С какво ви дразнят свекървите- 54

• 47 778
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Ама тя клекна ли най-накрая да не идва след раждането?!? Ако е капитулирала и заради това е ревала по телефона, значи струвало си е.
Ами, клекнала... След последното ходене на ММ до село, включи актьорския талант. Направо Болшой театър... Не знам какво са говорили, но тя взе да вдига кръвно, получава нервни пристъпи... Включи и сестра си в сценката. Лелята звъни на ММ и му обяснява, че ще уморим майка му, че бил длъжен, че така било редно. Аз сега от хормоните не съм знаела какво ме чака. То трябвало сестра й да е в къщи, щото нямало  да съм адекватна едва ли не и ще трябва някой да се погрижи за това бебе,  докато аз гледам в точка/ скубя си косите/рева/ тръшкам се от болка и т.н. безумия, които е възможно да върша, защото ми е за първи път и не се знае въобще как ще ми се отрази... Тя лелята е много способна. Сестра й срещу нея да тича, не може да я стигне...
Та така. След като ММ отрязал и леля си и й казал да не си вре носа, където не й е работа, свеки включи и майка ми в играта. Очаквах го честно казано, но все се надявах да е по-обрана в драматизма и театъра...

# 211
Трещерица, ами по моите разбирания не е нужно да се дава всекидневен отчет какво правим, ще правим, правили сме и т.н. Ако по твоите е ок, няма проблем, различни хора, различни разбирания.
 Дописвам. Изнервящо е дотолкова да се очаква позвъняване или отговор на такова, че всичко друго в този момент минава на заден план, защото мама ще се притесни, че не се свързват.
+1 Трещерица  нарочно дразни и гледа сеир. За мен също изобщо не е нормално, техните да бъдат уведомявани какво ще готвим днес, дали детето се е изакало и тем подобни неща, които би трябвало да са само в семейството ни. Ако обаче аз почна да звъня на майка ми всеки ден, ще се стигне до подигравки и неминуеми разправии. При опитите ми да го откажа от този навик, защото това води до сметки от по 65лв на месец, защото моят редовно не си следи минутите и ги надскача, срещнах сериозен откат от нейна страна и се отказах да се разправям. А и след съобщението на стената му във ФБ защо не си се обаждал вече 2 дни, не смее да пропусне явно  Mr. Green

# 212
Направо актьорска трупа Shocked

Моята свекърва много мисли за мен, ние да сме си поживеели още малко с ММ, те щели да гледат детето, били лекар и педагог каква по хубава комбинация. И без това девер ми бил поотрасъл, а те вече нямали как да направят четвърто. Само леко изтърваха факта, че това дете е наше и ние имаме намерение да го гледаме, а не да сме му брат и сестра под прикритие. Crazy

# 213
Направо актьорска трупа Shocked

Моята свекърва много мисли за мен, ние да сме си поживеели още малко с ММ, те щели да гледат детето, били лекар и педагог каква по хубава комбинация. И без това девер ми бил поотрасъл, а те вече нямали как да направят четвърто. Само леко изтърваха факта, че това дете е наше и ние имаме намерение да го гледаме, а не да сме му брат и сестра под прикритие. Crazy

Като си спомня как в другата тема бистрехме мераците на свекърва ти да праща девера ти, който сега е в 4-ти клас, да го гледате вие с мъжа ти, сегашните ѝ мераци на съвсем налудничава работа ми приличат. Ега си бартера! ooooh!

# 214
Аз вече за случая с девера изгубих нишката на желанията и логиката, просто си седя мирно докато той печели състезания. Каквото стане. Зайчето ще си е при мен пък ако искат Бил Гейтс и Мария Монтесори да го искат. Heart Eyes

# 215
Absurd, Deni, прави сте, театър му е майката Simple Smile Още от първият път, в който стъпих у свеки ми светна как манипулират мъжете в семейството с ох, ах, ама пусто не се научих и аз. Мм и той трепери над сестра си, все нещо не й е наред, както казва една нейна леля- родена е уморена:) Ама живот си живее и върти всичко на педал около себе си. Честно ви казвам евала и казвам, а аз глупавата всичко да свърша, ох бох са си за мен.
 Бяхме бременни заедно, обаче аз с огромен корем, тя по- елегантна, свеки я караше само да лежи и да почива, мен ме е карала да стана да й налея вода:)

# 216
Бяхме бременни заедно, обаче аз с огромен корем, тя по- елегантна, свеки я караше само да лежи и да почива, мен ме е карала да стана да й налея вода:)
Не казвай, че си станала и наляла вода на принцесата!

