Зъболекари в Бургас - тема № 2

• 179 213
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,
Моля за мнение от родители, които са правили пломба на детето си под пълна упойка.
Става въпрос за дете на 7 години.
Не е със СОП. Опитахме варианти, но отказва да съдейства и няма как да се получи без упойка...
Благодаря!
Когато вие самата си дадете сметката каква вреда се нанася на детето от пълната упойка  и какви са рисковете, ще разберете, че начин има. Ако се информирате достатъчно добре, ще намерите варианти без упойка и то доста бързо. Пълната упойка в стоматологията не е грижа за детето, а комфорт за зъболекарите.
Но когато детето не позволява няма начин за съжаление.
Наистина доста е тежко за децата излизането от упойката,но така може да се направи всичко което се налага-пломби,екстракции в едно посещение.
Нама как детето да не позволява.
Вие родител или зъболекар сте?Не се заяждам но аз имам пряко наблюдение върху това.Много деца не позволяват да се работи,стигало се е н повечето случай на деца -чак да почнат да имат гнойни абцеси защото родителите ги е страх да ги подложат и на пълна упойка....Не може да се оставят децата така защото и постояните зъби се увреждат....
Аз никъде не съм казала децата да се оставят така. То е абсурдно просто. И, да, от гледната точка на родител пиша. И се е тръшкал по земята, и е крещял в кабинета, и е ревал. Накрая се примири, всички зъби са му направени. Един път годишно ходи на профилактика. Това е. Няма как да го оставя, щото ревал и се тръшкал да не ходи на зъболекар или за по-удобно да го приспя. Няма как да стане, тези неща зависят от родителите, а не от децата.
Браво на вас ,че сте успели!Малко са родителите успели да постигнат такъв резултат.При мен малката идваше почти три месеца с мен на зъболекар.Виждаше че нямаше нищо страшно и без проблем и направиха пломбите!Важно е на детето да се говори и подготви от вкъщи!
Да не забравяме че и мн важно е първия преглед да се попадне наистина на добър стоматолаг който да предразположи и детето!
В грешка сте, малко са родителите, които поставят пълни упойка на децата, за да им правят зъби. Просто вие сте тези, които казвате какво да се прави и не оставяте децата да се тръшкат, че не искат.

# 616
Има ли пациенти на д-р.Фъндалов, беше ми препоръчан ако някой е ходил може ли да сподели впечатление, за качество хигиена и поносими ли са цените, защото за мен 120 лв.доплащане само на плика по ЗК са си доста.

# 617
  • там, където ми харесва
Попаднах на един зъболекар по препоръка на мои роднина за чистене на зъбен камък д-р Парсанов. Доволна съм от резултата, мисля и кариеси да правя там. Иначе моя ,при когото ходя горкия няма ултразвук да ги чисти!

# 618
  • Бургас
Здравейте
Някой със скорошни мнения за Д. Бахов(в Зорница), за пролекуване на корени, коронки, мост
И за Стефанов също

# 619
Здравейте, никога не съм ходила при д-р.Градинаров в УМБАЛ Бургас имал кабинет, след колебания се ориентирах към него.Но при последния стоматолог при който ходих преди години не останах очарована от хигиената, та искам да попитам онези от вас, които са пациенти на д-р.Градинаров инструментите за преглед я индивидуални вакуумирани опаковки ли са?

# 620
Здравейте. Ориентирайте ме за цени на брекети към момента. Спряла съм се на д-р Ивелина Митева. Опитах да запазя час и в My smile, но там записват за след месец.

# 621
  • Сливен
Здравейте. Ориентирайте ме за цени на брекети към момента. Спряла съм се на д-р Ивелина Митева. Опитах да запазя час и в My smile, но там записват за след месец.
Вижте в ОСЕМ д-р Слейман или д-р Игнатова

# 622
Бихте ли ми препоръчали хирург за вадене на ретиниран мъдрец? Д-р Радев няма скоро часове,а  съм с възпаление… Казаха ми в о.сем, че има няколко, но нямам никакви отзиви и не ми се рискува пак.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 18:34 от тинити

# 623
  • Бургас
Радев мисля , че  дава часове и в "О.сем". Лицево-челюстен хирург е, освен зъболекар.

# 624
Радев мисля , че  дава часове и в "О.сем". Лицево-челюстен хирург е, освен зъболекар.
Да, в О.сем няма скоро. В неговия кабинет никой не ми вдига.

# 625
  • Бургас
Май вдига само когато е на смяна. Гълъбов също е добър, има кабинет и в Славейков, но също е "зле" с часовете. За добрите специалисти, поне две, три седмици се чака.

# 626
  • Бургас
Радев мисля , че  дава часове и в "О.сем". Лицево-челюстен хирург е, освен зъболекар.
Да, в О.сем няма скоро. В неговия кабинет никой не ми вдига.
За кабинета на д-р Радев по телефона около 20-то число дават часове за следващия месец. Може да опитате на място, след като видите графика му в интернет страницата.

# 627
Май вдига само когато е на смяна. Гълъбов също е добър, има кабинет и в Славейков, но също е "зле" с часовете. За добрите специалисти, поне две, три седмици се чака.
Днес пишеше, че е първа смяна, но никой не вдигна. Освен на място да питам.

# 628
  • Сливен
Бихте ли ми препоръчали хирург за вадене на ретиниран мъдрец? Д-р Радев няма скоро часове,а  съм с възпаление… Казаха ми в о.сем, че има няколко, но нямам никакви отзиви и не ми се рискува пак.
Д-р Богдан Димитров в клиника "Бодент"
Звънете и обяснете мисля че ще ви приеме.

# 629
  • Бургас
Преди два месеца сина ми извади ретинирал мъдрец при д-р Маджаров в Меден рудник. Остана много доволен и от операцията и от последващите прегледи през два три дни го викаше да види как върви зарастването. След като се е свързал с доктора след седмица или 10 дни се състоя операцията. И като цена е по добра около 600лв, а в Бодент миналата година първия ретинирал мъдрец извади и не остана особенно доволен от вниманието и се наду много и цената беше около 1200лв.

Общи условия

Активация на акаунт