Зъболекари в Бургас - тема № 2

• 178 489
  • 734
  •   2
Отговори
# 645
  • Бургас
И аз ходя при д-р Стефанов,  сравнително отскоро. Видях, че имаше закачен сертификат за лечение на пародонтоза. Като цяло харесва ми работата му, единствено високите цени са минус.

# 646
tky, мъжа ми е много доволен от Балева, уличката зад Новата поща в един панелен блок. Преди години му беше спасила един зъб, който никой не се наемаше да лекува,направо искаха да му ги вадят. Преди две години го беше пратила за кореново лечение на зъб при една докторка, която основно това прави и е с необходимата апаратура. Намира се в новата кооперация до подземната улица. Балева работи със здравната каса, за другата мисля че и тя, но помня че лечението беше много скъпо, около 1500 лв доплати.

# 647
Здравейте, колебая се при кой зъболекар да отида - Десислава Филчева (клиника О.сем), Румен Градинаров (Easy Dent) или Будинка Ковчазова (Indent).

Кой бихте препоръчали?

# 648
  • Бургас
Здравейте,
аз съм ползвала услугите на д-р Филчева и съм доволна
Много е внимателна.
Нямам какво лошо да кажа, за другите нямам мнение

# 649
д-р Филчева, била съм при нея. Много е внимателна и останах много доволна.

# 650
  • Сливен
Здравейте, колебая се при кой зъболекар да отида - Десислава Филчева (клиника О.сем), Румен Градинаров (Easy Dent) или Будинка Ковчазова (Indent).

Кой бихте препоръчали?
Др Филчева си има и нейн кабинет във Възраждане

# 651
При Градинаров Easydent  абсурд остави ме със засегнат нерв за цял живот, унищожи ми здрави зъби и още куп други неща сътвори, но романа е дълъг. Бягайте от него, по принцип когато се “наядат” става така немарливост, безотговорност и прочие

# 652
  • там, където ми харесва
Д-в Петров е внимателен , д-р Парсанов също.

# 653
  • Бургас
Мнение за доктор Кристиан Данаилов?
Излиза ми реклама на неговият кабинет, наблизо ми е и се чудя дали да не опитам. И рентген имат, което си е плюс.

# 654
При Градинаров Easydent  абсурд остави ме със засегнат нерв за цял живот, унищожи ми здрави зъби и още куп други неща сътвори, но романа е дълъг. Бягайте от него, по принцип когато се “наядат” става така немарливост, безотговорност и прочие
Градинаров и при мен не се справи - писала съм на предната страница. Така.... ходих в Осем при Бараков - общо взето  само дето направих 2 ренгенови снимки -естествено за моя сметка де. Иска да разбие здрава изцяло керамична коронка, защото на задния зъб трябвало също корона да се сложи...Не мога да го разбера :защо на предния зъб , при който няма проблем, трябва да му се махне корона и да се сложи нова?

# 655
Градинаров и при мен не се справи - писала съм на предната страница. Така.... ходих в Осем при Бараков - общо взето  само дето направих 2 ренгенови снимки -естествено за моя сметка де. Иска да разбие здрава изцяло керамична коронка, защото на задния зъб трябвало също корона да се сложи...Не мога да го разбера :защо на предния зъб , при който няма проблем, трябва да му се махне корона и да се сложи нова?
За пари!

# 656
Здравейте! Днеска съм била при д-р Стойнов и както винаги е професионален и внимателен (изградил е кучешкият зъб). Но има голямо но ... на 17.02 бях при него, да ме излекува кучешкия зъб, и ми е сложил пломба. На 20.02 бях при д-р Демирева, която само първия път се е справила добре, но на 18.03 усетих ужасна болка на венеца на съседния зъб, който е заразен, въпреки че ми е сложила упойка! Майка ми също е била при нея и изобщо не е доволна, защото е садистка и некадърница. След като се оплаквахме на жената, която записва часовете, вместо да се извини, тая си мисли, че аз и майка ми имаме изисквания, и че сме единствените, които се оплакваме от д-р Садистката! Днеска след процедурата, имахме спор с д-р Стойнов, той буквално повтаря думите на д-р Демирева и тази, която записва часовете! Така че, дами, ако сте били при д-р Стойнов, той ще ви праща тази, която се наслаждава болката на пациента.

# 657
  • Бургас
Какво означава зъба да е заразен?

# 658
Какво означава зъба да е заразен?
Извинявай, че не разказах по подробно. Понеже преди кучешкият ми зъб е със разронен кариес (изцяло черен) в продължение на 5-6 месеца, и с течение на времето съседния зъб е заразен с инфекция. Забравих да добавя, че дори този доктор дори ме уплаши, че ако този зъб не се лекува, можело след 5-6 години да съм с протези! Аз не мисля, че зъбите ми са толкова зле! Да имам един долен зъб корен, който е за вадене. Сега попаднах на друг зъболекар, който е видимо млад от Интернет в Гугъл карти и е много близо, изобщо не ми е далече (живея в Зорница). Името му е д-р Димитър Бахов.

# 659
аз също се чудих да отида ли при Бахов -  но позната ми каза че рабоги изключително скъпо и дори не използва колкото и малко да са , това което ти плаща ЗК. Така ли е наистина ?

Общи условия

Активация на акаунт