лицата им започнаха да стават грозни и страшни , събудих се .

# 461
Здравейте! Моля за тълкувание и на моя сън:  Сънувам, че съм в стая с много бедно обзавеждане. На старо легло до маса с мушамичка е седнал баща ми и не ми говори. Майка ми е седнала на терасата и я виждам през прозореца, че пуши, но и тя не ми говори- сякаш са ми сърбите за нещо. Аз стоя между двамата, пред масата с мушама. На масата има голо, розово, милички, ревящо малко бебе! Аз необръщах внимание на родителите ми, а помилвах голото бебенце и му се радвах, усмихвах! Незнам къде бяхме,  откъде дойдох, защо ми се съдят и чие е бебето, но му се радвах. Много бих била благодарна, ако ми помогнете с разтълкуването! Знам, че не е на хубаво да сънуваш голо, ревящо бебе, но аз му се радвах!

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 15:29 от Пеппи

# 462
Пеппи - в денят се определя съдбата а  не в нощта. Това е както се казва  самата съпричастност към човека. Не е в семейството този сън. А в живота е повлиян от днешните дни. Твоята съпричастност с мъката и беднотията на днешните дни.

# 463
Здравейте, моля за разтълкуване на тези 2 сънища:
- В събота срещу неделя да сънуваш как някой твой роднина изведнъж си маха черното/зеницата (само нея, без ириса) от едното око, сякаш я изтрива с ръка или сваля като цветни лещи? Аз го тълкувам като смъкване на нещо (някакъв товар?), но дали е на добро или не?

- Да сънуваш, че баба ти е трябвало да има син, който обаче е не се е родил или е починал и е имал абсолютно същото име като твоето? В реалността такова име като моето по него време е нямало как да му дадат, доста по-модерно е, та се чудя дали бабата в съня не изразява майка ми в случая, защото често съм чувствал, че ми се иска да имам близнак. Като дете имах налудничавата идея да накарам най-добрите си приятели да се обличаме еднакво и да носим еднакви прически. Whistling Колкото и да питам майка ми тя твърди, че никога не е била бременна с близнаци и че това са глупости, десняк съм, а не левичар, но тя е прокървила малко преди раждането. Събудих се в много разстроено настроение и нетипично за мен започнах да рева като бебе, имах чувство на загуба, все едно ревах за истински човек, който ми е бил близък, но съм загубил. Най-странното е, че този несъществуващ син на баба ми го видях на сън и освен, че носеше моето име и приличаше на мен... Rolling Eyes До сега обаче никоя врачка не ми е намеквала, че е трябвало да бъдем двама, не би ли трябвало все някоя да види?

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 18:05 от Baxy1

# 464
Снощи сънувах доста странен сън. Пишех някакви проекти както за себе си така и за съседката, която идея си нямаше за какво иде реч. Когато й дадох нейния проект тя ми благодари, а аз й отвърнах " Аз помагам на теб, а помощта за мен ще дойде от друг човек". Тогава се сетих, че имам проект по математика, а аз съм скарана с нея. Сетих се за един познат, към който имам симпатии и го помолих за помощ.  Бях писала и за него проект, имаше шестица. Той бързо откликна, дойде и написахме заедно проекта. През цялото време се усмихваше. Излезнахме навън, седнахме на една пейка-люлка и загледахме към звездите заедно.

Общи условия

Активация на акаунт