Нашите кухни - 62

• 112 349
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
А някой има ли мнение за мивките на Горение.Или по -добре Евролукс,Тека(става въпрос за полимергранитни мивки)? newsm78

# 631
  • Раковски
А някой има ли мнение за мивките на Горение.Или по -добре Евролукс,Тека(става въпрос за полимергранитни мивки)? newsm78

Бря, горение и те почнали да продават мивки. Всъщност изброените марки не правят мивки а ги поръчват с тяхното лого. Смятам, че няма голяма разлика в качествата им, но има разлика в цената им особенно при по-марковите и според цвета.

# 632
  • София
Да се включа и аз с въпрос докато обсъждате мивките.

Каква е разликата между Metaltek и Granitek при мивките на Eurolux? Също така светлите цветове (и при двата варианта) оцветява ли се от някакъв хранителен продукт?

# 633
# 634
  • София
Благодаря, shadowman  omm

# 635
  • София
Здравейте,
и аз докато сте на тема мивки да попитам имате ли мнение за тази - дали се надрасква, дали се оцветява?http://www.ikea.bg/kitchen-and-appliances/Kitchen-taps-and-sinks/Sinks/57770/83062/

Питах в темата за Икеа, но никой не ми отговори, явно нямат наблюдения съфорумците.

# 636
  • Раковски
Този тип мивки са като в банята, рядко се използват и за може би заради това нямат наблюдения. Според мен ще е здрава на надраскване и по-слаба на удар.

# 637
  • София
Благодаря Шадоу, и моето усещане е такова. Чета темата и виждам какво е най- доброто, но пък ми се връзва интериорно със стила, който искам за селска къща.

# 638

Бря, горение и те почнали да продават мивки. Всъщност изброените марки не правят мивки а ги поръчват с тяхното лого. Смятам, че няма голяма разлика в качествата им, но има разлика в цената им особенно при по-марковите и според цвета.

Благодаря!
Какво не ти хареса в твоята мивка?Как се "държи"във времето?

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 06:48 от dt

# 639
  • Раковски
Мивката се използва повече от 10 години, дъното се драска и лесно се наранява (това за полимер мрамора).

# 640
  • София
Да се включа и аз с питане за мивките - тази като качество дали е добра? [url][http://www.teka.com/bg/products/view/26987-%D0%9C%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B8-menorca_50_s_tg/url]

# 641
  • Раковски
 Тека е добра марка, може да сравните с тази, като теката има автоматичен сифон което вдига цената, алекса е по-дълбока.

# 642
  • София
Много благодаря! Интересуваше ме като качество дали е добра - искам да е здрава, лесно да се почиства и да не задържа мръсотия и бактерии, а това не го пише, затова питам Simple Smile

# 643
  • Sofia
И на мен много ми хареса последния вариант..има си всичко, симетрично и удобно изглежда.
И аз съм на вълна планиране на кухня. Бихте ли погледнали и дали идеи Simple Smile 
Скрит текст:

Искам да разположа и трапезарнията в това помещение. То е отворено откъм хола ( има само засечка и колона ) и ще се вижда всичко,та ми се иска да не се набиват на очи фурни, тенджери и други подробности Simple Smile
Дали един остров ще седи добре пред Г образната кухня ? Или по-скоро няма място за него?

# 644
  • Раковски
На кои сте е кухнята и къде е ВиК-то?

Общи условия

Активация на акаунт