# 217
Честно, Уиш, не помня. Мъча се, но не си спомням. Абе, живи и здрави да са, аз на мм съм му казала, че съм я зачеркнала С като авторитет след една една нейна изцепка, но съм добра душа и омекнах.
 Седмицата, в която разбрах, че съм бременна прокървих. Лекарят каза, че има отлепяне на сакчето и риск от аборт, да лягам и да не ставам. Да, обаче няма кой да ми гледа детето, само няхме, а той си има нужди. Решихме да отидем при С, понеже моите родители са доста далеч. Първата изцепка беше, щом съм прокървила може би е по-добре да падне плодния сак, второто беше как ми каза докато бях в адско неразположение, че не може да го гледа малкия, щото ще вари домати!!! Прирева ми се от обида, обадих се на мм да идва да ни прибира след еднодневен престой. И той беше потресен, но пусто му респект ли, обич ли, не можа дума да й каже, че и от него ме заболя.

# 218
  • Варна
Ама тя клекна ли най-накрая да не идва след раждането?!? Ако е капитулирала и заради това е ревала по телефона, значи струвало си е.
Ами, клекнала... След последното ходене на ММ до село, включи актьорския талант. Направо Болшой театър... Не знам какво са говорили, но тя взе да вдига кръвно, получава нервни пристъпи... Включи и сестра си в сценката. Лелята звъни на ММ и му обяснява, че ще уморим майка му, че бил длъжен, че така било редно. Аз сега от хормоните не съм знаела какво ме чака. То трябвало сестра й да е в къщи, щото нямало  да съм адекватна едва ли не и ще трябва някой да се погрижи за това бебе,  докато аз гледам в точка/ скубя си косите/рева/ тръшкам се от болка и т.н. безумия, които е възможно да върша, защото ми е за първи път и не се знае въобще как ще ми се отрази... Тя лелята е много способна. Сестра й срещу нея да тича, не може да я стигне...
Та така. След като ММ отрязал и леля си и й казал да не си вре носа, където не й е работа, свеки включи и майка ми в играта. Очаквах го честно казано, но все се надявах да е по-обрана в драматизма и театъра...

Те следващите изцепки сигурно ще бъдат, че следродилната депресия може да те докара до самоубийство или да си навредиш нещо на собственото дете. Направо се чудя как не са направили постъпки да те освидетелстват още. Ама и мъжа ти як отпор дава, чак ме кефи.

# 219
  • София
Кали, на мене ми е жал за свекървата.
Поканете я за 2 -3 дни като ви изпишат с бебето. Но уточнете, че гости няма да се събират сега -  има грип.
Нека му се порадва на внучето,  сигурно и тя го е чакала с години.

# 220
  • където ми харесва
Поканете я за 2 -3 дни като ви изпишат с бебето. Но уточнете, че гости няма да се събират сега -  има грип.
А Кали сигурно не го чака от години и няма право да му се порадва на спокойствие?!

# 221
Кали не е забранила на свеки достъпа, тя просто иска да имат 10 дни, за да се нарадват на бебето на спокойствие и да напаснат ежедневието си.

# 222
Появата на нов член в семейството си е много интимен момент и си е само за майката и таткото, и ако си решат ще споделят мига. Както казват и другите, то сега има много модерни грипове.
 Много нахална тази свекърва.На всяка цена с всички средства да се наложи да дава акъли. Laughing
 Но пък от друга страна похвално е как се хвърля с желание уж да помага, но цялата работа ми се струва, че е за да командори. Laughing
 Ако аз имам дете, моята сигурно няма да иска да го погледне, и аз ще трябва да се преструвам, че не й го давам hahaha. Mr. Green

# 223
А Кали сигурно не го чака от години и няма право да му се порадва на спокойствие?!

Тя не е казала, че ще й го вземе.

# 224
Искала е да бъде на всяка манджа мерудия, и е пратила лелята да го съобщи. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт