С какво ви дразнят свекървите- 54

• 47 758
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Дъ уиш, що така сама се разпозна в образа на лелката не зная. Laughing

Че чак и диагнози взе да раздаваш наляво-надясно. Малко е грубичко и доста надменно. Heart Eyes
Какво ти беше образованието - лекар, психиатър, психолог?

# 361
Дъ уиш, що така сама се разпозна в образа на лелката не зная. Laughing
Не, Герда, теб те припознах в този образ, в който набеждаваш съфорумките. Излишно е да пробваш да изкривяваш всеки казус през призмата на твоя собствен.

# 362
Уиш, през твоя ли да го пречупвам?
И коя си ти, че да се изказваш толкова високопарно?

# 363
Мдам, одата за шпалира, който да посрещне принца и кралицата-майка изобщо не е високопарна. Но тя няма нищо общо с Кали и нейния казус. А ние обсъждаме него, а нечие ОКР.

# 364
  • София
Кали извинявай. Живей си живота както ти харесва.
Това си е твоя живот и ти решаваш как да бъдеш щастлива.

За моя радост моя живот е корено различен от твоя. И ми е мъчно за теб...но най-важното е ти да се чустваш добре в собствения си живот. Просто реагирах, на глупави постове тук. А се зачитай ки се в темата видях едни черногледи хора, и много ама много ми домъчня за тях.

OMG

# 365
Няма нови свекърви на хоризонта,затова ще "похваля" моята бъдеща,с която се чухме вчера.
Накратко...звъним и ние,за да и честитим новата година и прочие,при което аз я питам :"Ти купи ли си билет за сватбата вече?" (в друга държава е от доста години,оставила е ММ,когато е бил 4-5 клас,идва си за по 1 месец лятото,като купува самолетните билети на нея и малкия и син по-рано,когато са по-ниски цените.) ,при което тя ми отговаря :"А,ти добре ли си? Не съм си купила още ( с някакъв истеричен смях) .  Shocked
Аз някаква стресната, млъкнах...знае датата на сватбата от 1 година (нищо,че даже не се обади по телефона да ни честити годежа) ,но не мисли явно скоро да я свърши тази работа.
Може пък да очаква да се разделим със сина и до тогава,знае ли се .  Crazy Laughing
Аз пък С или Без нея,ще си го взема и ще се омъжа Laughing Laughing Laughing

# 366
Дъ уиш, абе ти ми се караш! Много лично вземаш моите истории, да не си някоя роднина на свекървата ми. Laughing

# 367
 А  зачитайки се в темата видях едни черногледи хора..........

Меко казано черногледи.

# 368
  • Canada
Съмнява ме да ги взема лично твоите истории, че и на сериозно Simple Smile

# 369
Еми, кво толкова взима лично отношение, че и ми се кара.

# 370
Между черногледи и надменни, по-неприятни са ми надменните.
Чак и едно съжаление се лее! В един абзац 2 пъти.
Сполай на поредната идеална  Stop

# 371
Ох, изчетох и аз всичко за Кали. Интересно сръвнение да направя. Нали писах, че живея в Америка. Тук една приятелка наскоро роди, като тръгна да ражда, мъжо и пусна един статус във фейсбук да ни информира всички, че е настъпил момента. После я закара до родилното и след това пусна една снимка на бебето, да има какво да видим, нали сме клюкари. И ми направи впечатление как майката на това момче отдолу беше писала колко се радва и как ше ги оставят известно време на мира и ще отидат да видят бебето след 2-3 седмици. А знам, че родителите на това момче живеят на 10 минути с кола от къщата на новото семейство. Та като го обяснявах на майка това и тя малко им се учуди и вика -Тези пък Американци да дойдат в България да видят как се прави изписване на новородено! хаха и че нали не помагали за внучето. Ама аз знам, че те помагат финансово,  и това си е доста помощ според мен. Simple Smile Но както и да е исках само да го напиша това като пример, че явно и в България се поражда подобна тенденция, кадето новите родители биха предпочели да си имат 1-2 седмици с новото бебе- особено ако е 1во дете, и после да им се изсипва целия род да ги гледа кви са хубави и 3мата Simple Smile Например моя свекър каза, че като минат 6 месеца след като родя, ще гледат да дойдат и да си видят внуците. Моята майка пък се е нагласила да е тука 2 седмици преди да са се родили- за да помага. Simple Smile И така. Simple Smile

# 372
Hope, не ти прави чест, ма никак Sad
Аз съм почти на възрастта на някои от свекървите, бъдеща свекърва, нямам проблеми със свекървата, майка за съжаление отдавна нямам,  и макар да намирам от време на време някои изказвания тук за крайни (всъщност това се случва рядко и обичайно от нови потребителки, които бързо се отказват, защото тук обстановката не предполага оставане, ако наистина имаш проблем), не бих си позволила да давам оценки... Всъщност опитът ми (немалък предвид годините ми  Mr. Green) показва, че онези, които твърдят, че другите са тънкообидни и претенциозни, обичайно в  сходна ситуация реагират доста по-крайно...

# 373
А  зачитайки се в темата видях едни черногледи хора..........

Меко казано черногледи.

Добре де, кое му е черногледото на това да искаш няколко дни да си насаме с мъжа си и бебето си след раждането му или пък да не искаш пренасяне на роднини у вас да ти помагат? Кое всъщност? Това опира до характер - дали си падаш по шумни роднински сбирки и можеш ли да ги изтърпиш дори изморена или не.

# 374
  • София
Кали извинявай. Живей си живота както ти харесва.
Това си е твоя живот и ти решаваш как да бъдеш щастлива.

За моя радост моя живот е корено различен от твоя. И ми е мъчно за теб...но най-важното е ти да се чустваш добре в собствения си живот. Просто реагирах, на глупави постове тук. А се зачитай ки се в темата видях едни черногледи хора, и много ама много ми домъчня за тях.
Laughing Скица.

Общи условия

Активация на акаунт