Зъболекари в Бургас - тема № 2

• 178 652
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, някой има ли мнение за д-р Карауланов и жена му, клиниката им се казва NEKA DENT. Имам много проблемни зъби, но от страх не ходя, а вече имам зъб, който ме боли и просто спешно трябва да посетя зъболекар. Та, ако може да ми препоръчате добри, внимателни и търпеливи зъболекари,  ще съм много благодарна, тъй като за първи път ще ходя на зъболекар в града и съм много объркана  при кого да отида. Благодаря.

Много съм недоволна от него. Подход нулев

Подкрепям neznae6ta !

# 571
И аз съм така то направо фобия😓....ходя при Станислав Стефанов,много е внимателен и готин пуска шеги даже,предразполага.Внимателен е,има сестра почистват след всеки пациент.
С часове е трудно чака се поне седмица, две.

# 572
Бях за втори път днес в NEKA DENT, като мен ме лекува не Карауланов, а синът му - д-р Градев. Искам да ви споделя колко съм доволна и щастлива от лечението, чак бях скептична след поредица поражения върху зъбите ми от бургаските зъболекари. Излекува ми периодонтитен зъб толкова лесно и безболезнено, изчисти ми и корените и каналите днес, работи изключително внимателно и качествено. Особеното е, че и зъбът е с изключително неудобно разположение, няколко зъболекари ми отказаха да го лекуват и изградят, а предложиха единствено вадене, само там се заеха да го лекуват. Часовете вървят месец напред както сте написали, но за мен си заслужава. Имат и много добра апаратура, и работата му е много добра. Аз преди години съм ходила при д-р Карауланов и бях много доволна, а д-р Градев работи също много добре, но е по-внимателен като подход по мое мнение. Препоръчвам!

# 573
Баща и син с различни фамилии ли са? Там имаше и друг млад зъболекар.

# 574
  • Бургас
Баща и син с различни фамилии ли са? Там имаше и друг млад зъболекар.
Д-р Градев съвсем не е син на д-р Карауланов Simple Smile, аз също повърждавам много добрите си впечатления и от него.

# 575
Доколкото знам клиниката им е фамилна, като жената на д-р Карауланов е третият зъболекар, поправете ме, ако не е така. Но същественото е, че от д-р Кирил Градев съм доволна ✌️

# 576
Д-р Градев не е син на д-р Карауланов. Преди няколко години започна работа при семейството още в стария им кабинет. Имаха за кратко и е четвърти зъболекар.

# 577
  • London, baby
След няколко годишно прелекуване на всички зъби, които бяха със запълнени канали без микроскоп и множество грануломи, вече не посещавам зъболекар за кореново лечение без микроскоп.

Можете ли да споделите при кой зъболекар ходите, който да лекува с микроскоп?

# 578
  • Сливен
След няколко годишно прелекуване на всички зъби, които бяха със запълнени канали без микроскоп и множество грануломи, вече не посещавам зъболекар за кореново лечение без микроскоп.

Д-р Казакова работи под микроскоп MK Dental Care.
В ОСЕМ също работят под микроскоп д-р Великова ;д-р Танев

# 579
  • London, baby

Д-р Казакова работи под микроскоп MK Dental Care.
В ОСЕМ също работят под микроскоп д-р Великова ;д-р Танев

А това оскъпява ли услугата?

# 580
Градев работи с микроскоп.

# 581
Може ли да дадете мнения за д-р.Георги Стойнов,д-р.Градинаров и д-р.Милушев колебая се между тримата и ориентировъчни цена за полмба да речем по каса ако се предположи ,че няма да се работят корените, при кой е най-евтино.Чувала съм ,че Градинаров в УМБАЛ работи на няколко ски цени.

# 582
  • Пловдив
Д-р Градинаров е моят зъболекар, не работи скъпо, но не мога кажа конкретна цена за пломбата, понеже при мен беше с кореново лечение. Много е внимателен и работи качествено.

# 583
  • Сливен
Ужасно недоволна съм от Бургасдент .Супер ниско ниво на работа -хигиената ужас!Всичко е старо и амортизирано!

# 584
Доколкото знам клиниката им е фамилна, като жената на д-р Карауланов е третият зъболекар, поправете ме, ако не е така. Но същественото е, че от д-р Кирил Градев съм доволна ✌️
Здравейте!
Къде се намират и на какви цени?
От доста време търся зъболекар, който да работи на прилични цени. ЗК не покрива нищо и всичко си плащаме.

Общи условия

Активация на акаунт