С какво ви дразнят свекървите- 54

• 47 727
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ну, заяц  Laughing, ть сразу меня  Joy
А?  Shocked

# 391
Ами в този случай пари, моята С също пари и разни златни неща ( пара, кръстче). Приятелите и роднините ни дрехи предимно. Чудих се в началото тези гърци добре ли са, че ме заляха с дрехи за едногодишно и повече, после ги благославях. Братя и сестри питаха и подариха неща нужни от списъка за бебе като стерилизатор например.
Сега няма да купя абсолютно нищо псвен два биберона и две шишета Simple Smile, имам всичко, ще ми дадат много дрехи, а и ще ми подарят. По-лесно е с второто, с първото от желание и трепет, че е първо хиляди левове отидоха.

# 392
  • Варна
Учудващо инфантилно поведение имат някои уж зрели индивиди.

# 393
Такава публичност не ми се нрави, че кога ще ражда, че се е родило, че снимка веднага за фейсбука. Но аз съм от типа, които всичко им е скрито всичко и го ползват само за комуникация.
А свекървата може да остане за няколко часа и пак да направи изцепка. Сещам се когато братовчед ми се роди и отиваме при леля ми за изписването. Свекърва й не знам какво й стана с главния бушон, но срещу бебето си изкара гърдата и тръгна да му я стиска пред лицето и да вика 'Ай, баба, цица искаш ли' Crazy

Това не може да е истина  Joy

# 394
Не съм и няма да бъда свекърва.
Забелязвам обаче едно задоволство от това, че някой отрязъл свекървата или скъсал връзките за винаги. Ами, ако принцовете и принцесите, които отглеждате  утре ви отрежат вас?
Не може ли малко по човешки? Казали ви нещо, искали да дойдат, хайде навирихме носа.
Винаги има две страни и в повечето случаи вината за недоразумения са и в двете.
Свекърва ми не е идеална, аз мисля че съм, но за нея не е така може би.
Живеем отделно и когато майка и син спорят за нещо, аз си вземах децата и излизах на улицата да ги разходя, когато бяха малки. И не защото понякога мъжът ми е бил прав и не съм искала да го защитя, а защото те са майка и син и ще се оправят. Аз съм чужд човек и все нещо може да изръся, което казано от свой и чужд се възприема различно.

# 395
vasq_5, това е така, погледнато отстрани и обобщено.
Няма как да знаем какви са в действителност отношенията между снаха и свекърва. Първо, защото не познаваме снахата - виждаме потребителско име, написало един текст, дали е обективен - не знаем. Не познаваме и свекървата. Тя участва в описанията на снахата.
Нещата наистина могат да бъдат изкривени, факт. Друг факт е, че е пълно по магазините, по автобусите, по държавните учреждения, където си щеш с простовати хора, които не ти трябва нито кетап за психология, нито докторски слушалки, нито окултни способности, нито ти трябва нещо по-специално, за да разграничиш простотията.
Еми всички тия хора са свекъри, свекърви и снахи.

# 396
  • Оптимист по принуда
'Ай, баба, цица искаш ли' Crazy
rotfImbo Ей тука вече припадам. кАжи, че има и видео с този скъп интимен момент  Crazy

# 397
rotfImbo Ей тука вече припадам. кАжи, че има и видео с този скъп интимен момент  Crazy
2003 нямахме пари за видеокамера, само фотоапарат. Peace Но на всички ни е отпечатано в съзнанието, а бяхме маса народ.

# 398
Не съм и няма да бъда свекърва.
Забелязвам обаче едно задоволство от това, че някой отрязъл свекървата или скъсал връзките за винаги. Ами, ако принцовете и принцесите, които отглеждате  утре ви отрежат вас?
Не може ли малко .....
А защо слагаш паралел между отрязани връзки снаха/свекъри и син/родители?
Ако един син отреже изцяло комуникацията с родителите си, то проблема е с много корени. Твърде елементарно е да решим, че снахата е единствена причина.
Ако само снахата откаже контакт със свекъри, но синът продължава да се вижда/чува с родителите, то снахата е в пълно право да не общува с хора, които не са нейна порода. Как се е стигнало до необщуване? Вероятно е дълъг път, а не някое краткотрайно, еднократно събитие. Четеш тук 3 истории на кръст + прекратени отношения и вадиш големия извод за вирнат нос. А дали?

# 399

Предполагам, че бабата се е била почерпила по повода.
Не, че това я извинява.

# 400
Скрит текст:
Трезвена си беше, мисля, че мъжете пиха по една ракия и това беше, повечето бягаха напред - назад да купуват неща за бебето. И тъкмо се събраха всички и на нея нещо ѝ превключи. Години минаха още не мога да я погледна сериозно тази жена.

Днес свекърва ми пак ми се обади да ме подпита дали все пак не искам да ѝ приема офертата. Ми не, не искам ooooh!

# 401

Днес свекърва ми пак ми се обади да ме подпита дали все пак не искам да ѝ приема офертата. Ми не, не искам ooooh!
Не виждам лошо да попита. Важното е да не се натрапи дори при отказ.
Но да предложи и да ЧУЕ отговора го приемам по-скоро за любезност  Peace

# 402
  • при късмета
 Ами, ако принцовете и принцесите, които отглеждате  утре ви отрежат вас?
Не може ли малко по човешки? Казали ви нещо, искали да дойдат, хайде навирихме носа.

Поредния размахан пръст за спорта. Нас утре ще ни отрежат, ако подражаваме на тези които ние сме отрязали. А за да ни дразни нещо, значи не му подражаваме, нали? Ако изобщо ставаше така.
Това клише е невалидно отдавна и всъщност никога не е било меродавно. Глупаво е да се смята, че отношенията ще се повторят абсолютно идентично и от там да произтекът същите изходи.
Ще ни отрежат също, ако не се съобразим с характера, мирогледа и приоритетите на децата ни. Все пак не можем да ги моделираме на 100%, а и те са си отделни личности с отделни характери. При това ще си изграждат приоритетите спрямо времето в което живеят, както ние нашите. Ако не успееш да се съобразиш с детето си, способен ли си да го направиш с друг? Надали. Обаче тези същите държат да изграждат приоритетите на другите и да смятат единствено своите приоритети за валидни и правилни.
Ами ще ги отрежат, какво друго да стане?

# 403

Не виждам лошо да попита. Важното е да не се натрапи дори при отказ.
Но да предложи и да ЧУЕ отговора го приемам по-скоро за любезност  Peace
Мислех си, че след като съм категорично казала един път, че не искам да ми вземат детето за отглеждане при тях сме се разбрали, но уви ooooh! Много мразя да дам някакъв отговор, който нямам намерение да променям, но да ме попитат още няколко пъти за всеки случай.

И дано през новата 2016 да започне да предупреждава когато идва, защото ни писна с ММ да сме изненадвани в гръб. Той като е без гащи съвсем му причернява от тези визити.

# 404
Заяц, ми накрая да я посрещне по паток и да миряса.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт