Зъболекари в Бургас - тема № 2

• 187 245
  • 747
  •   2
Отговори
# 630
Не знам на какво се дължи това огромно самочувствие на Богдан Димитров и особено взимането на подобни суми за стоматологичните му услуги. Не е изобщо уау. След негово лечение ми се наложи да долекувам зъб. Да не говорим колко хора реват сред слагане на импланти при него... Но не е луд тоя, дето яде баницата.

# 631
Моля за мнение за добър детски стоматолог,да е внимателна и мила това ще бъде първи преглед на детето ми почти на 5 е,нищо не я боли попринцип,но искам да я погледнат.

# 632
Моля за мнение за добър детски стоматолог,да е внимателна и мила това ще бъде първи преглед на детето ми почти на 5 е,нищо не я боли попринцип,но искам да я погледнат.
Препоръчвам Д-р Станимира Великова

# 633
При поглеждане няма да има проблеми никъде. Не съм чувала зъболекари да бият деца при преглед.

# 634
Моля за мнение за добър детски стоматолог,да е внимателна и мила
Доктор Владимирова. Изключително внимателна и търпелива. Дъщеря ми е почти на 18 и не иска да ходи при друг стоматолог.
Но дъщеря ми няма кариеси,правила й е само една пломба. Ходи в годината веднъж за профилактика и за почистване на зъбен камък,който прави на преден долен зъб. Самата Владимирова има малко детенце.

# 635
  • Бургас
При поглеждане няма да има проблеми никъде. Не съм чувала зъболекари да бият деца при преглед.

Хаха, искрено ме разсмяхте. Те и при пломбиране или вадене на зъб не ги бият, но има някои деца, които се плашат и не искат да си отварят устата.

Аз мога да препоръчам една дентална клиника в уличката зад свободния университет. Не помня как се казваше, но имат кабинет специално за деца с картинки по стените и специлен детски стол.

# 636
Да не е my smile наши приятели водиха детето си там преди

Естествено,че не ги бият,но отношението е много важно...заради една такава грубиянка която ми викаше...имам страх цял живот

# 637
  • Бургас
Има ли зъболекар-хирург за вадене на зъб, който приема без записан час или поне има часове за близките дни

# 638
  • Бургас
Единствено в стоматологията. Отиваш и чакаш, но се чака много. Освен това и хигиената е под всякаква критика.

# 639
Има ли зъболекар-хирург за вадене на зъб, който приема без записан час или поне има часове за близките дни
Др Митев

# 640
  • Бургас
Къде се намира този д-р Митев, без час ли се ходи

# 641

Тук има адрес и телефон.
Позвънете и обяснете.
Когато ни се е налагало, винаги е намирал време в рамките на деня.

# 642
  • Бургас
Търся пак зъболекар, в Май Смайлс няма часове до края на март, а ми се счупи зъб. Някой с добра техника и хигиена.

# 643
  • Бургас
Търся пак зъболекар, в Май Смайлс няма часове до края на март, а ми се счупи зъб. Някой с добра техника и хигиена.

д-р Стефанов на ул. Македония 46 (089 675 4689)

# 644
Здравейте! Моля за координати за добър зъболекар  за зъб,  който постоянно ми прави проблеми . Вече смених 3ма : Градинаров , Петкова , Коларов .... и НЕ се справиха, а не ме питайте колко пари съм дала при никакъв ефект  . Зъбът много отдавна е умъртвен, един път корона керамична падна , после за втори път керамична корона и да, към момента короната е на място, но венеца м/у короната и следващия зъб е постоянно подут и прокървява от време на време при миене на зъби , а от вчера  вече цялата ми страна ли , челюст ли точно там  е подута и пак боли ....

Общи условия

Активация на акаунт