Електрически скейтборд

• 4 560
  • 6
  •   1
Отговори
  • Варна

Каква марка имате? Какъв размер? Доволни ли сте? Предимства или недостатъци, които сте открили при употреба, които не сте очаквали да са така? Защо избрахте именно вашия?
Всякаква информация би ми била полезна за избора.

# 1
скейборд или уейвборд е?

# 2
  • Варна
Скейт. Уейвбордите не са електриески, а само с колелета. http://www.decathlon.bg/1561-uevbord първият сайт, който намерих с двата вида. (Дано не се счита за реклама и не съм сигурна темата за тук ли е или за "на пазар". Разчитам на корекция ако е нужна)

# 3
значи имам нужда от пояснение кое точно какво е  Peace
до колкото знам скейбордът е равна дъска, уейвбордът е с подвижна връзка в средата, което позволява друг тип движения с дъската

# 4
  • Варна
Ами това не е като нито едно от двете, но така го водят. Най-точно е само долната част на segway  може и това да е името, а в Бг да са решили, че скейт му  "отива"

Тонва е електрическо и движението е само с тежестта на тялото, но е по-компактно и без "кормило" ако мога така да се изразя. Със свобовдни ръце си, много по-леко е и удобно за пренасяне и съхранение.
Търся мнения, т.к. все още не е много популярно, а и евтино та не искам да се излъжа с покупката и ако притежатели изкажат мнение би ми било от полза, а предполагам и на други заинтересувани.

# 5
  • София
Аз също търся такъв електрически скейтборд за сина ми, но не знам от къде да го взема и дали не е опасен, защото гледам развива скорост до 15 км/час и ако паднеш с такава скорост дали не си потрошаваш крайниците  newsm78

# 6
  • Има много детски смях.
Казва се hoverboard. Не е опасно. Напротив, много е забавно. За около 5 мин. му се хваща цаката и е голям купон, както за малки, така и за големи.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт