Под елхата таз година и за СЕПТЕМВРИйче подаръци ще има! тема №3

• 29 141
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Моят бебок от 3-4 дни мн трудно заспива. Тъкмо съм го приспала и след 5 минути е буден. Странно на какво ли се дължи това. Преди го приспа в шезлонга и го преместя в леглото му и така си спеше до 1 час, а сега докато го преместя и след 5 минути се събужда. От днес го оставям да спи в шезлонга и не го местя. Така успява да поспи около час, но това не е добре да спи така в този шезлонг. Дано да е временно.
И ние! Днес дремна няколко пъти по пет минути и то в мен. Като го оставя се събужда. Обикновено спи в шезлонга като го държа за ръчичка. И вечер взе да заспива трудно.....

# 451
Аз за пръв път пиша от телефона си. Мисля, че нашите вече са се усетили, че гратисният срок за връщането ию на щърлела изтечв, и зачочнаха да си показват магариите

# 452
 Joy

Аз открих начин за по-дълго спане в шезлонга. Имам една възглавничка, продълговата. Слагам я притисната към тялото на бебето, точно все едно е гушната. Така спа един час днес!
И разбира се с включена вибрация на шезлонга, иначе няма да стане.

# 453
Оф, сега пък големият батко с вирус и червено гърло. Дано не лепне пак..

# 454
  • Пловдив
Бебка днес в 6 сутринта беше готова - весела, будна и наакана Simple Smile) Лошо ми стана, като разбрах, че трябва да ставам. Опитах се след миенето да й дам отново да яде и да се унесе, но напълно безуспешно. Така си играхме известно време и по едно време я видях, че започва да търка очите. Много се зарадвах. Оставих я в кошарата, залюлях я, подрънках й с играчката и, о, чудо, тя заспа. Дръпнах завесите да имитирам нощ, пуснах й сешоара и легнах, затаила дъх, като се надявах, като й е тъмно, да спи поне час. След 40 мин изрева й се събуди  #Crazy Гушнах я и започнах да рева, защото се чувствах много зле - през нощта ставах няколко пъти, цедих се, приспивах я и вече на сутринта нямах никакви сили. Аз по принцип се увствам болна без сън  Cry А ММ ми се чуди ... офф, никакво разбиране понякога от него.
Как разбира това дете, че е ден и не спи дълго. Вече с часовника засичам и все по 40-45 мин спи  Confused
Еми оплаках се  Joy  Tired

# 455
  • Драгоман
 Здравейте! Напоследък нямам време да пиша.На 90 дневна диета съм и да се похваля за 8 дни -2.5 кг!  Simple Smile Остават ми още 7.5 до нормалното тегло!
Емето днес за първи път се обърна от гръб по корем, а от вчера се мъчи да пълзи.
Алана, аз така от рано изаквах и изпишквах голямата и на 1г и 5м махнахме памперса. Почнах на 5м. Над леген, а после на гърне. Изобщо мн съм доволна от ранното приучване на гърне! И сега мисля така да процедирам! Peace

# 456
Момичета, моето малко мъжленце от два дни се е научил да седи и да си крещи и пищи. Опознава си гласа ли? При вас има ли такива работи?

# 457
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Това с пищенето ми е много весело и той много се забавлява.Точно опознават собствения си глас.

Ние днес бяхме на консултация и ме изнервиха яко пак.Иначе педито каза, че се криви, защото започват зъбите...за мой ужас  ooooh!

# 458
  • София
Ха, верно че имаше и момент с пищене. Simple Smile При нас още не е дошъл, но си спомням сега като казвате. А моят мъник днес се обърна по корем в кошчето за кола и се опита да избяга от него, като се набиташе с ръце. Вече никъде не мога да го оставя.

# 459
в събота се научи да се обръща от корем по гръб, в понеделника се изтърси от дивана. Докато ММ стоеше до него и го "гледаше". Да, ама не бебето, ми телефона си гледаше, а то ми се изтупка. И от тогава ММ като се доближи до бебчо и си скрива тел. в джоба, щото много му се карах.  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 460
Jen4eto, ти не кърмеше ли, не ти ли намаля кърмата от диетата? Че и аз имам десетина кг за сваляне, които доста ме депресират вече, но много ме е страх за кърмата, че и без това не ми е страшно много...

