Зъболекари в Бургас - тема № 2

• 188 516
  • 753
  •   1
Отговори
# 750
  • Бургас
Търся актуални отзиви за оралните хирурзи в Бургас - от кой сте доволни, от кой - не, цени и т.н.
Аз съм доволна от д-р Ивайло Радев. Единственият проблем е по-трудното записване на час, трябва търпение. Само в определен ден се дават часове за следващия месец, около 20-то число мисля беше. На място, ако отидете и изчакате също става.

# 751
  • Бургас
И аз с положителен отзив за Радев. Той работи на няколко места. Това с часовете за следващия месец е в малкия кабинет на една пресечка на Гурко. В клиника Осем (мисля че така се казваше) може би имат по ранни часове, но там е по-скъпо.
П.П. Винаги съм се чудила защо го правят това да дават часове в точно определен ден. Ами ако го изпуснеш и айде още един месец да чакаш. То при някои проблеми не може да се чака толкова. Разбирам, че има голям наплив, но има голяма вероятност ако някой има час за след 3 седмици въобще да не дойде.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 20:26 от Irene Adler

# 752
Ирен, сигурна ли си, че е по-скъпо в клиниката (О.сем се казва и Радев е един от осемте съдружници, доколкото разбирам)? Аз се бях насочила към нея, защото имат ренген и уж по-добри професионални условия, според сайта. Същевременно сега видях, че са вдигнали цените в ценоразписа на услугата, която ме интересуваше. А за кабинета му на Гурко не откривам обявени цени.

# 753
  • Бургас
Поне така съм чувала, че е по скъпо. Чисто логически е нормално да е така. Все пак клиниката има повече разходи от един кабинет.

Общи условия

Активация на акаунт