# 461
  • Пловдив
Мойта няма никакво намерение да се обръща. Но как пищи  Laughing Много ни забавлява така, себе си също. И мнооого се плези - тоя език е постоянно навън. Диша като куче  hahaha  newsm78

# 462
  • София
И Кико мина през периода на пищене, даже май вече не му е толкова интересно. Издава сега едни звуци на искрено удивление, от сорта на "Аууу", "Ааааа", много е смешен  Laughing Heart Eyes

При нас новото е, че от няколко дни спи с извита назад глава и обърнат настрани  newsm78 Ама направо понякога имам чувството, че на кравай иска да се завие. Слагам го по гръб, след 5 минути отивам, нашият пак така и спи блажено. Еми не го пипам, явно му е удобно.

Иначе със спането, да чукна на дърво, няма проблеми. Между храненията подремва по час-час и малко с изключение на следобедния сън, който е поне 2 часа, понякога и 3, между 12 и 15 ч. съответно.

Хапва си добре, по 200 мл. Фризолак, а вечер на последното хранене давам 230. Някой път ги изяжда, някой път не. От вчера ака по веднъж на ден, досега бяха 2, че и 3 в някои дни, откакто е на АМ. При него това обикновено е индикация, че храната не му достига. Ще го наблюдавам още няколко дни и ако вземе, че почне да прескача, което видимо го мъчи (щото ако е спокоен няма да ми е чак такава драма), ще увелича количеството храна.

Дано само не го разболея, че аз още съм със запушен нос и се влача с едни маски в нас..  ooooh!

Довечера за първи път ще спим само двата заедно, че таткото ни е извън града и не успях да организирам навреме майка ми да ни прави компания. Стискайте палци да е послушен и да нямаме среднощни приключения Praynig

# 463
Хапва си добре, по 200 мл. Фризолак, а вечер на последното хранене давам 230. Някой път ги изяжда, някой път не. От вчера ака по веднъж на ден, досега бяха 2, че и 3 в някои дни, откакто е на АМ. При него това обикновено е индикация, че храната не му достига. Ще го наблюдавам още няколко дни и ако вземе, че почне да прескача, което видимо го мъчи (щото ако е спокоен няма да ми е чак такава драма), ще увелича количеството храна.
Нашата педиатърка каза да му даваме по 150 мл, наааай-много 160 мл и повече не разрешава. Явно има някакви съображения да не се разшири стомахчето. Обаче тя казва да го храня 6 пъти, а той най-често яде по 5 пъти.
Тедичка, това с акането не е от недояждане. От както дохранваме с АМ и нашето върши тази работа по-рядко. От една приятелка гледам, че като започнем пюрета, тогава ще се регулират нещата......поне се надявам Peace

# 464
  • София
Нашата педиатърка каза да му даваме по 150 мл, наааай-много 160 мл и повече не разрешава. Явно има някакви съображения да не се разшири стомахчето. Обаче тя казва да го храня 6 пъти, а той най-често яде по 5 пъти.
Тедичка, това с акането не е от недояждане. От както дохранваме с АМ и нашето върши тази работа по-рядко. От една приятелка гледам, че като започнем пюрета, тогава ще се регулират нещата......поне се надявам Peace
Може и да не е, аз съдя по това, че докато беше на кърма, се оказа така. Сега на АМ е нормално да се изхожда по-рядко, така ли?  newsm78 Не беше ли обратното, че кърмата е възможно да я усвоява цялата и да не се изхожда всеки ден, а при АМ винаги да има какво да "изхвърли"? Поправете ме, ако греша, защото наистина нямам опит с храненето с друго освен с кърма. Той беше изключително на кърма първите 4 месеца, не се е налагало да дохранвам понеже първоначално имах много, а впоследствие давах от замръзената.

160 мл. той ядеше през 3-я месец, абсурд сега да му стигат. Не знам дали вече няма разширен стомах, но така или иначе би гладувал с по-малко количество. Той яде 5 пъти в денонощието, което значи около литър АМ  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт